Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Medium]

Thorin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co dajecie zapowiedź ja nie można wyrazić swojej opinii?

Chodziło o opinię dot. wypału serwera. 

Piszę ostatni raz SERWER NIE MA PRAWA NIE WYPALIĆ.;)

Ogromną ilość graczy, czyli tyle ile inv*ria s2 na starcie czy więcej? ^^ Ja raczej nie zagram z powodu takiej ilości nowości, samo przeczytanie prezki mi zajęło sporo czasu, a co dopiero ogarnięcie wszystkiego ­na serwerze. Chociaż może na becie wejdę i sprawdzę jak to wygląda.

Jak będzie z tymi betami? Bo słyszałem, że closed beta 5 dni i potem otwarta ma być. Więc ile będzie trwała open beta?

Możliwe, że więcej.;)

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no i kiedy ten start 

Trwa zamknięta beta, po czym nastąpi 3-5 dniowa otwarta.

Przewidujemy pod koniec miesiąca.

17:00 Konserwacja.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Gram na zamkniętej becie i jest bardzo przyjemnie :) Nie trzeba pakować w is moim zdaniem :P Na początku ciężko z yangami, a potem to miazga ^^ Warto robić misje. Było sporo bugów, tylko czekać aż administracja się z nimi upora :) 

~ Raugh / Averis

Opublikowano

Chyba do końca tego tyg.

Dasz linki do reklamy na yt, prócz zakręconego, jeśli jest lub pózniej jak będzie nie chodzi mi o wasze filmiki bo te już przeanalizowałem xD:) .

ljbc.png

Opublikowano

Mam problem z forum.. 503 Service Temporarily Unavailable

Mała garstka osób tak ma, poinformowaliśmy o tym wsparcie serwerowe.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nestium mam wielka prozbe wystartujcie 25.01  w niedziele  bo jak wiesz niektore osoby maja ferie i tez chca pograc :D ten tydzien rowny :D  a przez te 5 dni mozna ogarnac wszystko i mam nadzieje ze udzielisz jakas odpowiedz  :D

Opublikowano

Nestium mam wielka prozbe wystartujcie 25.01  w niedziele  bo jak wiesz niektore osoby maja ferie i tez chca pograc :D ten tydzien rowny :D  a przez te 5 dni mozna ogarnac wszystko i mam nadzieje ze udzielisz jakas odpowiedz   :D

25 to raczej dopiero rozpocznie się open beta, lepiej wystartować później ale z mniejszą ilością błędów :)

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

25 to raczej dopiero rozpocznie się open beta, lepiej wystartować później ale z mniejszą ilością błędów :)

no co ty duzo juz zrobione sam jestem uczestnikiem zamknietej bety to wiem :D pozostalo sprawdzic jeszcze mapy 100 + i to chyba tyle i wiadomo poboczne misje :D

Opublikowano

Tyle nowości pewnie masa bugów , obyście wystartowali bez żadnych komplikacji :)

Z pewnością zawitam,mam nadzieje,że reklama tak samo "duża" jak serwer :D

Opublikowano

Tyle nowości pewnie masa bugów , obyście wystartowali bez żadnych komplikacji :)

Szczerze, obecnie nowością nie podlega na tę chwile żaden ''bug''.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Szczerze, obecnie nowością nie podlega na tę chwile żaden ''bug''.

Bardzo mnie to cieszy,a z tą reklamą jak ? Bo jeżeli 500 osób będzie na takim serwerze to troche lipton.Liczyłbym tutaj raczej na jakieś 2k on-line bo to przełomowy serwer :D Tylu nowości jeszcze nigdy nie widziałem,wprowadzi on wiele zamieszania w teraźniejszych privkach :P Z jednej strony mnie to cieszy no a z drugiej troche lipa,że stary metin coraz bardziej odchodzi w niepamięć :/ 

Opublikowano

Bardzo mnie to cieszy,a z tą reklamą jak ? Bo jeżeli 500 osób będzie na takim serwerze to troche lipton.Liczyłbym tutaj raczej na jakieś 2k on-line bo to przełomowy serwer :D

Też na tyle liczymy i jesteśmy prawie pewni, że tak będzie. ;)

Z jednej strony mnie to cieszy no a z drugiej troche lipa,że stary metin coraz bardziej odchodzi w niepamięć :/ 

Spróbuj zaprezentować serwer bez nowości. Od razu zacząłby się spam: "Nic nowego" i "Wszystko już było". 

U nas jest podobna sytuacja tylko całkowicie na opak: "Zbyt dużo nowości, nie zagram". 

Opublikowano

Nie zgadzam się :) Jest masa nowości, ale administracja widać jak bardzo cięzko pracuje i plus dla nich bo poznikały wszystkie wymienione bugi przez graczy :)

PS. dalej mam błąd i nie mogę wejść na serwer :( Na chwile działa, włączę jakiś temat i to 503 bla bla 

Opublikowano

Noo bardzo mnie zaskoczyli muszę wam powiedzieć. Bardzo szybko wykryto bugi :> Jeszcze troszkę do testowania zostało. Mi się serwer bardzo podoba w sumie jedyne co bym zmienił to m1 ( wole standardowe rozstawienie NPC ) :)

Opublikowano

"TAKOWE KOSTIUMY SĄ NA OKREŚLONĄ ILOŚĆ CZASU, CZAS LECI TYLKO WTEDY GDY DANY PIERŚCIEŃ JEST UŻYWANY."

Tutaj wkradł się mały błąd. :D

Epicki serwer <3

Jeszcze lepiej jakby ruszył po 30 stycznia,

zaczynają mi się ferie ^^

Dagger da sobie radę z expem, metkami i bossami?

u30u5xpdzqna.png

Opublikowano

"TAKOWE KOSTIUMY SĄ NA OKREŚLONĄ ILOŚĆ CZASU, CZAS LECI TYLKO WTEDY GDY DANY PIERŚCIEŃ JEST UŻYWANY."

Epicki serwer <3

Jak dobrze go zrobisz, to da radę. 

Noo bardzo mnie zaskoczyli muszę wam powiedzieć. Bardzo szybko wykryto bugi :> Jeszcze troszkę do testowania zostało. Mi się serwer bardzo podoba w sumie jedyne co bym zmienił to m1 ( wole standardowe rozstawienie NPC ) :)

Miast nie zmienimy. 

Przyzwyczaisz się. 

Opublikowano

Epicki serwer <3

Haha mi też się zaczynają Ferie  :P B)  B) Własnie Thorin pisał że na koniec miesiąca ma startować : ) 

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...