Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Medium]

Thorin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam gdzieś twoje dowody. Niczego nie ukrywam. Takie zachowanie jak wasze nie da się inaczej określić.

Człowiek o zdrowych nerwach, nie wytrzymałby z waszym poziomem rozumowania. 

Od was nie można wymagać nawet prostego myślenia.

Będzie, niedługo. ;)

Czemu patrzysz na czyjeś zachowanie a Swojego nie widzisz? Ty sam jedyny serwer rozwalisz. Jeszcze nie ma startu a juz ludzie zaczynają odchodzić. 

"prawda w oczy kole" że się nie nadajesz? Trzymać takiego zwierzaka w team to jest porażka. 

Możecie przejść na pw z tym problemem? Spamicie tylko w prezce nie potrzebnie.

Czemu? Niech, ludzie wiedzą

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co mają wiedzieć? 

Chyba każdy zna Kropeczke i jej postępowania. Nie znałem jej z tej strony, rezygnacja była i tyle koniec tematu.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Co mają wiedzieć? 

Chyba każdy zna Kropeczke i jej postępowania. Nie znałem jej z tej strony, rezygnacja była i tyle koniec tematu.

To każdy będzie widział jak się zachowuje Twój kolega :) Takiego cymbała trzymać możesz i nawet upomnienia nie dostanie haha żałosne

Opublikowano

To każdy będzie widział jak się zachowuje Twój kolega :) Takiego cymbała trzymać możesz i nawet upomnienia nie dostanie haha żałosne

Dobra już skończ.  Znam powód i miał rację. Liczę, że zaprzestaniesz walenia tych zbędnych postów bo gracze są tu po to aby zawrzeć jakieś informacje.

A nie patrzeć na wasze problemy.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Popatrz na siebie pierw, następnie oceniaj innych. Oprócz tego, że potrafisz używać popranej składni i interpunkcji, dosłownie NIC nie masz do zaprezentowania na forum. Sam siejesz zniszczenie tymi swoimi głupimi postami i upieraniem się, że to Ty masz racja. Wybacz mój miły, ów racji nie masz. Jesteś totalnym hipokrytą, który w ogóle nie powinien mieć żadnych praw na forum. Tylko Ty chcesz coś udowodnić z administracji.

Dla sprostowania, Kropeczka napisała owe "pier**l się" po tym jak nazwał ją "idiotką" w prywatnej wiadomości. Thorin tylko się zaśmiał i opuścił kanał na TS. Na dodatek Kropeczka stworzyła temat z rezygnacją, gdzie ukazała SS, gdzie daimao nazwał ją idiotką - nie zgadniecie. Cały temat po chwili został usunięty. Nie do kosza, całkowicie, aby nikt tego nie zobaczył.

Nie łżyj.

1wAY4mv.png

aż zapiera dech w piersiach :DD

nie mogę się doczytać, jest tam jakieś info o becie , starcie ?

Otwarta beta prawdopodobnie jutro. 

Start, pod koniec miesiąca. 

Opublikowano

Nie polecam ze względu na Team.

Serwer będzie pewnie bug na bugu jak na Nesti. :)

Kazdar w Teamie = Gówno i upadek.

Robicie ten serwer tyle czasu, z metina zrobiliście jakieś gówno gdzie nie można się z niczym połapać.

Nie no ustawienie buttonów w EQ Perfekcyjnie! ;)

Wygląda jak gówno takie szczerze, nie pozdrawiam zapewne upadnie.

Opublikowano

Dobra już skończ.  Znam powód i miał rację. Liczę, że zaprzestaniesz walenia tych zbędnych postów bo gracze są tu po to aby zawrzeć jakieś informacje.

A nie patrzeć na wasze problemy.

To weź swojemu pieskowi trochę kaganiec ukróć i będzie spokój ... 

sergio_aguero_by_hallaronaldo-d58a98f.pn

Opublikowano

Nie polecam ze względu na Team.

Serwer będzie pewnie bug na bugu jak na Nesti. :)

Kazdar w Teamie = Gówno i upadek.

Robicie ten serwer tyle czasu, z metina zrobiliście jakieś gówno gdzie nie można się z niczym połapać.

Nie no ustawienie buttonów w EQ Perfekcyjnie! ;)

Wygląda jak gówno takie szczerze, nie pozdrawiam zapewne upadnie.

Na pewno twoją opinie w szczególności weźmiemy do serca.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Szybcy jesteście, skin z forum zginął kilka minut po moim poście. Nie zmienia to faktu, że wciąż czekam na usunięcie kradzionych skryptów w cliencie - tego wam nie odpuszczę. :)

I co im zrobisz grubasie? Zaatakujesz ich swoją armią parówek? 

Co do tematu przestańcie już spamić o tych sprawach.. załatwcie to na TS'ie czy cuś.

Opublikowano

Co do tematu przestańcie już spamić o tych sprawach.. załatwcie to na TS'ie czy cuś.

Zaraz to załatwie z Moderatorem bo sprawy z forum serwera wkładają tutaj a tylko brudzą temat.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Na pewno twoją opinie w szczególności weźmiemy do serca.

Haha nie musisz, ja tylko oddałem swoją opinie na twój serwer Arku. :)

Nic więcej, także nie musisz na to odpowiadać i zostawiam to dla siebie.

Jeszcze raz odradzam serwera. ;)

Kazdar kiedyś pogada na TS? Czy nadal się boi i ma ten Syntezator głosu haha?  xD  xD

Opublikowano

Kolejny się przyszedł podlizać :v darmowe sm'y dostaniesz za to ? :| 

sergio_aguero_by_hallaronaldo-d58a98f.pn

Opublikowano

Kolejny się przyszedł podlizać :v darmowe sm'y dostaniesz za to ? :| 

Nie! Denerwuję mnie fakt że jakiś margines społeczny wyciąga forumowe sprawy z serwera tutaj...

Do tego fala hejtu od ludzi których już tutaj dawno nie powinno być bo są c***a warci.

Asfen, Harnas, Gruby Enwymion  :unsure: Jednym chujem byli robieni... I jeszcze się tutaj napinają.

Opublikowano

Przeciez Endymion nie jest gruby o.O

Co do serwera to ladnie odwalony, jak nie metin i chyba wlasnie dlatego moze nie wypalic. Przesadziliscie troche z tymi nowosciami.

Opublikowano

Przeciez Endymion nie jest gruby o.O

Co do serwera to ladnie odwalony, jak nie metin i chyba wlasnie dlatego moze nie wypalic. Przesadziliscie troche z tymi nowosciami.

Niby dlaczego przesadziliśmy z nowościami .

Bo nie rozumiem, jeśli myślisz, że na serwerze jest ''nawalone'' tyle nowości, że nie będziesz w stanie ich ogarnąć to uwierz, że sam nie lubie tego typu rzeczy.

Więc na starcie ci mówię, że nic nie jest nawalone.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Zmieniłbym te buttony w eq, z oczywistego powodu, wygląda to brzydko, może jakiś panel boczny?

Taak już to zmieniłem, od początku nie byłem za tym ale pewna osoba się uparła i skutki są takie jak myślałem :P

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Taak już to zmieniłem, od początku nie byłem za tym ale pewna osoba się uparła i skutki są takie jak myślałem :P

No to bardzo dobrze, a jak to będzie z reklamą?

579571423327107377857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...