Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Medium]

Thorin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem dlaczego tak wiele osób zachowuje się bardzo naiwnie... 

Jeżeli chodzi o zespół serwera, to chciałbym przypomnieć, że na świecie nie ma ludzi idealnych. Kropeczka pokazała swój zerowy poziom kompetencji i kultury, bo co by nie było, za takie zachowanie wylatujesz z pracy i nikt Cie o zdanie nie pyta - dlatego śmiem wątpić, że Ona w ogóle pracuje. 

GM koordynator jest bardzo porządnym człowiekiem i zna się na swojej pracy, ale jak każdy popełnia błędy, a jednym z nich była dyskusja z pewnymi osobami. Ludzie oprócz tego, że są cudowni, bo każdy z nas znajduje w nich miłość, są także brutalni i czasem krzywdzą innych, bądź są dwulicowi. 

Osobiście wydaje mi się, że ten człowiek osadzony jest w odpowiednim miejscu, ale nie powiem, iż jest ideałem.

Powracając do osób z konkurencji, które już wykorzystały ten moment. Powiem szczerze, że śmiać mi się chce, gdy widzę posty pewnych osób. Przykładowy serwer Asca****, no proszę Was... może mi ktoś powie, że On stoi z miłości do graczy... Oczywiste jest to, że człowiek na wszystkim chciałbym zarabiać, a w pewnym momencie trzeba sięgnąć po inne metody, aby zysk był lepszy. Całe te stary S2 tego serwera nie były dlatego, aby gracze mogli jeszcze raz czerpać przyjemność z rozgrywki, ale raczej powód był prosty - , aby więcej pieniędzy zgarnął zespół. 

Dlatego proszę Was... O ile pewne osoby, typu harnaś, tworzą serwera w uczciwym świetle i pewne rzeczy okazują jasno, to mimo swojego zachowania są to osoby na poziomie (z harnasiem nie raz udało mi się poważnie pogadać). Oczywiście w każdym znajdziemy wady, ale pewne twarze są na tym forum tylko dla interesu; a o tym radzę pamiętać.

Nestium dla hajsu? Bardzo możliwe, ale dopiero przy S2, bo samo stworzenie tych plików kosztowało ich zapewne 100 razy więcej, niż mogą wyciągnąć z IS'a.

Kradzione modele? Tak szczerze, jeżeli nawet, to patrząc na to neutralnie, żaden grafik 3d nie robi własnych modeli, bo to nie jest w ogóle opłacalne... 

A tak na koniec powiem, że założyciel tego serwera jest wyjątkowym człowiekiem. Mógłbym teraz wiele mówić o tych "pseudo" właścicielach, którzy chytrze starają się zarobić... , ale o tym człowieku można powiedzieć równie wiele, lecz dobrych rzeczy. Jest jednak bardzo zaangażowany w ten projekt, a owoc Jego pracy jest widoczny. Wiele dni nie spał i tworzył wszystko, aby rozgrywka była wspaniała, a grając na becie muszę powiedzieć, że wszyło to idealnie. Odpowiadając jeszcze na zdanie pana, o którym wspominałem, te nowości nie psują Metina, lecz dodają nowego klimatu, który tworzy na nowo sens rozgrywki. 

Jeżeli komuś zależy na wyrównanej grze i bardzo wielkim zaangażowaniu zespołu, a także ogromnym poświęceniu, to zapraszam serdecznie na ten projekt. A swoją drogą, każdy może popełnić błąd. 

PS Myślę, że dalsza dyskusja jest drogą donikąd, bo dobrze znamy intencje pewnych osób. Ale jak czytam ten spam, to śmiać mi się chce, jak niektórzy potrafią grać dwulicowo. 

Niedługo beta, a tam przekonacie się o prawidłowości moich słów, że serwer jest jednym z lepszych. 

Pozdrawiam wszystkich wrogo nastawionych, a także tych z odwrotnymi uczuciami. Nikogo, mimo konkurencji nie traktuję gorzej, ale mam inne zdanie. 

(Proszę nie brać licznych błędów pod uwagę, gdyż ledwo trzymam się na nogach. Poprawię to jutro). 

Opublikowano

Jedna prośba - Endymion to nie Ascarial. :huh:

Był technikiem, ale już nim nie jest, robi zupełnie inny projekt z innymi osobami, więc nie rozumiem skąd wywody na temat Ascariala. Co do skryptów - miał prawo się przyczepić.

Zapowiedź wygląda ładnie, jednak informacji w niej jest tyle, że głowa pęka.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Nie wiem dlaczego tak wiele osób zachowuje się bardzo naiwnie... 

Jeżeli chodzi o zespół serwera, to chciałbym przypomnieć, że na świecie nie ma ludzi idealnych. Kropeczka pokazała swój zerowy poziom kompetencji i kultury, bo co by nie było, za takie zachowanie wylatujesz z pracy i nikt Cie o zdanie nie pyta - dlatego śmiem wątpić, że Ona w ogóle pracuje. 

GM koordynator jest bardzo porządnym człowiekiem i zna się na swojej pracy, ale jak każdy popełnia błędy, a jednym z nich była dyskusja z pewnymi osobami. Ludzie oprócz tego, że są cudowni, bo każdy z nas znajduje w nich miłość, są także brutalni i czasem krzywdzą innych, bądź są dwulicowi. 

Osobiście wydaje mi się, że ten człowiek osadzony jest w odpowiednim miejscu, ale nie powiem, iż jest ideałem.

Powracając do osób z konkurencji, które już wykorzystały ten moment. Powiem szczerze, że śmiać mi się chce, gdy widzę posty pewnych osób. Przykładowy serwer Asca****, no proszę Was... może mi ktoś powie, że On stoi z miłości do graczy... Oczywiste jest to, że człowiek na wszystkim chciałbym zarabiać, a w pewnym momencie trzeba sięgnąć po inne metody, aby zysk był lepszy. Całe te stary S2 tego serwera nie były dlatego, aby gracze mogli jeszcze raz czerpać przyjemność z rozgrywki, ale raczej powód był prosty - , aby więcej pieniędzy zgarnął zespół. 

Dlatego proszę Was... O ile pewne osoby, typu harnaś, tworzą serwera w uczciwym świetle i pewne rzeczy okazują jasno, to mimo swojego zachowania są to osoby na poziomie (z harnasiem nie raz udało mi się poważnie pogadać). Oczywiście w każdym znajdziemy wady, ale pewne twarze są na tym forum tylko dla interesu; a o tym radzę pamiętać.

Nestium dla hajsu? Bardzo możliwe, ale dopiero przy S2, bo samo stworzenie tych plików kosztowało ich zapewne 100 razy więcej, niż mogą wyciągnąć z IS'a.

Kradzione modele? Tak szczerze, jeżeli nawet, to patrząc na to neutralnie, żaden grafik 3d nie robi własnych modeli, bo to nie jest w ogóle opłacalne... 

A tak na koniec powiem, że założyciel tego serwera jest wyjątkowym człowiekiem. Mógłbym teraz wiele mówić o tych "pseudo" właścicielach, którzy chytrze starają się zarobić... , ale o tym człowieku można powiedzieć równie wiele, lecz dobrych rzeczy. Jest jednak bardzo zaangażowany w ten projekt, a owoc Jego pracy jest widoczny. Wiele dni nie spał i tworzył wszystko, aby rozgrywka była wspaniała, a grając na becie muszę powiedzieć, że wszyło to idealnie. Odpowiadając jeszcze na zdanie pana, o którym wspominałem, te nowości nie psują Metina, lecz dodają nowego klimatu, który tworzy na nowo sens rozgrywki. 

Jeżeli komuś zależy na wyrównanej grze i bardzo wielkim zaangażowaniu zespołu, a także ogromnym poświęceniu, to zapraszam serdecznie na ten projekt. A swoją drogą, każdy może popełnić błąd. 

PS Myślę, że dalsza dyskusja jest drogą donikąd, bo dobrze znamy intencje pewnych osób. Ale jak czytam ten spam, to śmiać mi się chce, jak niektórzy potrafią grać dwulicowo. 

Niedługo beta, a tam przekonacie się o prawidłowości moich słów, że serwer jest jednym z lepszych. 

Pozdrawiam wszystkich wrogo nastawionych, a także tych z odwrotnymi uczuciami. Nikogo, mimo konkurencji nie traktuję gorzej, ale mam inne zdanie. 

(Proszę nie brać licznych błędów pod uwagę, gdyż ledwo trzymam się na nogach. Poprawię to jutro). 

Ty to każdy serwer bronisz, wystarczy że Ci rangę dadzą. Znam Cię z paru serwer-ów i jest identyczna sytuacja. 

Dodam coś od siebie i kończę dyskusje. 

Gdyby był tak porządnym facetem jak piszesz, nie obraził by kobiety - czyli nie ma szacunku dla gracza.

Ps. skąd przeczytałeś takie rymy? takie Teksty że aż mnie wzruszyły ..

Dobra piszę dalej.

AA to Nestium będzie stał z miłości do graczy? : x DDD właśnie zauważyłam dziś na forum :D

Nie mów o S2 puki ten nie będzie stał jak *metin i nie będzie miał stale 1k +. Bo jak na razie to na S2 trza se zasłużyć 

Rozwaliłeś mnie xD ile Ci płacą za tego typu pisanie ? No wiadomo że każdy zarabia na serwer-ach ale za ludzi kasę, a ludzie wymagają i chcą ogarniętej

administracji a nie cymbała w team co obraża. Jak ktoś mu powie prawdę to odwraca kota ogonem i mydli oczka.

Prawda jest taka, że Wasz serwer nie będzie tak długo jak dotychczasowe serwer wymienie: Ra*ia s1, vi*tual, *metin, bal*ora. To są legendy a nie serwer który

już ma marzenia o postawieniu S2 jak nawet S1 nie wystartował. Twoim pisaniem teraz robisz z siebie pośmiewisko i tym bardziej z administracji pośmiewisko. Piszesz bzdury, a jak przyjdzie do upadku S1, to znów będziecie mydlić oczka ludziom. 

Dziękuje za uwagę i widzę że będziesz mieć 1% zysku z isa :D

Opublikowano

A to ty taką wróżbitką jesteś? :P

Ma prawo do swojej opinii, nie musisz się z nią zgadzać.

Znów ruszasz temat, który jest zamknięty a po co?  Proponowałbym wypowiadać się po starcie serwera :>

1EPZ6G.gif

Opublikowano

A CO BEDZIE ZA UCZESTNICZENIE W ZAMKNIETEJ BECIE ?

Za uczestnictwo to wątpie czy coś będzie w szczególności na otwartej becie.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Jak dla mnie jeden wielki syf,dlaczego? Znowu wystartuje,tydzień będzie stał i będzie tak zbugowany ,że padnie (nic nowego). Następna sprawa to już nie jest stary dobry Metin2 tylko jeden syf na którym są jakieś bezsensowne nowe mapy,grafiki,inny wygląd miast itd. Ludzie chcą starego dobrego Metina a nie takiego który padnie po tygodniu lub po dwóch.Dowiedziałem się od jednego członka z ich ekipy ,że wszystkich bugów nie dadzą rady usunąć bo technik musiałby siedzieć 24/h na dobe .Następną sprawą jest dziecinna administracja,przykład napisałem do jednego  z ich ekipy który nie potrafi się wysłowić i jego poziom intelektualny jak i ortograficzny jest katastrofalny. Polegało to na "Kali Chcieć Banana" 

Moje pytania były następujące : Daj link do prezki waszego serwera

Odpowiedź człowieka z Nestium : Czymaj ,tylko rużnie to bywa,już tak niewiele do startu 

Moja odpowiedź : Umiesz pisać ?

Odpowiedź człowieka z Nestium : Potrafię,daj mi spokuj i nie pisz do mnie

I to ma byc "doświadczona administracja"?

Nie zagram na tym serwerze dlaczego?

Dlatego,ze nasrane tych gówien,pełno bugów,nie przypomina to starego dobrego Metina :)

PS: To jest moje zdanie i liczcie się z nim :)

I nie będę podawał imienia waszego kolegi z teamu w celu danych osobowych :)

Miejcie się na baczności

Pozdrawiam

Opublikowano

PS: To jest moje zdanie i liczcie się z nim  :)

hehe chyba sobie żarty robisz ze będę się liczył z twoim zdaniem. Totalna ignorancja... 

Oczywiście polecam serwer a z twoim zdaniem się nie liczę ;)

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Jak dla mnie jeden wielki syf,dlaczego? Znowu wystartuje,tydzień będzie stał i będzie tak zbugowany ,że padnie (nic nowego). Następna sprawa to już nie jest stary dobry Metin2 tylko jeden syf na którym są jakieś bezsensowne nowe mapy,grafiki,inny wygląd miast itd. Ludzie chcą starego dobrego Metina a nie takiego który padnie po tygodniu lub po dwóch.Dowiedziałem się od jednego członka z ich ekipy ,że wszystkich bugów nie dadzą rady usunąć bo technik musiałby siedzieć 24/h na dobe .Następną sprawą jest dziecinna administracja,przykład napisałem do jednego  z ich ekipy który nie potrafi się wysłowić i jego poziom intelektualny jak i ortograficzny jest katastrofalny. Polegało to na "Kali Chcieć Banana" 

Moje pytania były następujące : Daj link do prezki waszego serwera

Odpowiedź człowieka z Nestium : Czymaj ,tylko rużnie to bywa,już tak niewiele do startu 

Moja odpowiedź : Umiesz pisać ?

Odpowiedź człowieka z Nestium : Potrafię,daj mi spokuj i nie pisz do mnie

I to ma byc "doświadczona administracja"?

Nie zagram na tym serwerze dlaczego?

Dlatego,ze nasrane tych gówien,pełno bugów,nie przypomina to starego dobrego Metina :)

PS: To jest moje zdanie i liczcie się z nim :)

I nie będę podawał imienia waszego kolegi z teamu w celu danych osobowych :)

Miejcie się na baczności

Pozdrawiam

Póki co, nie zauważyłem błędów w pisowni administracji, a wręcz przeciwnie.. całkiem dobrze im to idzie.

Poza tym, kogo to obchodzi kto i jak pisze, czy to ważne? Może robić masę błędów a będzie 100x inteligentniejszy od ciebie.

PS. Skoro pisał ci coś typu, że jest tyle bugów i że nie da się ich naprawić to powiedz mi proszę, czemu nie zrobiłeś screena i nie wrzuciłeś tutaj, by udowodnić ich "ułomność" ? Śmiesznie trochę.

Polecam, czekamy na start.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

x3 up@ Kim ty w ogóle jesteś :O

Jak z expem, szybko idzie ?

Na początku nie ma większych problemów ale z levelem oczywiście stopień trudności zwrasta.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Za uczestnictwo to wątpie czy coś będzie w szczególności na otwartej becie.

czyli za zamknieta bete testerzy nic nie dostana ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...