Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Medium]

Thorin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

odpisze ktoś wkoncu kiedy start ?

na każdej stronie masz kur*a odpowiedź bo zawsze jakis idi*** się zapyta

koniec miesiaca

Opublikowano

odpisze ktoś wkoncu kiedy start ?

Kur*a czytaj wcześniejsze posty to byś sie dowiedział, ile razy można pisać LOOOOOL. Irytujące to jest.. 

Opublikowano

na każdej stronie masz kur*a odpowiedź bo zawsze jakis idi*** się zapyta

koniec miesiaca

Kur*a czytaj wcześniejsze posty to byś sie dowiedział, ile razy można pisać LOOOOOL. Irytujące to jest.. 

We wczesniejszych postac +/1 3/4 strony nie ma nic o starcie ,celowo przejrzałem .

A jezeli posty typu " start pod koniec miesiąca " maja być odpowiedzią to gratuluję..

Koniec miesiąca, HM 26/27/28/29/30/31 No ciekawe którego ten start wypadnie  <_< 

// Jak z reklamą ?

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

We wczesniejszych postac +/1 3/4 strony nie ma nic o starcie ,celowo przejrzałem .

A jezeli posty typu " start pod koniec miesiąca " maja być odpowiedzią to gratuluję..

Koniec miesiąca, HM 26/27/28/29/30/31 No ciekawe którego ten start wypadnie  <_< 

// Jak z reklamą ?

Dla nas koniec miesiąca to 30-31 Stycznia.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

@Nestiumˇ

tak trudno tutaj napisać ?  :angry:

E: Szykuje się fail roku 2015  :rolleyes:

Plączecie się w tym co mówicie, kręcicie, przesuwacie, strasznie kombinujecie. Nie możecie się dogadać czy co ? 

Nie dotrzymujecie terminów itp...

Myślałem, że zagram ale za dużo umysłowej dzieciarni wśród adminów.

Opublikowano

@Nestiumˇ

tak trudno tutaj napisać ?  :angry:

To ma zachęcić wszystkich do odwiedzania forum, gdyż tam są informacje podawane na bieżąco.

Skoro nie widziałeś dowodu adminów, nie twierdź, że są dziećmi.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

To rewelacja bo na zamkniętej nie było z kim testować xD.

Co Ty pieprzysz, ze nie było z kim testować. Ja miałem tyle osób, z którymi mogłem testować. :) Zastanów się nad pisaniem postów. Albo naucz się być koleżeński. :)

Opublikowano

Co Ty pieprzysz, ze nie było z kim testować. Ja miałem tyle osób, z którymi mogłem testować. :) Zastanów się nad pisaniem postów. Albo naucz się być koleżeński. :)

To była zamknięta beta i były ograniczenia do 60-70 osób max. Każde 10 osób miało swój sektor a nie każdy był w sektorze. 

Na Otwartej będzie bez limitu.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

To ma zachęcić wszystkich do odwiedzania forum, gdyż tam są informacje podawane na bieżąco.

Skoro nie widziałeś dowodu adminów, nie twierdź, że są dziećmi.

Pochwalisz się tą legitymacją?  xD

Znalazłeś na necie jak naprawić bugujący sie exp? 

Opublikowano

Pochwalisz się tą legitymacją?  xD

Znalazłeś na necie jak naprawić bugujący sie exp? 

Nie wiem kto by spadł do takiego poziomu, żeby na forum publicznym publikować swój dowód :P

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Zapraszam na forum.. Tam są dokładne informacje, nawet nie wiecie jak administracja ciężko pracuje i naprawiala bugi WSZYSTKIE, które udalo nam sie wypatrzeć i udalo im sie :) jak czytam te wasze hejty to śmiać mi się chce.. Gralem na zamkniętej becie od poczatku i zapoznalem sie przez ten tydzień z administracja, bardzo sie starają dopracować serwer przez co nocki zarywają..

Zapraszam wszystkich jutro na otwarta betę, serwer jest z*******y. :)

Opublikowano

mam nadzieje ze nie rano tylko tak kolo 15/16 akurat z roboty wruce xD ale jeszcze przydal by sie czas na pobranie clienta 

Na forum pisze :D

@ Pod wieczór.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

ze co ku**a ? Adres e-mail jaki próbujesz użyć nie jest akceptowany na tym forum. Proszę wybierz inny.    WP.PL wam nie pasuje ?

co nie akceptowalny prosze to zmienic i to jak najszybciej bo nie mam zamiaru robic innego maila ten mi pasuje i fajnie.

Bronie 165-170 mają być ostatnie...

zgadzam sie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...