Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Medium]

Thorin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zapowiedź bardzo ciekawa pięknie zrobiona. Miód malyna :D . ZAGRAM!

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

kiedy start?

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Pojawiły się informacje dotyczące serwera zapraszam na nasze forum

forum.nestium.eu
403 Forbidden 

coś nie działa

Opublikowano

403 Forbidden 

coś nie działa

Profesjonalne zabezpieczenia, jedna osoba wywaliła im forum w 10min.

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

No pod koniec miesiaca ma byc start.

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

moim zdaniem nie każdy kto bym wytypowany do zamkniętej bety powinien dostać "nagrodę" gdyż jak wiadomo po to jest beta zamknięta aby wyłapywać jak najwięcej błędów mniejszych i większych

a reszta która nic nie pomagała powinna dostać kopa w tyłek a nie nagrodę :D

pozdrawiam FanatyK.

Opublikowano

avesil aka thorin zapewne będzie rozdawał eq swoim kolegom bądź koleżankom z internetu, ale to nic nie szkodzi  xD . Powodzenia 

Opublikowano

Do niewinności jej daleko, po tym jak napisała coś takiego w stronę administracji powinna od razu wylecieć. 

gbgtem.jpg

Co do serwera. Konta z bety zamkniętej na betę otwartą zostają, prawda? Postacie rozumiem usuwacie. 

@★ κ ι ѕ ѕ ε κ ★

Nie ma takiego powodu w którym moderator czyli osoba niżej ''postawiona'' obraża swojego przełożonego czyli koordynatora.

Proponuję tobie zająć się sobą i popracować nad swoją interpunkcją, w szczególności przecinkami, bo wstyd, aby redaktor 'sadził' takie gafy. Dziwne, że w ogóle ciebie przyjęli na to stanowisko tutaj (po zobaczeniu twojego artykułu - jak można stosować interpunkcję tam, gdzie uważa się za słuszne? Jesteś na profilu humanistycznym .__.), ale na szczęście nie mój problem (może macie korektora w grupie, nie wnikam, jednak i tak jest to żenujące).

59Cjz33.png

bPOksbv.png

FPwX8Hf.png

Kolejna rzecz, która mnie troszkę zszokowała: najazd na Kropeczkę. Miałam posadę moderatora na innym forum prywatnego serwera (nie działa, to było jakiś rok+ temu) razem z nią i nie było żadnych problemów, wręcz przeciwnie, współpraca była bardzo dobra i przyjemna. Trochę jestem zniesmaczona podejściem niektórych członków zespołu do osób, z którymi wspólnie pracują (pracowali). Jeszcze jakieś problemy ze stylem, kopiowaniem, itp. Cóż, poczekam i zobaczę... Na razie mam cichą nadzieję, że wszystko będzie ok.

#metin2 #spiny #zło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...