Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Medium]

Thorin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spójrz na datę cebulaczku. ;) 

Nie nazywam się grafikiem, robiłem to ze względów hobbystycznych i zabicia nudny. 

Wiem co potrafisz.

Dokładnie to jedno wielkie gówno. Powiedz co się stało z twoim serwerem. :)

I byłe głąb z gimnazjum, który myśli, że mnie ścisnął nie będzie mnie ustawiał. 

Won na swoje gówno. 

A nie rozsiewasz swoją zazdrość próbując przestawić wszystko przeciw nam. 

To, że tak szczekasz tylko to wszystko potwierdza. 

A co ma data do tego? Skoro Ty mnie oceniasz po tym co było kiedyś to ja też mogę, nie działa to w tą strone?

"Zostane Grafikiem" aha, czyli nazwa tematu jest podchwytliwa tak na prawde to w pythonie się bawisz?

Mój serwer stoi i ma się dobrze, kto chce to gra, kto nie to nie - no problem.

Mrr! Jaki ty groźny, jeden post i rzuciło się dziesięć osób, kto wie.. może podzielicie losy poprzednich serwerów? Tyle szumu przed startem a pare dni potem bęc.

Jeżeli w temie jest Kazdar - odradzam, ten "człowiek" ma zaburzenia psychiczne i emocjonalne. (polecam poszukać jego starych kont i obejrzeć posty - istna paranoja)

@kwiatmix Każdy powinien mieć prawo do własnej opinii, nie pomagasz pisząc właśnie tak, problem w tym że pare osób pisze prawde? Posty tutaj nie mają nic do rzeczy, to jest tylko mały piksel który nic nie daje, gdyby komuś płacili za pisanie postów - ok, ale zluzuj troche.

Nadużywasz range a to nie jest fajne.

@ReaLnY04 Dzięki że tak uważasz, nie wiedziałem że mam taki fejm w dziale metin2 (dzięki harnaś) nie wiesz co potrafie, kto chociaż troche pisze ze mną na gg wie że interesuje się robieniem serwerów, a skoro beviar wypalił i ma aż taki #fame - opłacało się.

Nie piszcie tutaj o moim serwerze, bo pomyślą jeszcze że reklame sobie robie.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

@Weight  aka Imagus

Póki co ty razem z Harnasiem jesteście największymi cebulakami na tym forum.

Na dungi można wchodzić samemu czy trzeba PT?

Opublikowano

@Weight  aka Imagus

Póki co ty razem z Harnasiem jesteście największymi cebulakami na tym forum.

Na dungi można wchodzić samemu czy trzeba PT?

PT.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

A co ma data do tego? Skoro Ty mnie oceniasz po tym co było kiedyś to ja też mogę, nie działa to w tą strone?

"Zostane Grafikiem" aha, czyli nazwa tematu jest podchwytliwa tak na prawde to w pythonie się bawisz?

Mój serwer stoi i ma się dobrze, kto chce to gra, kto nie to nie - no problem.

Mrr! Jaki ty groźny, jeden post i rzuciło się dziesięć osób, kto wie.. może podzielicie losy poprzednich serwerów? Tyle szumu przed startem a pare dni potem bęc.

Jeżeli w temie jest Kazdar - odradzam, ten "człowiek" ma zaburzenia psychiczne i emocjonalne. (polecam poszukać jego starych kont i obejrzeć posty - istna paranoja)

@kwiatmix Każdy powinien mieć prawo do własnej opinii, nie pomagasz pisząc właśnie tak, problem w tym że pare osób pisze prawde? Posty tutaj nie mają nic do rzeczy, to jest tylko mały piksel który nic nie daje, gdyby komuś płacili za pisanie postów - ok, ale zluzuj troche.

Nadużywasz range a to nie jest fajne.

@ReaLnY04 Dzięki że tak uważasz, nie wiedziałem że mam taki fejm w dziale metin2 (dzięki harnaś) nie wiesz co potrafie, kto chociaż troche pisze ze mną na gg wie że interesuje się robieniem serwerów, a skoro beviar wypalił i ma aż taki #fame - opłacało się.

On jeszcze swojej rangi nie użył, gdyby tylko chciał to większości z was nadałby już warny, ale zbyt dużo tego. 

Wyraziłeś opinie, bardzo dobrze, mimo tego, że twoje zdanie nikogo nie obchodzi i wgl. sie nie liczy bo łżesz i nic nie potrafisz. 

Opublikowano

Hooltras to doświadczony złodziej :v na estius sobie pobył przez tydzień, później kase sobie zabrał i poszedł w piz..

japierdole.gif

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Forum będzie jeszcze dziś.

dzisiejszy dzien sie powoli konczy :P ale nie o to mialem pytac :)

poprzednio zapytalem o heallera i nie dostalem jasnej odpowiedzi (odpowiedz klasy byly balansowane mnie nie satysfakcjonuje) 

czy zostaly zmienione skile i dmg heallera ? 

chodzi mo o 2 glowne skile leczenie i zwiekszenie ataku (czy tam podwyzszenie ataku jak zwal tak zwal) 

i srednio ile tutaj jest hp na max lvl (liczac same sety na max lvl + staty + biolog) bo nie wiem czy marne leczenie heallera jesli nie bylo edytowane bedzie zdawalo egzamin :)

Opublikowano

dzisiejszy dzien sie powoli konczy :P ale nie o to mialem pytac :)

poprzednio zapytalem o heallera i nie dostalem jasnej odpowiedzi (odpowiedz klasy byly balansowane mnie nie satysfakcjonuje) 

czy zostaly zmienione skile i dmg heallera ? 

chodzi mo o 2 glowne skile leczenie i zwiekszenie ataku (czy tam podwyzszenie ataku jak zwal tak zwal) 

i srednio ile tutaj jest hp na max lvl (liczac same sety na max lvl + staty + biolog) bo nie wiem czy marne leczenie heallera jesli nie bylo edytowane bedzie zdawalo egzamin :)

Jak wspomniałem robiliśmy balans ale trzeba go będzie przetestować na becie.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Mniej więcej o której będzie to forum? Bo do 24 ma niby być.

A już jest 23.10 :) Długo jeszcze :P ?

Dzisiaj, znając ekipe Nesiuma, nie będzie.

Opublikowano

O rany. Prezentacja jest powalająca, a te nowości? Aż chce się już grać i na pewno zawitam. Kropeczka - na pewno będzie dobrze pilnować forum - świetna kobieta 623121421413238578515.png  Z niecierpliwością czekam na serwer. Szkoda tylko, że dodaliście te jaszczury - wierzchowce (nie chcę mi się od nowa przeglądać prezentacji, żeby podać dokładną nazwę), ponieważ są paskudne... Niektóre zbroje również takie sobie, ale to już kwestia gustu :P

Opublikowano

Forum jest w trakcie instalacji cierpliwosci w nocy pojawi sie tez strona rejestracyjna :)

Przekładając wszystko co chwilę graczy nie zyskacie, wręcz przeciwnie - stracicie. :-)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Przekładając wszystko co chwilę graczy nie zyskacie, wręcz przeciwnie - stracicie. :-)

Jak dla mnie to wisi o której w nocy będzie forum.. napisał, że jest w trakcie instalacji, a ja jestem cierpliwy. Moim zdaniem narobili tylko smaczek na serwer :)

Opublikowano

Nie obejrzałam wszystkich filmików i mam takie malutkie pytanie, bo widzę, że jeden Dungeon ciekawy (Leśne Droża) - on jest taki pozytywny, "świetlisty", stąd pytanie, czy jest/będzie jakiś ponury, mroczny (nowy)? Coś jakby przeciwieństwo tego Dunga.

I mniej więcej wiadomo w jakich godzinach zostanie włączone forum? :p

Opublikowano

Nie obejrzałam wszystkich filmików i mam takie malutkie pytanie, bo widzę, że jeden Dungeon ciekawy (Leśne Droża) - on jest taki pozytywny, "świetlisty", stąd pytanie, czy jest/będzie jakiś ponury, mroczny (nowy)? Coś jakby przeciwieństwo tego Dunga.

I mniej więcej wiadomo w jakich godzinach zostanie włączone forum? :P

A wszystko jest zawarte w prezentacji :P

Są zimowe,pustynne,mroczne różne.

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...