Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Medium]

Thorin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezka byla robiona miesiac, zrobic ja perfekcyjnie zajelo by wiele czasu. Wybaczcie nam literówki :P

Ja nic do literówek nie mam. Napisać tyle i nie zrobić błędów było nie możliwe. Sam często robię wiele błędów językowych czy ortograficznych. :)

Dołączam się do pytania, co z forum i stroną, jak idzie?

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajna zlepka innych serwerów + ''autorskie'' nowości. Beka. 

Najbardziej śmieszy mnie to, że ''Wy'' porównywaliście się do serwera MPCforum, a tak naprawdę nie pokazaliście nic ciekawego. Najlepszy system vip tylko dla tych, co mają $ w portfelu? Tak chcecie zarobić? xD

Pewnie milion bugów, bo milion zbędnych ''nowości'' 

Nie polecam serwera ze względu na TEAM ( oprócz Hool'a, który pewnie straci kasę ) szkoda mi czasu nawet, żeby wchodzić na betę. 

Szykuję się niewypał roku 2015. 

Opublikowano

Najbardziej śmieszy mnie to, że ''Wy'' porównywaliście się do serwera MPCforum, a tak naprawdę nie pokazaliście nic ciekawego. Najlepszy system vip tylko dla tych, co mają $ w portfelu? Tak chcecie zarobić? xD

Nie polecam serwera ze względu na TEAM ( oprócz Hool'a, który pewnie straci kasę ) szkoda mi czasu nawet, żeby wchodzić na betę. 

Daruj mi dziś swojej głupoty i odbij.

Żaden serwer nie jest równy naszemu.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na TEAM, szkoda mi czasu nawet, żeby wchodzić na betę. 

Czytaj na 2gi raz zanim zaczniesz pierdo**ć od rzeczy :) System VIP jest z IS albo jak wbijesz max lvl :)

Jeszcze nie widziałem żeby się " porównywali " do serwera Kains'a i Dimitri'ego...

Hejt Ci się nie udał.. zrobiłeś tylko z sb idiotę...

Opublikowano

Realny, 1 hejt w zapowiedzi od pana, który od początku próbuje swoimi postami wybić się kłamstwem. Ale jakoś to nas nie rusza :D.

Forum w trakcie instalacji.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Czytaj na 2gi raz zanim zaczniesz pierdo**ć od rzeczy :) System VIP jest z IS albo jak wbijesz max lvl :)

Jeszcze nie widziałem żeby się " porównywali " do serwera Kains'a i Dimitri'ego...

Hejt Ci się nie udał.. zrobiłeś tylko z sb idiotę...

Potnę się teraz. 

Po co VIP na max lvl'u? tak z ciekawości. A skoro nie widziałeś, że się porównywali do serwera Naida, to po prostu jesteś ślepy i mierny. 

Daruj mi dziś swojej głupoty i odbij.

Żaden serwer nie jest równy naszemu.

Hahahaha, pseudo techniku. :D

Powodzenia, przyda się.

Bronie 75 z?

­

Opublikowano

Potnę się teraz. 

Po co VIP na max lvl'u? tak z ciekawości. A skoro nie widziałeś, że się porównywali do serwera Naida, to po prostu jesteś ślepy i mierny. 

Hahahaha, pseudo techniku. :D

Powodzenia, przyda się.

­

Nie potrzebuje powodzeń.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Kolejny wróżbita Maciej :v

sergio_aguero_by_hallaronaldo-d58a98f.pn

Opublikowano

Bardzo ciekawa historia lecz popracuj więcej nad fabułą :)

Opublikowano

50 osob dostanie sie na zamknieta bete tak ? mozna sie dowiedziec za ile bedzie mozna skladac aplikacje i co za tym idzie o ktorej bd forum on ? :)

Opublikowano

Panowie pamiętajcie nie ważne co mówią o serwerze ... ważne ze mówią. Pozdrawiam grupe 95% dzieci z tego forum. Najlepszy zarobek jest własnie z tych dzieci ;) 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

50 osob dostanie sie na zamknieta bete tak ? mozna sie dowiedziec za ile bedzie mozna skladac aplikacje i co za tym idzie o ktorej bd forum on ? :)

Właśnie jest w trakcie instalacji :> Tak 50 osób.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Panowie pamiętajcie nie ważne co mówią o serwerze ... ważne ze mówią. Pozdrawiam grupe 95% dzieci z tego forum. Najlepszy zarobek jest własnie z tych dzieci ;)

Wychodzi z tego że hejt to najlepsza reklama :)

Opublikowano

Wychodzi z tego że hejt to najlepsza reklama :)

Ootusz to ;) A najlepiej to zrobić coś kontrowersyjnego :) Jak na przykład : Napiszcie ze ten serwer jest globalny :D hehe

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Wszystko ładnie, tylko zmęczyłem się przy czytaniu prezentacji. :D Ew. nie podobają mi się te style - np. plażowy, dresowy xD

Opublikowano

Na pewno tak to się pisze ? :x

Przeciągnięte 2 Oo... Szok jak się to pisze... gdybym napisał "oo k***a" to też byś zapytał czy na pewno jak się pisze ? 

Opublikowano

Przeciągnięte 2 Oo... Szok jak się to pisze... gdybym napisał "oo k***a" to też byś zapytał czy na pewno jak się pisze ? 

Otóż*...

Opublikowano

Chodziło mi o "sz". Nie jestem pewien czy na pewno ale pisze się inaczej.

A jeśli o zapis Otusz lub Otuż nie ma w nich żadnej różnicy. Oba są poprawie zapisane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...