Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Medium]

Thorin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale chwila... w czym pogrążam ? Nauczono Cię inaczej nie będe pisał tak jak ty chcesz i tak jak tobie się podoba... słowo otusz i otóż oznacza to samo. Chcesz to konwertuj sobie to na swój słownik a od mojego wara

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Fajne, fajnie  ;p, niektóre mapy są bardzo ładne + wiele dobrze wykombinowanych rozwiązań, chętnie sobie zobaczę z czym to się je.

Opublikowano

Potnę się teraz. 

Po co VIP na max lvl'u? tak z ciekawości. A skoro nie widziałeś, że się porównywali do serwera Naida, to po prostu jesteś ślepy i mierny. 

Hahahaha, pseudo techniku. :D

Powodzenia, przyda się.

Bronie 75 z?

­

Jaki Ty jesteś załosny, wchodzisz w prezentacje randomowych serwerów i piszesz swoje beznadziejne opinie jakbyś sam był najlepszy, skoro taki z Ciebie top 1 technik to może damy Tobie vpsa i zrobisz pliki dla nas BO PRZECIEŻ TWORZENIE SERWERÓW TAKIE ŁATWE, zastanów się nad tym co piszesz, gdyby ktoś dał Ci za zadanie wklejenie query to byś odpadł, co za żenada.

Dlaczego nie podacie swoich prawdziwych nicków? 

Żaden serwer nie jest równy naszemu.

Mylisz się, i nie wywyższaj się tak z Nestiumem bo każdy kto widział was w roli techników wie jak to się skończy, w dodatku Kajetan, serio?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

w dodatku Kajetan, serio?

Jeszcze do tego ten ich sponsor Hooltras :D Ahh ... boje się, że dużo osób napali się na serwer,a będzie lipa. Ale póki co bądźmy dobrej myśli i czekajmy na te LEGENDARNE forum 

sergio_aguero_by_hallaronaldo-d58a98f.pn

Opublikowano

Jaki Ty jesteś załosny, wchodzisz w prezentacje randomowych serwerów i piszesz swoje beznadziejne opinie jakbyś sam był najlepszy, skoro taki z Ciebie top 1 technik to może damy Tobie vpsa i zrobisz pliki dla nas BO PRZECIEŻ TWORZENIE SERWERÓW TAKIE ŁATWE, zastanów się nad tym co piszesz, gdyby ktoś dał Ci za zadanie wklejenie query to byś odpadł, co za żenada.

Mylisz się, i nie wywyższaj się tak z Nestiumem bo każdy kto widział was w roli techników wie jak to się skończy, w dodatku Kajetan, serio?

Nestia upadła właśnie przez rządy owych Panów.

Miejmy nadzieję, że ten nie padnie. :D

Jeszcze do tego ten ich sponsor Hooltras  :D Ahh ... boje się, że dużo osób napali się na serwer,a będzie lipa. Ale póki co bądźmy dobrej myśli i czekajmy na te LEGENDARNE forum 

Forum WIDMO.  :ninja:

Opublikowano

Proszę o przestanie pisania fałszerstw.

Hooltrast to doświadczony człowiek a Kajetan Nestie tworzył z inną ekipą.

Hooltras to doświadczony złodziej :v na estius sobie pobył przez tydzień, później kase sobie zabrał i poszedł w piz..

Opublikowano

Hooltras to doświadczony złodziej :v na estius sobie pobył przez tydzień, później kase sobie zabrał i poszedł w piz..

Chłopie kiedy był estius 2 lata temu ? Zobacz teraz na invorie ile mają graczy :)

Opublikowano

Daruj mi dziś swojej głupoty i odbij.

Żaden serwer nie jest równy naszemu.

Masz racje, nikt tak nie kradnie pomysłów jak Wy i Exorian...

Ciekawe czy będzie powtórka z Restynidu... hehe, miernoty. Myślałem, że jednak coś Wam się w tej główce poprzestawiało szczególnie Kazdarowi ale się myliłem, dalej jesteście bandą nieudaczników z zawyżonym ego jak to było od początku.

Opublikowano

Przeczytałem pierw komentarz.. 

Myślę sobie.. Spoko ostra krytka i jakoś to przyjmiemy, potem spojrzałem na nick i wybuchłem śmiechem. 

Jak takie "coś" jak Ty może nas krytykować? Ty i ten twój GimbaSkład zajmijcie się swoim serwerem, który został przez wszystkich od razu skreślony po zobaczeniu teamu. 

Gówno potraficie, a wytykacie nam "błędy".

Opublikowano

Masz racje, nikt tak nie kradnie pomysłów jak Wy i Exorian...

Ciekawe czy będzie powtórka z Restynidu... hehe, miernoty. Myślałem, że jednak coś Wam się w tej główce poprzestawiało szczególnie Kazdarowi ale się myliłem, dalej jesteście bandą nieudaczników z zawyżonym ego jak to było od początku.

Gorszego przejawu zazdrości to ja nigdy nie widziałem!  :D

Idź na Shayen(czy jak to gówno tam ma) pilnuj porządku między pięcioma graczami. ;)

Opublikowano

Nieważne kiedy był estius, człowiek ten sam 

Masz rację.

Niestety opinię o sobie buduje się przez jakiś czas, a ekipa Nestiuma ją już ma. Z przykrością stwierdzam, że dość negatywną.

Opublikowano

Masz rację.

Niestety opinię o sobie buduje się przez jakiś czas, a ekipa Nestiuma ją już ma. Z przykrością stwierdzam, że dość negatywną.

Gówno wiesz o opinii. 

Niedawno w wcześniejszych zakładkach jarałeś się serwerem. 

Nie pisz bzdur bo i tak tu będziesz grał.

Opublikowano

Imaguś i Harnaś...  xD  Margines społeczny wytyka innym...

To forum schodzi przez takie osoby na psy.

Lekka beka... Panowie zróbcie coś autorskiego lub przyciągnijcie na swoje serwery chociaz 100 graczy ^^ A potem cisnijcie po kims.

Opublikowano

Przeczytałem pierw komentarz.. 

Myślę sobie.. Spoko ostra krytka i jakoś to przyjmiemy, potem spojrzałem na nick i wybuchłem śmiechem. 

Jak takie "coś" jak Ty może nas krytykować? Ty i ten twój GimbaSkład zajmijcie się swoim serwerem, który został przez wszystkich od razu skreślony po zobaczeniu teamu. 

Gówno potraficie, a wytykacie nam "błędy".

Skąd wiesz co ja potrafie? Może sam się dowiem jak powiesz, co? Ja chętnie posłucham.

Równie dobrze mogę śmiać sie z Ciebie, nazywasz się grafikiem a prace które pokazałeś na forum to zwykła amatorka którą nawet Shaggy zrobi, polecam Ci "pradawną" maść na ból dupy, tylko nie zużyj całej bo zbyt agresywny chłopcze jesteś. 

I nie wyjeżdżaj mi tu że z grafiką się nie bawisz.

Btw. z tymi szczeniackimi pyskówkami możesz gwizdać gdzie indziej, dziękujemy.

#grafik #top1_grafik_na_mpc #sorrynotsorry

uWH4RDh.png

c4AWePM.png

bx0D0j3.png

@ReaLnY04 no właśnie, zrób coś autorskiego, bo typowa cebula zawsze będzie i jest.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Nieważne kiedy był estius, człowiek ten sam 

No no ciekawe, to też pozdrawiam bo też bylem w team estiusa.

Tak to jest jak nic nie wiecie i piszecie to co slyszycie. Nie wiecie jak było w team estiusa ani z samym serwerem to lepiej cicho bądzcie.

Co do serwera to polecam.

ps. jak czytam post ze hajs zabrał to mam na myśli tylko "ja p******e" bo tam tyle było hajsu ze pewnie złote kible mamy...

sygna1.png

Opublikowano

Ludzie się zmieniają. 

Hooltras ma od nas pełne zaufanie. 

Wiemy, że nic nam nie grozi z jego strony. ;)

Skoro macie do niego pełne zaufanie, to ja uwierzę tobie na słowo i dam mu drugą szanse 

Opublikowano

Nie znasz mnie typie, więc odbij pionku. 

Kiedy forum? 

­

Opublikowano

Skąd wiesz co ja potrafie? Może sam się dowiem jak powiesz, co? Ja chętnie posłucham.

Równie dobrze mogę śmiać sie z Ciebie, nazywasz się grafikiem a prace które pokazałeś na forum to zwykła amatorka którą nawet Shaggy zrobi, polecam Ci "pradawną" maść na ból dupy, tylko nie zużyj całej bo zbyt agresywny chłopcze jesteś. 

I nie wyjeżdżaj mi tu że z grafiką się nie bawisz.

Btw. z tymi szczeniackimi pyskówkami możesz gwizdać gdzie indziej, dziękujemy.

#grafik #top1_grafik_na_mpc #sorrynotsorry

@ReaLnY04 no właśnie, zrób coś autorskiego, bo typowa cebula zawsze będzie i jest.

Spójrz na datę cebulaczku. ;) 

Nie nazywam się grafikiem, robiłem to ze względów hobbystycznych i zabicia nudny. 

Wiem co potrafisz.

Dokładnie to jedno wielkie gówno. Powiedz co się stało z twoim serwerem. :)

I byłe głąb z gimnazjum, który myśli, że mnie ścisnął nie będzie mnie ustawiał. 

Won na swoje gówno, a nie rozsiewasz swoją zazdrość próbując przestawić wszystko przeciw nam. 

To, że tak szczekasz tylko to wszystko potwierdza. 

/Niedługo pokażemy nowe expowisko. :)

Opublikowano

Ludzi nie zrozumiesz, chamska, polska zazdrość.

Wzywam Moderatorów do powstrzymania tego spamu.

Stary nie rób nic ;) niech ten temat żyje własnym życiem :) Wielki + dla waszej reklamy pisałem już nie ważne co piszą... ważne ze piszą. Duuża darmowa reklama czego chcieć więcje

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...