Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial s2 [Dedyk] [Hard/Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 642
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witajcie!

Na serwerze drugim w nocy z poniedzialku na wtorek o godzinie 1:30 odbędzie się przerwa techniczna mająca zwiększyć ilość graczy online. Potrwa ona ok. 1 godzinę i po niej liczba graczy wzrośnie do 5k 

Podczas tej i każdej następnej przerwie technicznej Wasze konta będą nieaktywne, to znaczy, że podczas logowania będzie występował komunikat "niewłaściwa nazwa konta lub hasło".

Pozdrawiam, Przemek.

-----------------------------------

Zmiany:

- zwiekszono ilosc osob online do 5k

- usunieto IS

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

W sumie jakby zapłacili każdemu kto wejdzie na ten serwer, to może byłoby te 5k. 

Na biednego nie trafiło :)

Pisalem juz jakis czas temu, ze główni YouTuberzy zaczna nagrywac serie z serwera, co za tym sciagac graczy tutaj, jak skoncza nagrywac z aktualnego, chyba domyslacie sie z jakiego. Do tego dojdzie w tym miesiacu jeszcze spora reklama na łamach tego forum, o liczbe graczy mozecie byc spokojni. Zaufajcie mi w tej kwestii i uzbrójcie się w cierpliwość, to wszystko co musicie zrobić. Wylewanie swoich żali i wyzywanie nas nic Wam nie da, a tym bardziej nie wyjdzie na plus serwerowi ;)

Opublikowano

Pisalem juz jakis czas temu, ze główni YouTuberzy zaczna nagrywac serie z serwera, co za tym sciagac graczy tutaj, jak skoncza nagrywac z aktualnego, chyba domyslacie sie z jakiego. Do tego dojdzie w tym miesiacu jeszcze spora reklama na łamach tego forum, o liczbe graczy mozecie byc spokojni. Zaufajcie mi w tej kwestii i uzbrójcie się w cierpliwość, to wszystko co musicie zrobić. Wylewanie swoich żali i wyzywanie nas nic Wam nie da, a tym bardziej nie wyjdzie na plus serwerowi ;) Pozdrawiam. 

a w tej bajce były smoki?

Opublikowano

Pisalem juz jakis czas temu, ze główni YouTuberzy zaczna nagrywac serie z serwera, co za tym sciagac graczy tutaj, jak skoncza nagrywac z aktualnego, chyba domyslacie sie z jakiego. Do tego dojdzie w tym miesiacu jeszcze spora reklama na łamach tego forum, o liczbe graczy mozecie byc spokojni. Zaufajcie mi w tej kwestii i uzbrójcie się w cierpliwość, to wszystko co musicie zrobić. Wylewanie swoich żali i wyzywanie nas nic Wam nie da, a tym bardziej nie wyjdzie na plus serwerowi ;) Pozdrawiam. 

Darek jak wrzucił GP z ascariala, to miał całkiem fajny hejt. Raczej nie będzie z tego gówna nagrywał.. O Wallanderze również zapomnij ( wiadomo dlaczego ), hmm.. może ZabQ, który za hajsy sprzedałby własną matkę? Tream również tutaj nie zagra, gdzieś już o tym pisał w komentach. 

Może mała myszka? Lub R3SxPrzekręt razem z grubym bubbexem?

Więc, kto będzie nagrywał? Oni? główni YouTuberzy   xD

­

Opublikowano

Serwer nie jest zły i nawet jest trochę ludzi, handel działa elegancko :) Ale te spoty na metkach to patola.

Bedziemy dzis pracować nad optymalizacja własnie zwiększonego respu z Metinów, tylko prosiłbym o wymienienie tych, z którymi nie dajecie rady, ułatwi nam to pracę. Z góry dzięki. 

Opublikowano

Bedziemy dzis pracować nad optymalizacja własnie zwiększonego respu z Metinów, tylko prosiłbym o wymienienie tych, z którymi nie dajecie rady, ułatwi nam to pracę. Z góry dzięki. 

Nie gram na serwerze, ale widziałem u R3specta na serwerze, że z Metina 45 nie respią się Wężowe Łuczniki potrzebne do wykonania misji, zawsze tak się robiło na PL, że znajdowało metina, bo łatwiej było zrobić misję.

Opublikowano

Zbugowane misje:

- Zagadka octavio (nie pokazuje gdzie dojechac)

- Legenda Liang (nie dropi nic)

- Pokonac pajaki (tylko na poczatku pisze ktore zabijac, potem juz nie mozna sprawdzic, a i tak nie zalicza nawet jak bijemy wlasciwe)

Opublikowano

Serio gra tutaj 200-300 ludzi w godzinach szczytu ? fajny serv ale jak tam gra tak mało luda to czy wgl opłaca się wbijać ?

Opublikowano

Serio gra tutaj 200-300 ludzi w godzinach szczytu ? fajny serv ale jak tam gra tak mało luda to czy wgl opłaca się wbijać ?

Mi się wydaje że gra więcej, wejdź i sprawdź :) Mi tam jest całkiem przyjemnie xD

OsoInternational.jpg

Opublikowano

youtuberzy nagrywających metina raczej nie zareklamują ci serwera może zwróć się ze swoim hajsem z isu bo przy takich cenach UFAM CI (BEKA :D) ... że masz wielkie hajsy to może jakiś Gimper ? Ha przy twoich wysokich inspiracjach to polecam ci PewDiePie ;) co prawda to nie od metina ale przecież przy frekfencji rekordu 300 osób w godzinach szczytu ;) Poszalałeś @Azprime ;) Już widzę jak wychodzę na ulice a tam bilbordy ;)

Opublikowano

Serwera nie polecam na s1 było pełno navi dawałem dowody w zapowiedzi na s2 na pewno też jest navi Administracja niczego sobie warta 

I gdzie te 5k graczy co obiecywaliście ? 

Opublikowano

Serwera nie polecam na s1 było pełno navi dawałem dowody w zapowiedzi na s2 na pewno też jest navi Administracja niczego sobie warta 

I gdzie te 5k graczy co obiecywaliście ? 

Te 5k graczy to brakujący chromosom tego dziecka...

Opublikowano

Te 5k graczy to brakujący chromosom tego dziecka...

Dziecka? Wiesz do kogo piszesz gówniarzu? ;) Zrób lepszy serwer, to pogadamy. 

Ascarial nie ma dobrej reklamy teraz i dlatego jest tak mało osób, ale Azprime przynajmniej dba o niego, a nie syf zostawia. 

Według mnie on jest najlepszym administratorem w dziedzinie Metka. Polecam. 

Opublikowano

Dziecka? Wiesz do kogo piszesz gówniarzu? ;) Zrób lepszy serwer, to pogadamy. 

Ascarial nie ma dobrej reklamy teraz i dlatego jest tak mało osób, ale Azprime przynajmniej dba o niego, a nie syf zostawia. 

Według mnie on jest najlepszym administratorem w dziedzinie Metka. Polecam. 

Taki zabawny :3

W ostatnim wywiadzie ten wychwalany przez ciebie azprime nazwał serwer swoim dzieckiem i liczyłem na 5k graczy na starcie.

Ascarial poza brakiem reklamy ma masę błędów i złe podejście do graczy tj. min. zmiany cen w IS.

Do najlepszych to mu daleko...

Opublikowano

Przestań ćpać to co ćpasz albo bierz połowę na 100% dowiedziałeś się o nim nie dawno gadasz same głupoty a nie wiesz jaka jest prawda 

Najlepszym administratorem jest Quarel i Asig

Asig, który nic nie potrafi zrobić :D

Serwer polecam, w miarę jest okej, troche do poprawy ale ten placek podoła.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Witajcie!

Na serwerze drugim w nocy z piątku na sobotę o godzinie 1:30 odbędzie się przerwa techniczna mająca poprawić błędy. Potrwa ona ok. 1 godzinę i po niej zostaną przedstawione w tym temacie jej wyniki. 

Podczas tej i każdej następnej przerwie technicznej Wasze konta będą nieaktywne, to znaczy, że podczas logowania będzie występował komunikat "niewłaściwa nazwa konta lub hasło".

Pozdrawiam, Przemek.

----------------------

Zmiany:

- Poprawiono Katakumby

- Poprawiono drop z Silnej Lodowej Wróżki

- Dodano pierwszą część misji na wyższe poziomy (na następnej przerwie kolejna część)

- Oraz kilka innych mniejszych poprawek...

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Dziwnie wyglądają niektóre osoby... "Wish666" 1 dzień gry ma w rankingu i zdobył trute +9 (chyba jedyna na serwie, w dodatku 51% sr)  i inne pro eq? 

Trut +9 jest wiele na serwerze, a srednie są kwestią wymiksowania przedmiotu, niczego więcej. FMSow z zajebistymi srednimi tak samo wiele. Na innym serwerze jak zobaczysz Trute +9 z dobrymi srednimi to tez bedziesz pisal, ze jest z navi? Teorie spiskowe rodem z najlepszych seriali Polsatu.  xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...