Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial s2 [Dedyk] [Hard/Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rzecz w tym, że bonusy Azraelki są znacznie obniżone względem tej na s1. Najpierw się doinformuj, a dopiero potem wypisuj takie rewelacje. ;p

A ty moglabys powiedziec cos sensownego,np co dalej z serwerem, gdzie ta wielka reklama na 4k online czy cos, a nie powtarzac praktycznie to co ja powiedzialem o azraelce... bez urazy, ale mnie ciekawi np co bedzie z serwerem dalej i czy to juz koniec tej kampanii reklamowje i na tych 30 sklepach w m1 sie skoncyz?

• Odpowiedzi 642
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam rozumiec, ze znowu zamiast rud bursztynu ciepniecie zwykle, ktorych jest cala masa na all mapach? -,- no to spoko event- pewnie wbije jak ostatnio max 30os...

Opublikowano

Sorki, ale ja nie wiem jaki normalny człowiek grałby na tym serwerze.

Pokazali na co ich stać na s1, tyle wystarczy. 

Teraz jedynie to mogą co noc odmawiać paciorek, żeby było jak kiedyś. 

NIE POLECAM ! 

Opublikowano

Serwera nie polecam, administracja pokazała klasę na s1. Aby patrzeć, jak tutaj też będzie baza danych u kogoś.

To kiedy się spodziewać s3? ;)

Opublikowano

Server to szajs, ciągle zbugowane misje, adminów nie widzialem na servie, pisałem do jednego o te bugi, oczywiscie bez odezwu, tak samo jak zwykle.

Do kogo pisałeś i jakie misje? Napisz mi tutaj, to jeszcze dziś poprawimy. U nas na forum masz wykaz przerw technicznych wraz z listą poprawek/zmian, które wprowadzamy.

Kupiło się za hajs z Ascariala Mazdę RX8 Azprime

Boli, co?  :rolleyes:

Opublikowano

Do kogo pisałeś i jakie misje? Napisz mi tutaj, to jeszcze dziś poprawimy. U nas na forum masz wykaz przerw technicznych wraz z listą poprawek/zmian, które wprowadzamy.

Misja z tymi punktami od Octavio, zagadka o pustynii, idę na pustynie, a żadnej kropki tam nie ma.

Nie można zdjąć ekwipunku prawym przyciskiem, ani zbroi, ani bizu, ani helmu itp. Tylko trzeba miec item na odpowiedni lvl i wyłącznie zamienić klikajac na ten item.

Czasami zacinki/cofki są.

GM powinien być przynajmniej raz na dzień na servie i dopytywać graczy co jest nie tak.

Pozatym, na waszym miejscu ruszylbym z reklama, bo gracze naprawde odchodzą.

Opublikowano

Popraw ilość ludzi na serwie bo to jest żałosne. 0 efekt tej waszej reklamy

Opublikowano

No boli, bo akurat takim ludziom jak ty życzę wszystkiego dobrego, a mogłeś mieć coś lepszego niż RX :D Taką mieć szansę zarobienia takiej dużej ilości kasy i jej nie wykorzystać... 

Opublikowano

GM powinien być przynajmniej raz na dzień na servie i dopytywać graczy co jest nie tak.

Powiedz mi, a co innego robilem dziś, wczoraj i przedwczoraj? Kolejny raz Twój argument okazał się inwalidą. Zapraszam do gry, zamiast pisać głupoty na forum i zobaczysz jak to rzeczywiscie wyglada ;) Pozdrówki.

No boli, bo akurat takim ludziom jak ty życzę wszystkiego dobrego, a mogłeś mieć coś lepszego niż RX :D Taką mieć szansę zarobienia takiej dużej ilości kasy i jej nie wykorzystać... 

Temat ten tyczy się s2 Ascariala, a nie tego, czym jeżdze. Zapraszam na PW z takimi sprawami

Opublikowano

JA NIE POLECAM SERWERA 

ADMINISTRACJA BARDZO NIESLOWNA  TEN KTO GRAL NA BECIE WIE DOKLADNIE O CZYM MOWIE I "WYMYSLONE" NAGRODY ZA DOBICIE 30LVL-a 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

boli to tylko to, ze w c***a poleciales z s2 :D

Opublikowano

Witajcie!

Na serwerze drugim w nocy z piątku na sobotę o godzinie 3:05 odbędzie się przerwa techniczna mająca poprawić błędy. Potrwa ona ok. 1 godzinę i po niej zostaną przedstawione w tym temacie jej wyniki. 

Podczas tej i każdej następnej przerwie technicznej Wasze konta będą nieaktywne, to znaczy, że podczas logowania będzie występował komunikat "niewłaściwa nazwa konta lub hasło".

Pozdrawiam, Przemek.

---------------

Zmiany:

- Zwiększono doświadczenie na większości mapach (maksymalnie o 1/3)

- Dodano nowe przedmioty do Sklepu Osiągnięć

- Dodano Szkatułkę z Postacią do Handlarki Różnościami

- Poprawiono kilka misji

- Dodano poprawkę do systemu petów

- Poprawiono drop z Czerwonego Smoka

- Oraz kilka innych zmian, które wejdą, gdy zostanie udostępniona łatka/aktualizacja.

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Można wiedzieć o ile już jest większe doświadczenie w stosunku do początku serwera?
Możliwe że się skuszę na grę bo najbardziej odstraszał exp na tym serwerze był zbyt ciężki. :)

Opublikowano

Teraz się bardzo fajnie gra, eksp jest naprawdę dobry, szybko idzie wbić 30lvl, ciężko zaczyna się dopiero od 75lvla.. ale to dobrze! a ludzi coraz to więcej, oby tak dalej!

Opublikowano

Wczoraj był bug, że z metkó respiły się bossy :D Czyli ubijales metka i miales drop z bossow np z ripera i ludzie podropili trutki etc. Podobno maja to usunac (po logach - technicy zapewnie)  i tu paradoks calej sprawy. Bo byl bug z brylkami na poczatku serwa ze droplo paru osobom tam po 1 brylce zlotej i sprzedali u hanndlarzy za 400kk... taki JestemBogiem z topki czy kilku innych porobilo skille P (jestem wydal 270kk - przy czym tyle hajsu to sie z 2-3 tygodnie zarabialo) a on to w 1 dzien zrobil i mial wielka przewage nad reszta, oczywiscie nie dostal bana z niewiadomych przyczyn :) A niektore osoby dostlay bana, potem zostaly odbanowane - ogolnie brak kompletnej logiki w dzialaniu administracji.

Ja mam juz dosc, liczylem na cud i ze wkoncu jakas reklama wejdzie w zycie, byl moment ze przybywalo graczy i bylo te 800 online MOZE, ale teraz wszystko sie posypalo, jest max 300 online, gra tutaj sie kompletnie nie kalkuluje. Najgorsze sa te bugi i to jak gracze sie na tym bogaca... na serwerze typu hard brylka 400kk czy ripery z metka potrafia zniszczyc serwer - tu inaczej nie bedzie. Szkoda czasu i nerwow.

Opublikowano

Witajcie!

Na serwerze drugim w nocy z niedzieli na poniedziałek o godzinie 1:30 odbędzie się przerwa techniczna mająca poprawić błędy. Potrwa ona ok. 1 godzinę i po niej zostaną przedstawione w tym temacie jej wyniki. 

Podczas tej i każdej następnej przerwie technicznej Wasze konta będą nieaktywne, to znaczy, że podczas logowania będzie występował komunikat "niewłaściwa nazwa konta lub hasło".

Pozdrawiam, Przemek.

-----------------------------------

Zmiany:

- Poprawiono DC

- Poprawiono DT (teraz tylko 1 osoba musi mieć 75 poziom, aby przejść dalej)

- Dodano łączenie do pereł i monoklu

- Poprawiono System Zwierzaków

- Poprawiono Pierścień Radości

- Zwiększono drop z metinów 75+

- Zwiększono drop z Czerwonego Smoka

- Zwiększono drop z Baronówny

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

500 osob to tutaj max bedzie gralo. Brak stabilnosci jak na s1, ludzie głupi nie są, nawet jakby Isamu i ta ich smiechowa pompa pod publike nastawiona nagrywala, nikt wiecej nie zajrzy, bo kazdy wie jaka jest administracja.

Jak Azprime melanzuje z waszej kasy IS i nie ma go wgl, to jego poslannikiem jest Lya. To juz norma. A ona obiecuje tylko gruszki na jabloni.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...