Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial s2 [Dedyk] [Hard/Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 642
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest temat Ascariala, a nie Cradosa, więc rozmowe na temat ich ilości graczy online dobrze wiecie, gdzie możecie przenieść. Anyway, każdy licznik można sfałszować, również ten, co @DedekxPompa przedstawił na screenie. Liczbe graczy idealnie odzwierciedla rozgrywka, jej się już nie da okłamać. A co do licznika, na każdym serwerze pokazuję on shopy, buffki i multikonta, także skończcie tą durną gadkę. 

Dzieki ;)

Z calym szacunkiem Azprime, ale jak na ascarialu s1 swego czasu gralo 4k ludzi (podobno ^_^ ) to TWOJA "durna gadka" na temat ow licznika byla zupelnie inna. Gracze uciekli to i nagle liczniki przestaly byc wazne, bo zliczaja tez multikonta? Smieszna postawa, tak jak i smieszny administrator smiesznego serverka :(

Niestety - ludzi malo, gospodarka praktycznie martwa, server bez perspektyw jak na chwile obecna.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Azprime, Wallandera najmujesz na serie z s2?

z Wallanderem rozmawiałem jakiś czas temu, to jest już jego decyzja, czy nagra serie z serwera. W każdym bądź razie Tream i DIII zawitają po serii z Invorii o czym wspominałem pare stron wcześniej.

Niestety - ludzi malo, gospodarka praktycznie martwa, server bez perspektyw jak na chwile obecna.

Tutaj się z Tobą nie zgodze. Nie grasz na serwerze, wiec nie oceniaj. Tłumów nie ma, ale pohandlować jest z kim, tak samo pograc, pobić się.

Screen sprzed chwili z godzin wieczornych. Specjalnie dla Ciebie nawet zamiescilem napis potwierdzajacy autentycznosc.

hyQPPVC.jpg

Screen przedstawiający m1 w czasie dnia sprzed niedawna nadal aktualny: 

Screensho_wxawexw.png

SCREEN Z OX, KTÓRY ODBYŁ SIĘ POD KONIEC LUTEGO

Screensho_wnhrwpw.png

Opublikowano

Azprime nie chcę znowu "pajacować" jak to mi wytknąłeś, ale coś się nie zgadza z Wallanderem - zasłoniłem niepotrzebne posty, natomiast pytanie było : Jaki następny serwer?

lfhx5y.jpg

Mała Aktualizacja :

nfljcf.jpg

Wszystkie komentarze znajdziecie pod filmem najnowszym Wallandera.

Opublikowano

Azprime nie chcę znowu "pajacować" jak to mi wytknąłeś, ale coś się nie zgadza z Wallanderem - zasłoniłem niepotrzebne posty, natomiast pytanie było : Jaki następny serwer?

Napisałem dokladnie to, co Wallander napisał mi jakis czas temu. Dla potwierdzenia podrzucam screena. PS. Zajmij sie swoim serwerem, mam wrażenie, że potrzebuje on nieco więcej uwagi z Twojej strony, aniżeli Ascarial.

bzE3Ovz.png

Opublikowano

Napisałem dokladnie to, co Wallander napisał mi jakis czas temu. Dla potwierdzenia podrzucam screena. PS. Zajmij sie swoim serwerem, mam wrażenie, że potrzebuje on nieco więcej uwagi z Twojej strony, aniżeli Ascarial.

bzE3Ovz.png

Chciałem się tylko upewnić, ponieważ pod filmem Wallandera wybuchła dyskusja na temat przyszłego serwera. 

Dostałem informacje od Ciebie i wszystko chyba w porządku jest c'nie?

Zobaczymy jak rozwinie się serwer, póki co jestem ciekaw co się dalej stanie.

Opublikowano

@Sh4ke, jak tak bardzo sensacji szukasz, to włącz sobie Polsat i wiadomości pooglądaj, a nie zabierasz głos w sprawach, o których masz zerowe pojęcie. ;) Na PW sprawiałeś wrażenie bardziej ogarniętego. Rozumiem, że tutaj grasz pod publikę? :v

Co do Ascariala - Azprime jest z Wami jak najbardziej szczery. Na serwerze powoli przybywa osób, a na brak ludzi do pvp, czy handlu narzekać nie można. Także, jeżeli szukacie harda z ciekawymi i autorskimi dodatkami, to zapraszamy na Ascarial. ;)

Opublikowano

@Azprime

No dziekuje, aczkolwiek patrzac racjonalnie - nie uwazasz, ze 16 (moglem sie machnac..) sklepow w godzinach WIECZORNYCH na server HARD to jest tyle, co nic? Na takim serverze z samego dropu na ulepszanie nawet nie nastarczy, trzeba zarabiac, handel musi byc bardzo rozwiniety, a tutaj co? Nie kloc sie ze mna, bo screen, ktory wstawiles ze specjalna dedykacja dla mnie (ahh jaki zaszczyt) raczej potiwerdza moje slowa, wiec zrobiles mi tylko przysluge :)

Nie gram na servie, ale oceniac mam prawo. Gralem dlugo na s1 i mialem dosc waszych chorych zagrywek, mimo to na s2 tez chwile pogralem, do czasu kiedy stwierdzilem, ze nie ma to sensu. Swoja droga ciekawe, czemu usunales pierwsza czesc mojej wiadomosci z cytatu, czyzbym mial tam racje? :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@Sh4ke, jak tak bardzo sensacji szukasz, to włącz sobie Polsat i wiadomości pooglądaj, a nie zabierasz głos w sprawach, o których masz zerowe pojęcie. ;) Na PW sprawiałeś wrażenie bardziej ogarniętego. Rozumiem, że tutaj grasz pod publikę? :v

Co do Ascariala - Azprime jest z Wami jak najbardziej szczery. Na serwerze powoli przybywa osób, a na brak ludzi do pvp, czy handlu narzekać nie można. Także, jeżeli szukacie harda z ciekawymi i autorskimi dodatkami, to zapraszamy na Ascarial. ;)

Matko nie broń już chłopaka tak, chciałem się upewnić czy to prawda, czy nie. Poszło na plus serwera, bo jest to prawda i wszystko jest w porządku, więc w czym problem?

Opublikowano

Matko nie broń już chłopaka tak, chciałem się upewnić czy to prawda, czy nie. Poszło na plus serwera, bo jest to prawda i wszystko jest w porządku, więc w czym problem?

Nie bronię go, bo on sam się wybronić umie, tylko wkurza mnie to, kiedy ktoś na siłę stara się wpieprzać i zabierać głos w sprawach, o których nie ma pojęcia. Jak dla mnie to celowo chciałeś Adriana upokorzyć, bo jakby Cię jedynie interesowała kwestia serii Wallandera, zapytałbyś Adriana na PW, albo samego Wallandera, a nie umieszczał takie, a nie inne screeny w temacie. ;) Łatwo przejrzeć Twoje intencje. Ah - ta troska.

Opublikowano

@Azprime

No dziekuje, aczkolwiek patrzac racjonalnie - nie uwazasz, ze 16 (moglem sie machnac..) sklepow w godzinach WIECZORNYCH na server HARD to jest tyle, co nic? Na takim serverze z samego dropu na ulepszanie nawet nie nastarczy, trzeba zarabiac, handel musi byc bardzo rozwiniety, a tutaj co? Nie kloc sie ze mna, bo screen, ktory wstawiles ze specjalna dedykacja dla mnie (ahh jaki zaszczyt) raczej potiwerdza moje slowa, wiec zrobiles mi tylko przysluge  :)

Nie gram na servie, ale oceniac mam prawo. Gralem dlugo na s1 i mialem dosc waszych chorych zagrywek, mimo to na s2 tez chwile pogralem, do czasu kiedy stwierdzilem, ze nie ma to sensu. Swoja droga ciekawe, czemu usunales pierwsza czesc mojej wiadomosci z cytatu, czyzbym mial tam racje?  :D

A gdzie ja napisałem, że uważam to za normalne? W zadnym stopniu ta liczba mnie nie satyfkacjonuje, ale w przeciwieństwie do Ciebie, z całym szacunkiem, zamiast siedzieć i gadać głupoty, użalając się i wyzywając na forum, wole usiąść i popracować nad serwerem, aby zaprocentowało to w przyszłości, także nie widzi mi się komentowanie Twoich dziecinnych oszczerstw w stosunku do serwera i mojej osoby. Pozdrawiam.

Opublikowano

patolka na calego, metin2 at its finest

To jest Metin, tutaj niektóre rzeczy nigdy się nie zmieniają. ;)

Opublikowano

A gdzie ja napisałem, że uważam to za normalne? W zadnym stopniu ta liczba mnie nie satyfkacjonuje, ale w przeciwieństwie do Ciebie, z całym szacunkiem, zamiast siedzieć i gadać głupoty, użalając się i wyzywając na forum, wole usiąść i popracować nad serwerem, aby zaprocentowało to w przyszłości, także nie widzi mi się komentowanie Twoich dziecinnych oszczerstw w stosunku do serwera i mojej osoby. Pozdrawiam.

Nie zartuj chlopie. "W przeciwienstwie do mnie wolisz usiasc i popracowac nad serverem" - OK, tyle, ze to zadne przeciwienstwo wobec mnie, bo zeby tak bylo, to i ja musialbym miec swoj server - a tu Cie zaskocze, kurcze, nie mam!

Oszczerstw? Jakich? Ze jest 16 sklepow w godzinach wieczornych? To prawda - sam to udowodniles. Ze przy malej ilosci graczy handel jest slaby? Tak, to tez prawda, wystarczy posiedziec na servie 10 min zeby to zauwazyc. A jak komus sie nie chce - to tu znowu dowodem jest Twoj screen. Oszczerstwa wobec Ciebie? To, ze napisalem, ze kiedys sie rzucales jak ludzie pisali, ze z 4k polowa to multikonta (buffy, shopy, dropy), a teraz sam piszesz to samo? Mam poszukac postow z tematu ascariala s1 i Ci udowodnic? Az tak slaba pamiec? Wiec moglbys laskawie wskazac te oszczerstwa? Bo jak narazie to ZNOWU sam siebie pograzasz i osmieszasz :)

Jak widac glowny administrator nie wykazuje tzw "ogaru", co wzbudza negatywne odczucia wobec servera, dodatkowo gra tutaj malo ludzi (powolujac sie na slowa Azprime - 300-350), co jest kolejnym minusem dla servera typu "hard".

Pozdrawiam i powodzenia ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@Up. Nie przypominam sobie, abym gdziekolwiek pisał, że licznik na Ascarialu nie uwzględnia multikont, buffów i shopków. Jeśli tak bardzo chcesz mi to udowodnić, śmiało, miłego szukania i wymyślania rzeczy, byle by się dopierdolić w dalszym ciągu. Nie wiem co rozumiesz poprzez swój "ogar", ale nie chce tego wiedzieć. Z mojej strony dyskusja z Tobą została zakończona, jeśli chcesz coś jeszcze wyjasnić, zapytać o coś, zapraszam na PW. 

Opublikowano

W związku z masą zmian na serwerze od startu, w tym tygodniu pojawi się nowa wersja prezentacji. 

Opublikowano

znajomi.png

Regulamin:

1. Zaprosić na serwer można nieograniczoną liczbę znajomych.

2. Aby zapraszający/a otrzymał/a Kupon 100 SM, osoba zaproszona musi osiągnąć conajmniej 50 poziom. Za jedną osobe osoba zapraszająca otrzymuje jeden Kupon 100 SM.

3. Osoba zaproszona otrzyma nagrodę w postaci 10x Zwój Egzorcyzmu, 10x Rada Pustelnika, Pierścień Doświadczenia 1h, Rękawica Złodzieja 1h, Biały Lew 2h, Kupon 100 SM po osiągnięciu 30lv.

4. Wydarzenie trwa od 05.03 do 31.03

5. Temat w którym przyjmowane są zgłoszenia znajdziecie w dziale Dyskusje s2 na forum serwera.

6. Aby otrzymać nagrodę, należy wstawić w tym temacie screen przedstawiajacy dwie postacie z widocznymi nickami obok siebie. Np. Osoba zapraszająca w m1 z osobą zaproszoną. Niżej przykładowy wzór zgłoszenia.

7. Wszystkie zgłoszenia będą dokładnie weryfikowane, wszelkie próby wyłudzenia i nieprawidłowości karane są permanentną blokadą wszystkich kont.

8. Przedmioty zostaną przyznane w ciągu 48h od wklejenia zgłoszenia w temacie.

Przykładowy Wzór Zgłoszenia:

Nick osoby zaproszonej: Azprime

Nick osoby zapraszającej: Azprime

Osobe zaprosiłem dnia: 05.03.2015

Screen: link do screena.

Opublikowano

Drodzy gracze dnia 06.03 o godzinie 2:00 w nocy odbędzie sie przerwa techniczna, potrwa około 30/40 minut.

Changelog:

- Patcher działa już prawidłowo.

- Zmniejszono cene Zaczarowań Przedmiotu w ItemShopie.

- Dodano do ItemShopu Zwój Zmiany Profesji i Zwój Powrotu Umiejętności, obydwa są w kategorii Przedmioty Specjalne po 200 SM.

- Z serwera zostały usunięte Kostiumy Piłkarskie.

- Zwiększono drop Zębów Orka i Ksiąg Klątw.

- Poprawiono bonusy w Feniksie Jadeitu.

- Poprawiono kupowanie Butów Wiatru u Handlarki Roznosci.

- Dodano drop do Szkat. Odrodzonego Władcy

Nastąpiły również zmiany w Tomboli:

- Dodano dialog poprzedzający jej uruchomienie.

- Rady Pustelnika i Zwoje Egzorcyzmu zwiększono z jednej do trzech sztuk.

- Zielona Rosa x10 zastąpiła Cukier dla Konia

- Zamiast Butów Wiatru możecie zdobyć teraz Kostium Złotego Pustynnego Bojownika.

- Zwiększona została ilość Fioletowych i Zielonych Mikstur z 10 do 25.
Opublikowano

Tak mało osób a serwer wygląda bardzo fajnie, i z podstawowej prezentacji jak i po poprawkach. Chyba zagram, tłumów nie lubię, stabilność jest. Podoba mi się, że zawsze są jakieś niestandardowe eventy, jak np. 2x UP. Pobiorę i zobaczymy, co z tego wyjdzie.

Edit- nie chce mnie ktoś zaprosić? Bo nagroda by się przydała:)

Opublikowano

Tak mało osób a serwer wygląda bardzo fajnie, i z podstawowej prezentacji jak i po poprawkach. Chyba zagram, tłumów nie lubię, stabilność jest. Podoba mi się, że zawsze są jakieś niestandardowe eventy, jak np. 2x UP. Pobiorę i zobaczymy, co z tego wyjdzie.

Edit- nie chce mnie ktoś zaprosić? Bo nagroda by się przydała:)

Ja Cię mogę zaprosić :)

może, może nie

Opublikowano

Zapraszamy dziś o godzinie 19:00 na cotygodniowy Konkurs OX! Dziś ostatni dzień trwania Tomboli, do zgarnięcia nowe, jeszcze bardziej atrakcyjne nagrody ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...