Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial s2 [Dedyk] [Hard/Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy gracze, chcielibyśmy poinformować, iż drobnej awarii ulegla maszyna. Wasze dane i konta są bezpieczne, nie będzie żadnej cofki. Oba serwery s1 i s2 będą czynne od rana, w ramach rekompensaty mamy dla Was garść wyjątkowych eventów i konkursów, które odbędą się na przestrzeni całego weekendu. O wszystkim będziemy informować Was tutaj na facebooku, obserwujcie nasz fanapage ;)

Od rana zostaną aktywowane również weekendowe raty serwerowe.

Życzymy udanego weekendu :)

• Odpowiedzi 642
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Drodzy gracze, chcielibyśmy poinformować, iż drobnej awarii ulegla maszyna. Wasze dane i konta są bezpieczne, nie będzie żadnej cofki. Oba serwery s1 i s2 będą czynne od rana, w ramach rekompensaty mamy dla Was garść wyjątkowych eventów i konkursów, które odbędą się na przestrzeni całego weekendu. O wszystkim będziemy informować Was tutaj na facebooku, obserwujcie nasz fanapage ;)

Od rana zostaną aktywowane również weekendowe raty serwerowe.

Życzymy udanego weekendu :)

Bardziej od eventow przydalo by sie 5k graczy :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Trzeba chyba tutaj zagrać bo nic ciekawego nie ma obecnie.

Jakby było z kim,  tutaj nawet 200 osob nie ma online.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

No właśnie wbiłem i widzę że graczy zawiele nie ma może z 20-30 osób na całe mi jinno. Szkoda że właśnie administracja olewa sprawę.

Opublikowano

No właśnie wbiłem i widzę że graczy zawiele nie ma może z 20-30 osób na całe mi jinno. Szkoda że właśnie administracja olewa sprawę.

Administracja sprawy nie olewa, to pierwsza rzecz, druga, mamy juz dogadana reklame. Tream i DIII zawitają u nas po serii z Invorii o czym pisalem pare stron temu, takze "troche" graczy przybędzie ;)

Fajny serwer polecam  ;) przyjemnie się gra.

Dzieki, staramy się ;)

Opublikowano

Administracja sprawy nie olewa, to pierwsza rzecz, druga, mamy juz dogadana reklame. Tream i DIII zawitają u nas po serii z Invorii o czym pisalem pare stron temu, takze "troche" graczy przybędzie ;)

Dzieki, staramy się ;)

Wątpie zeby oni załatwili całą sprawę. Wy cały czas liczycie na ten "boom" jak na s1. 

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Mega tłumów nie ma, ale tez nie świeci u nas pustkami. Pograć jest z kim ;) Aktualny screen sprzed paru minut z m1:

Screensho_wxerseh.png

Opublikowano

Mega tłumów nie ma, ale tez nie świeci u nas pustkami. Pograć jest z kim  ;) Aktualny screen sprzed paru minut z m1:

Screensho_wxerseh.png

@Azprime

to prawda, ze masz 30k zł do zapłacenia?

Nie wiem kto takie bzdury rozpowiada, ale tylko pogratulować twórczości  xD

Opublikowano

Mega tłumów nie ma, ale tez nie świeci u nas pustkami. Pograć jest z kim  ;) Aktualny screen sprzed paru minut z m1:

Screensho_wxerseh.png

Nie wiem kto takie bzdury rozpowiada, ale tylko pogratulować twórczości  xD

adas

Opublikowano

30 osób  na ch1 :C

Jesli liczyć by same szopki to się z Tobą zgodzę, aczkolwiek uwzględnij osoby, które expią, robią questy itd. Na serwerze regularnie gra +400 osob, liczba ta z czasem się zwiększy po starcie reklamy u Treama i DIII. Dla zainteresowanych podsyłam screena z m1. Mega ogromnej ilości graczy nie ma, aczkolwiek jest z kim zrobić dungeona, pohandlować, pogadać, czy po prostu pograć.

Screensho_wxwrhpx.png

Screenshot z wczorajszego OX, na którym padł rekord. Warto rowniez wspomniec, ze wejscie jest od 25lv, takze nie ma zadnego miejsca na boty ;)

Screensho_wxwrhhq.png

Opublikowano

S2 ciągłe nowości, konkursy a s1 już poszło w odstawkę? S1 miało działać już dawno, ale widać, że s1 zostało olane i wyciągam wnioski, że z s2 będzie tak samo. OIewka po całości.

Opublikowano

S2 ciągłe nowości, konkursy a s1 już poszło w odstawkę? S1 miało działać już dawno, ale widać, że s1 zostało olane i wyciągam wnioski, że z s2 będzie tak samo. OIewka po całości.

S1 czeka rewitalizacja, tak, jak miało to miejsce na Dreikonie. Pisałem w prezentacji serwera s1, link podaje niżej, przeczytaj sobie dwie ostatnie strony:

http://www.mpcforum.pl/topic/1098198-ascarialpl-dedyk-medium/?p=11617043
Opublikowano

S1 czeka rewitalizacja, tak, jak miało to miejsce na Dreikonie. Pisałem w prezentacji serwera s1, link podaje niżej, przeczytaj sobie dwie ostatnie strony:

http://www.mpcforum.pl/topic/1098198-ascarialpl-dedyk-medium/?p=11617043

Wiem, tylko, że zlewacie graczy, bo nawet nie checie powiedzieć na jakim etapie jesteście. Jak dasz coś do zrobienia projektantowi i po czasie zapytasz na jakim etapie jest to z tego co zrobił będzie potrafił powiedzieć na czym stoi. Tutaj właśnie tego nie ma. Przez takie coś ta rewitalizacja serwera nie pomoże, bo gracze się zdenerwują z powodu 0 informacji i znajdą inny serwer ;)

Opublikowano

Wiem, tylko, że zlewacie graczy, bo nawet nie checie powiedzieć na jakim etapie jesteście. Jak dasz coś do zrobienia projektantowi i po czasie zapytasz na jakim etapie jest to z tego co zrobił będzie potrafił powiedzieć na czym stoi. Tutaj właśnie tego nie ma. Przez takie coś ta rewitalizacja serwera nie pomoże, bo gracze się zdenerwują z powodu 0 informacji i znajdą inny serwer ;)

Nikt nikogo nie trzyma na siłę. Azprime ma dużo obowiązków w związku z dwoma serwerami i nad innymi projektami, ale jak widać stara się jak może i za niedługo zostanie uruchomiona nowa, bardziej skuteczna reklama. 

Opublikowano

Nikt nikogo nie trzyma na siłę. Azprime ma dużo obowiązków w związku z dwoma serwerami i nad innymi projektami, ale jak widać stara się jak może i za niedługo zostanie uruchomiona nowa, bardziej skuteczna reklama. 

Reklama nie pomoże jak serwer jest do u*y za przeproszeniem. Na chwile obecna wiecej odchodzi niz przychodzi. Prawda jest taka, że pełno osób pyta o s1, to nie łaska odpowiedzieć bądź napisać i dać graczom inormacje. Podobnie będzie z s2, czekają na zbawienie, aż yt skoncza invoria s2, ale do tego czasu Ascarial s2 wyrobi sobie opinie.

Opublikowano

Czyli wolfman dojdzie tylko na s1 czy s2 rowniez?

Na s2 Likana nie bedzie.

Łapcie tłuste kody na 450 SM za 30 pln :) Należy wpisać je na stronie w dziale z doładowaniami SMS, kto pierwszy, ten lepszy! #tłustyczwartek

1cc9da6e
3b446260
1efa1838
a6e6255b
cb15a06a
53bac7bd
fa497863
6079f54c
Opublikowano

Jakis maly event na Walentynki sie szykuje? Nie bylo na Sylwestra/Nowy rok to by sie jakis przydal...

Opublikowano

Jesli liczyć by same szopki to się z Tobą zgodzę, aczkolwiek uwzględnij osoby, które expią, robią questy itd. Na serwerze regularnie gra +400 osob, liczba ta z czasem się zwiększy po starcie reklamy u Treama i DIII. Dla zainteresowanych podsyłam screena z m1. Mega ogromnej ilości graczy nie ma, aczkolwiek jest z kim zrobić dungeona, pohandlować, pogadać, czy po prostu pograć.

Screensho_wxwrhpx.png

Screenshot z wczorajszego OX, na którym padł rekord. Warto rowniez wspomniec, ze wejscie jest od 25lv, takze nie ma zadnego miejsca na boty ;)

Screensho_wxwrhhq.png

A chwaliłeś się w wywiadzie że na s2 będziesz miał na lajcie z 3 czy tam 5k graczy, ale chyba coś Ci nie wyszło bo z tego co widzę nawet 500 nie ma. No ale mniejsza o większość powodzenia ^^ 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...