Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial s2 [Dedyk] [Hard/Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem nikt normalny nie wejdzie na ten serwer. Mieli swoje 5 min z s1,a ten serwer mogą sobie wsadzić. 

Nie polecam - powód administracja. 

• Odpowiedzi 642
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem nikt normalny nie wejdzie na ten serwer. Mieli swoje 5 min z s1,a ten serwer mogą sobie wsadzić. 

Nie polecam - powód administracja. 

Uzasadnij?

Opublikowano

Uzasadnij?

Np to, że graczy mają w .. każdy wie w czym :). Dam Ci przykład, wejdź na forum do nich, spójrz na sb lub do działu z s1, są pytania co z s1 i jak znajdziesz odpowiedź kogokolwiek z administracji to będziesz dobry. dużo osób pyta co z s1, ale oni wolą milczeć i mieć wylane na swoich graczy. Normalna osoba potrafiłaby odpowiedzieć, ale widocznie nie chcą się przyznać, że s1 upadło, a s2 czeka to samo :)

Opublikowano

Np to, że graczy mają w .. każdy wie w czym :). Dam Ci przykład, wejdź na forum do nich, spójrz na sb lub do działu z s1, są pytania co z s1 i jak znajdziesz odpowiedź kogokolwiek z administracji to będziesz dobry. dużo osób pyta co z s1, ale oni wolą milczeć i mieć wylane na swoich graczy. Normalna osoba potrafiłaby odpowiedzieć, ale widocznie nie chcą się przyznać, że s1 upadło, a s2 czeka to samo :)

88867x.jpg

Opublikowano

88867x.jpg

Zwykłe mydlenie oczu. Każdy chce konkretne informacje. Podejmę się jakiegoś projektu, ktoś zapyta ile mi zostało, odpowiem, że prawie skończone, a tak naprawdę ledwo co zrobiłem. To jest dokładnie to samo.

Opublikowano

Zwykłe mydlenie oczu. Każdy chce konkretne informacje. Podejmę się jakiegoś projektu, ktoś zapyta ile mi zostało, odpowiem, że prawie skończone, a tak naprawdę ledwo co zrobiłem. To jest dokładnie to samo.

Widze, ze wiesz lepiej ode mnie co robie. Kto tu w końcu jest adminem? Bo już sam nie wiem, przez to "mydlenie oczu". ;) W sobote pojawi się oficjalne info dotyczące rewitalizacji s1. Poza tym to jest temat s2.

Opublikowano

Od dnia 14.02 do dnia 16.02 potrwa event walentynkowy. Podczas niego ze wszystkich mobów będziecie mogli wydropić róże oraz czekolady. W Niedziele, dnia 15.02 odbedzie sie również specjalny Walentynkowy OX. Reszta kalendarza Eventów nie ulegnie zmianie. 

Drop z Róż i Czekoladek

Czekolada.jpgR%C3%B3%C5%BCa_czerwona.jpg

- Magiczny Kamień

- Mikstura Mądrości

- Rada Pustelnika

- Zwój Egzorcyzmu 

- Zwój Ewolucji

- Zwoj Mutacji 

- Zaczarowanie Przedmiotu

- Wzmocnienie Przedmiotu

- Księga Smoczego Pancerza

- Księga Smoczej Furii

- Księga Smoczego Serca

- Kamień Kowala

- 5x Atak Boga Smokow

- 5x Inteligencja Boga Smokow

- 5x Zycia Boga Smokow

- 5x Obrona Boga Smokow

- 5x Woda Sim

- 5x Woda Dok

- 5x Woda Bo

- 5x Woda Young

- 5x Woda Zin

- 5x Woda SamBo

- 5x Woda Mong

- 5x Woda Hwal

- 5x Czerwona Rosa

- 5x Różowa Rosa

- 5x Żółta Rosa

- 5x Niebieska Rosa

- 5x Biała Rosa

Do ItemShopu trafiły również dwa specjalne przedmioty Walentynkowe, Skrzynie Amora. Drop pozostanie tajemnicą, odkryjcie go sami wink.png

announcement_metin2_it_1d31c7753962c7815announcement_metin2_it_43fc4585870805a5a

Życzymy udanych walentynek!

Team Ascarial.pl
Opublikowano

Serwer z*******y, dzisiaj dużo eventów dali, przyjemnie się gra ! Polecam i zapraszam ! :)

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Event walentynkowy został zakończony, czekoladki oraz róże będzie można otwierać po najbliższej przerwie technicznej.

Opublikowano

syf jakich mało. Serwer pada jak S1.

To moja opinia, nie spinajcie. Pograłem i tak wnioskuje, a kontakt z adminem? 7 dni PW na forum i 0 odpowiedzi.

Opublikowano

syf jakich mało. Serwer pada jak S1.

To moja opinia, nie spinajcie. Pograłem i tak wnioskuje, a kontakt z adminem? 7 dni PW na forum i 0 odpowiedzi.

Jak piszesz opinie to ją uargumentuj. Nie przypominam sobie abyś pisał do mnie na PW. 

Serwer z*******y, dzisiaj dużo eventów dali, przyjemnie się gra ! Polecam i zapraszam !  :)

Dwie opinie, dwa różne zdania, każdemu nie dogodzisz. Ale dzieki za opinie, staramy sie ;)

@Azprime dasz ss z m1 jinno ? ;)

Screensho_wxawexw.png

Opublikowano

Wszem i wobec chciałbym ogłosić, że w dniach 17 - 22 Lutego jestem na Urlopie, rekreacyjnie wybieram się na mecz do Liverpoolu. Do tego czasu moje obowiazki przejmie Vitron, Lizzy, Lya oraz Miyoshi, w razie potrzeby są do waszej dyspozycji. Jak będe miał dostęp do internetu, postaram się tu zajrzeć. 

Opublikowano

Wszem i wobec chciałbym ogłosić, że w dniach 17 - 22 Lutego jestem na Urlopie, rekreacyjnie wybieram się na mecz do Liverpoolu. Do tego czasu moje obowiazki przejmie Vitron, Lizzy, Lya oraz Miyoshi, w razie potrzeby są do waszej dyspozycji. Jak będe miał dostęp do internetu, postaram się tu zajrzeć. 

Za hajs z serwera*

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

comment_sg42BY1rzqiPxNBaslPAOajPuXyZVd3D
Taka była moja reakcja, gdy Niepokaźny Pieszy zabrał mi zbroję. Malutka sugestia wobec tego, dobrze by było dodać wybór "Oddaj Yang" "Nie oddawaj". Nie każdy czyta misje, a przynajmniej te, których celem jest dojazd z punktu do punktu. Pozdrawiam. ;)

Opublikowano

Taka była moja reakcja, gdy Niepokaźny Pieszy zabrał mi zbroję. Malutka sugestia wobec tego, dobrze by było dodać wybór "Oddaj Yang" "Nie oddawaj". Nie każdy czyta misje, a przynajmniej te, których celem jest dojazd z punktu do punktu. Pozdrawiam. ;)

Na tym serwerze polecam czytać całe misje, wiele z nich jest niewykonalne jeśli tego nie zrobisz. ;)

Misje są autorskie gdzie na żadnym innym serwerze takich nie widziałem więc przyjemnie je się wykonuje. 

Opublikowano

Moge wiedzieć ile jest osób onnline? U kogo jest reklama? I co z serwerem? 

d2dp.png

Opublikowano

Moge wiedzieć ile jest osób onnline? U kogo jest reklama? I co z serwerem? 

83 online.

może, może nie

Opublikowano
Nastąpiły zmiany w Administracji na dzień 22.02.2014.

z posadą żegnają się Vitron, Jukki, Pacco. Powodem jest zbyt małe zaangażowanie na rzecz projektu.

Opublikowano

Myioshi wyleciala ? :O

Przeciez ona jako jedyna osoba z teamu angazowala sie w pełni, mozna powiedzieć, ze nawet nadprogramowo.

Miyoshi jednak pozostaje w Teamie, ustaliliśmy, że dostanie urlop ze względu na chwilowy brak dostępu do PC, przez co nie może pełnić swoich obowiązków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...