Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial s2 [Dedyk] [Hard/Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 642
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

server polece ze względu na lizzy nawet spoko mi się z Tb pisało w dzień startu :D ale potem już Cię nie spotkałem :(

Tak,@1373230489-U611928.pngLizzy dobra dupera. :D

Pytanie do administracji, gdzie jest ta wielka reklama? Bo widziałem chyba tylko u r3specta aka przekręt.

Opublikowano

Tak,@1373230489-U611928.pngLizzy dobra dupera. :D

Pytanie do administracji, gdzie jest ta wielka reklama? Bo widziałem chyba tylko u r3specta aka przekręt.

Parę/naście dni i wszystko dopnie się na ostatni guzik ;)

Opublikowano

Zmiany, które zostały wprowadzone podczas przerwy technicznej:

- Naprawiono Zwierzaki (ewolucja) - po przerwie zwierzak automatycznie będzie się odradzał

- Naprawiono Mega Wierzchowce (dopóki Krzywy nie wrzuci łatki, to będą wyświetlać się inne wierzchowce, lecz bonusy będą zachowane)

- Wgrano trzecią poprawkę do stabilności kanałów

- Prawidłowe nazwy przedmiotów będą, jak Krzywy wstanie

- Smocze Cęgi usuwają się po przelogowaniu

- Poprawiono kilka drobniejszych błędów

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Powie mi ktos jak atakowac z tego wierzchowca na start?Czy to od 55lvl dopiero, jak odbieralem pisalo cos o 3treningach i medalach konnych.

Opublikowano

Z jedną rzeczą przegieliście... zmieniać ceny rad i egzo tydzień po starcie to kpina. Wczoraj za 120 sm mogłem mieć 12 rad, a dziś 3? Z 10 na 40 SM, gratulacje, wazne ze topka juz skille P ma i nie musi kupowac...

Opublikowano

Z jedną rzeczą przegieliście... zmieniać ceny rad i egzo tydzień po starcie to kpina. Wczoraj za 120 sm mogłem mieć 12 rad, a dziś 3? Z 10 na 40 SM, gratulacje, wazne ze topka juz skille P ma i nie musi kupowac...

Była promocja czy coś, mogłeś korzystać. 

Opublikowano

jaka promocja? Promocja była na SM i skorzystałem.

Nie bylo zadnej mowy o zmianach cen w IS, kazdy gracz sie oburza, bo nie da sie dostac w ogole rady czy egzo, wczoraj po 500 rada, egzo po 800 i to MAX, dzisiaj od rana od 9 spamuje i kupilem 1 rade, tak to nikt nie ma, albo stawiaja po 2kk na rynku. Gratulacje

Opublikowano

Po co się wypowiadać jak się nie wie o co chodzi? 

Zgadzam się z microlab. 

Opublikowano

jaka promocja? Promocja była na SM i skorzystałem.

Nie bylo zadnej mowy o zmianach cen w IS, kazdy gracz sie oburza, bo nie da sie dostac w ogole rady czy egzo, wczoraj po 500 rada, egzo po 800 i to MAX, dzisiaj od rana od 9 spamuje i kupilem 1 rade, tak to nikt nie ma, albo stawiaja po 2kk na rynku. Gratulacje

No to widocznie zmienili ceny, bo graczy nie jest zbyt dużo a serwer musi się z czegoś utrzymywać nie? Więc, pakujcie w is i powodzenia w grze.

Serwer bez przyszłości jak dla mnie, skoro od tak zmieniają sobie ceny w IS, w sumie wiadomo co to oznacza.

Opublikowano

Dla zainteresowanych wklejam screeny z m1 jinno i shinsoo, z dnia na dzien jest nas coraz więcej ;)

Screensho_wrnapew.png

Screensho_wrnapss.png

Opublikowano

Nie rozumiem administracji, ktora sama sobie kladzie klody pod nogi i naraza na hejt. Zmiana cen rad i egzo w IS to jakies nieporozumienie. Jak pisaly osoby wyzej jedni sobie powbijali skille tanimi radami(i teczakami) a inni musza wywalac 4x tyle co topka.

Opublikowano

Nie rozumiem administracji, ktora sama sobie kladzie klody pod nogi i naraza na hejt. Zmiana cen rad i egzo w IS to jakies nieporozumienie. Jak pisaly osoby wyzej jedni sobie powbijali skille tanimi radami(i teczakami) a inni musza wywalac 4x tyle co topka.

Przywrocilismy juz pare godzin temu stare ceny rad i egzo, tak samo zmniejszylismy cene Azraelki w ItemShopie.

Opublikowano

Serwer sam w sobie calkiem przyjemny. Troszke wczoraj rozwalil mnie text ktoregos z GMow "To jego pomysl, wiec do niego miejcie pretensje" czy cos w tym stylu. Nie wiem nawet o co konkretnie chodzilo, ale brudy powinno sie prac raczej wewnatrz, bo wyglada to conajmniej smiesznie.

Najwieksza bolaczka - strasznie malo graczy. Przed chwila w shinsoo ch1 byly cale 2 sklepy. Gdyby bylo wiecej ludzi - napewno byloby duzo przyjemniej i ciekawiej.

Modna sygnatura.

Opublikowano
Nowy odcinek od Muska, łapcie również pare kodów na SM za 3,69 pln do wykorzystania na obu serwerach. Nalezy wpisac je na stronie w dziale z doładowaniami SMS, kody są jednorazowe, kto pierwszy, ten lepszy!

3ab67dcd

1eaebd66

7c2c5ce1

3d635790

1e334a03

d5b26e13

099a0fea

641e5e9e

10bbad36

Opublikowano

Mam dwa pytania do Azprime. 

1. Na tym filmie muska do pasów można wsadzić abs na miecze np. przecież do pasów miały wchodzić zupełnie inne bony dlaczego tak to jest?

2. Czy azraelka z Is-u na S2 daje serio 10% na blok ciosów czy jest tak samo jak na S1 czyli błędny opis w IS?

Opublikowano

Dla zainteresowanych wklejam screeny z m1 jinno i shinsoo, z dnia na dzien jest nas coraz więcej ;)

4032414205519211028946.png

3275014205519221028946.png

z dnia na dzien coraz wiecej graczy a bugi jak byly tak sa <3

Opublikowano

z dnia na dzien coraz wiecej graczy a bugi jak byly tak sa <3

Wszystkie, ktore nam zglosiliscie poprawiamy codziennie na bieżąco, wystarczy cofnac sobie pare ostatnich stron i zobaczyc co było naprawiane i kiedy, zamiast pisac glupoty.

Mam dwa pytania do Azprime. 

1. Na tym filmie muska do pasów można wsadzić abs na miecze np. przecież do pasów miały wchodzić zupełnie inne bony dlaczego tak to jest?

2. Czy azraelka z Is-u na S2 daje serio 10% na blok ciosów czy jest tak samo jak na S1 czyli błędny opis w IS?

1. Rozpiske bonusow ktore moga wejsc do pasow masz u nas na forum.

2. Azraelka daje 180 defa, 10% na blok, 10% do pz, 10% na odbicie.

Opublikowano

Fajnie, to ja wydałem 800 SM na Azraelke a teraz za 650 SM jest do kupienia, czyli 150 poszlo w bloto...

Druga sprawa, ze wcale nie ma starych cen zwojow i rad, bo byly za 10 sm (rady) i 20 sm (egzo) teraz jest to i to po 25 SM za 1szt...

@EDIT:

kiedy wkoncu naprawicie questy powyzej 30 lvl? Chociazby "bledy przeszlosci" czy "pokonac pajaki" jest zbugowane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...