Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial s2 [Dedyk] [Hard/Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 642
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

~100 jest online

no to ładnie :)

a jest ktoś w stanie wytłumaczyć mi co stało się z s1? niby wyszedłem z niego "na 0" ale zostało mi jeszcze w itemach jakieś 80zł licząc w cenach tak miesiąc przed tym co zaczęli wyłączać logowanie a główna postać to body ze zbugowaną szarżą na P i poczwórnymi obrażeniami no ale chyba nic mi już  z tego, nie ?

s1 miał być 4fun dla starych graczy a z tego co widzę to nawet z s2 nic nie będzie

@Azprime nie chcę być złośliwy ale kiedy oficjalnie się poddasz i powiesz prawdę, że Ci co wydali kase - stracili ją? czy planujesz s3? albo po prostu że jesteś słabym GA i się do tego nie nadajesz? :)

Hejo

Opublikowano

A propo zblizajacego sie eventu..

blaski.png

no to ładnie :)

a jest ktoś w stanie wytłumaczyć mi co stało się z s1? niby wyszedłem z niego "na 0" ale zostało mi jeszcze w itemach jakieś 80zł licząc w cenach tak miesiąc przed tym co zaczęli wyłączać logowanie a główna postać to body ze zbugowaną szarżą na P i poczwórnymi obrażeniami no ale chyba nic mi już  z tego, nie ?

s1 miał być 4fun dla starych graczy a z tego co widzę to nawet z s2 nic nie będzie

@Azprime nie chcę być złośliwy ale kiedy oficjalnie się poddasz i powiesz prawdę, że Ci co wydali kase - stracili ją? czy planujesz s3? albo po prostu że jesteś słabym GA i się do tego nie nadajesz? :)

S1 czeka rewitalizacja, o ktorej mozesz przeczytaj tutaj na forum, oraz wchodząc na strone główną. Masz tam jasno i wyraźnie napisane, że każdy przedmiot, który zakupiliście za realną walutę na pierwszej wersji serwera, będziecie mieć na reworku. Niektóre w postaci wydanych SM, inne w postaci itemów. Zamiast pisać głupoty, wystarczy poczytać troche nt. serwera. Nie planujemy s3, priorytetem na ten odpowiednie rozwinięcie s2, potem kolej na s1 rework, a jesli coś takiego uważasz za prawdę, to chyba nie mamy zbytnio o czym rozmawiać. Pozdrawiam.

http://s1.ascarial.pl/

Polecacie wpaść na serwer? Z tego co widzę to w jinno nawet trochę sklepów jest ale czy walki o spoty jakieś są, albo w m2 ksucie metków? Bo to jest klimat metina na hardach  :P

Łatwo o robienie skilli. Dropnę fms'a w dzień w m2 na bestach, czy może besty tylko w dolinie orków?

dużo osób gra bo nie wiem czy wbijać?

Screensho_wxawexw.png

Screensho_wnhrwpw.png

Opublikowano

Haha,tam nada, ktOs gra?

Myslalem ze po s1 nikt w ogole nie zwroci uwagi na ten syf no ale coz... azprime jest bardzo slabym GA najlepsze co mu wychodzi to sprzedaz brylek na allegro i... banowanie graczy za handel brylkami xD

Pozdrawiam !

Opublikowano

A propo zblizajacego sie eventu..

blaski.png

S1 czeka rewitalizacja, o ktorej mozesz przeczytaj tutaj na forum, oraz wchodząc na strone główną. Masz tam jasno i wyraźnie napisane, że każdy przedmiot, który zakupiliście za realną walutę na pierwszej wersji serwera, będziecie mieć na reworku. Niektóre w postaci wydanych SM, inne w postaci itemów. Zamiast pisać głupoty, wystarczy poczytać troche nt. serwera. Nie planujemy s3, priorytetem na ten odpowiednie rozwinięcie s2, potem kolej na s1 rework, a jesli coś takiego uważasz za prawdę, to chyba nie mamy zbytnio o czym rozmawiać. Pozdrawiam.

http://s1.ascarial.pl/

Screensho_wxawexw.png

Screensho_wnhrwpw.png

Z kiedy są te ss'y, bo zostały użyte również 9 Lutego - wątpię że taki jest obecny stan serwera.

Opublikowano

Z kiedy są te ss'y, bo zostały użyte również 9 Lutego - wątpię że taki jest obecny stan serwera.

Z tego dnia, z którego napisałeś, od tego czasu niewiele uległo zmianie jeśli chodzi o liczbę graczy na serwerze. Możesz wejść i sprawdzić ;)

Informujemy, iż właśnie rozpoczęła się zapowiadana wczesniej przerwa techniczna. Potrwa ona do rana, po niech aktywny będzie drop Szkatułek Blasku Ksiezyca. Zapraszamy do gry!

Opublikowano

Aktualnie trwa proces przenoszenia serwera na nową, stabilniejszą maszynę. Pozwoli nam to na skuteczniejszą walkę z lagami i problemem z zalogowaniem się do gry. Dziękujemy za okazaną cierpliwość. Informacje odnośnie startu serwera znajdziecie u nas na forum, link na stronie głównej. 

Pozdrawiam.

Opublikowano

Drodzy gracze, o godzinie 2:00 odbędzie się przerwa techniczna, która potrwa od godziny w porywach do dwóch. Celem jej jest wprowadzenie zmian i poprawek na serwer. 

- Zdobywanie Doświadczenia na 1-30lv zostało zwiększone o 25% na stałe.
- Zdobywanie Doświadczenia na 30-60lv zostało zwiększone o 18% na stałe.
- Zmieniono czas kostiumów na z 14 na 60 dni.
- Zmieniono czas trwania Wierzchowców w ItemShopie na 480h.
- Zmieniono czas trwania petów na z 30 na 60 dni.
- Zmieniono czas wszystkich Pierścieni z ItemShopu na z 24 na 72h.
- W rosach wchodzić będą tylko półmaksymalne i maksymalne wartości na 5 i 10 minut.
- Wycowano ograniczenie czasowe przy oddawaniu następujących przedmiotów u biologa: Zęby Orka, Księgi Klątw, Pamiątki Po Demonie i Matowe Lody
- Zmieniono czas trwania Dłoni Krytyka i Dłoni Przeszycia z 10 na 30 minut.
- Dodano do Peta Startowego bonus +30 Wartość Ataku.
- Poprawiono nagrodę w misji Poszukiwanie Szpiega.
- Zwiększono drop Tajemniczych Skrzyń o 20% na stałe.
- Zmniejszono czas szkolenia Konia przy czytaniu medali: Przy niepomyślnym - 15 minut, przy pomyślnym - 30 minut.
- Dodano opis do Wierzchowców i Certyfikatów w ItemShopie.
- Wycofano Buty Wiatru z dropu, dodano je do Handlarki Różnościami
- Bonusy w wierzchowcach z ItemShopu działają już prawidłowo
- Dodano do ItemShopu Zwoj Zmiany Profesji, można używać go od 31 do 70lv.
- Drop z Zjawy Żółtego Tygrysa, Ezoterycznego Przywoływacza i jego Reinkarnacji działa już prawidłowo.
- Zmieniono bonusy w Zbroi Azraela na: 180 DEF, 1500 HP, 10% Obrażeń będzie dodanych do PŻ, Silny Przeciwko Potworom +5%
Opublikowano

Ile gra ludzi w godzinach szczytu ?

Ok. 300/350, liczba stale rośnie ;)

Drodzy gracze, wychodząc na przeciw Waszym oczekiwaniom, przygotowaliśmy dla Was comiesięczną Tombole. Będzie ona aktywna 3x w miesiącu po 48h. Udział w Losowaniu można wziąć u Handu UP, od 04.03 do 06.03. Los kosztuje 40 SM.

Tombola.png

Opublikowano

300/350 online? Po ss nawet widać że gra max 100/150 osób xD dochodzą jeszcze zapewne buffy itd. 

Dziwota że ktoś tu jeszcze gra >.>

Ten serwer już dawno powinien się wykopyrtnąć.

Opublikowano

300/350 online? Po ss nawet widać że gra max 100/150 osób xD dochodzą jeszcze zapewne buffy itd. 

Dziwota że ktoś tu jeszcze gra >.>

Ten serwer już dawno powinien się wykopyrtnąć.

Dziwota, że ktoś gra na cradosie przecież widać po m1, że gra max 300osób a dochodzą do tego buffy itd.

@topic: Polecam server, Azprime się stara.

Opublikowano

Dziwota, że ktoś gra na cradosie przecież widać po m1, że gra max 300osób a dochodzą do tego buffy itd.

Dziwota, że castios jeszcze stoi przecież widać rozdawane navi...

Top@ Widzę, że administracja próbuję zachęcić graczy ale wątpię, aby to im się udało.. ;-)

Opublikowano

Na cradosie 300osób? Za przeproszeniem doj*bałeś jak Azprime ascariala  :ninja:

Nawet na filmach kilku ytberów z ascariala 1 osoba pisze cokolwiek na wołaj przez 3 minuty xD

Co do cradosa ekhem ... INoFl3M.png I tyle.

Opublikowano

Dziwota, że castios jeszcze stoi przecież widać rozdawane navi...

Top@ Widzę, że administracja próbuję zachęcić graczy ale wątpię, aby to im się udało.. ;-)

Ok, pokaż mi te "navi" czekam!

Na cradosie 300osób? Za przeproszeniem doj*bałeś jak Azprime ascariala  :ninja:

Nawet na filmach kilku ytberów z ascariala 1 osoba pisze cokolwiek na wołaj przez 3 minuty xD

Co do cradosa ekhem ... INoFl3M.png I tyle.

No, bo problem "oszukać" panel, powiedz mi po c**j się wpierdalasz w kogoś server jak "twój" nie lepszy?

Koniec, nie będe tracil czasu na Was.

@topic: Zapraszam na server, bardzo fajnie się gra.

Opublikowano

Ok, pokaż mi te "navi" czekam!

No, bo problem "oszukać" panel, powiedz mi po c**j się wpierdalasz w kogoś server jak "twój" nie lepszy?

Koniec, nie będe tracil czasu na Was.

@topic: Zapraszam na server, bardzo fajnie się gra.

Oszukać panel xD Jedynym który w tej chwili się oszukuje to ty sam siebie  :mellow:

A wpi*rdalam się hmm... bo mogę? Chyba że mnie pogryziesz a nie jesteś szczepiony to przepraszam.

Opublikowano

Wasza rozmowa @DedekxPompa nie zmienia faktu, że ascarial jest bardzo dobrze dopracowanym hardem :) Polecam.

Nikt tego nie neguje :) Rozmowa toczy się na temat liczby Online tego serwera.

Opublikowano

To jest temat Ascariala, a nie Cradosa, więc rozmowe na temat ich ilości graczy online dobrze wiecie, gdzie możecie przenieść. Anyway, każdy licznik można sfałszować, również ten, co @DedekxPompa przedstawił na screenie. Liczbe graczy idealnie odzwierciedla rozgrywka, jej się już nie da okłamać. A co do licznika, na każdym serwerze pokazuję on shopy, buffki i multikonta, także skończcie tą durną gadkę. 

Dzieki ;)

Opublikowano

Oszukać panel xD Jedynym który w tej chwili się oszukuje to ty sam siebie  :mellow:

A wpi*rdalam się hmm... bo mogę? Chyba że mnie pogryziesz a nie jesteś szczepiony to przepraszam.

Nic do was (Cradosa) nie mam, ale chłopie wypierdalaj co? Podkręcić licznik czy to w grze, czy to na stronie czy w panelu administratora jakimś, a nawet komendą nie jest żadnym problemem.

Opublikowano

Zdecydowanie kolejny dobry projekt wypuszczony przez Azprim'a.

Ciągły wkład Azprim'a w serwer jest bardzo widoczny, chłop się stara i utrzymuje aktywność, good job.

Polecam i zapraszam do gry .

Ps: Mr.Adrian :P

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...