Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial s2 [Dedyk] [Hard/Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trut +9 jest wiele na serwerze, a srednie są kwestią wymiksowania przedmiotu, niczego więcej. FMSow z zajebistymi srednimi tak samo wiele. Na innym serwerze jak zobaczysz Trute +9 z dobrymi srednimi to tez bedziesz pisal, ze jest z navi? Teorie spiskowe rodem z najlepszych seriali Polsatu.  xD

Hehe to ciekawa sprawa ze gosc ktory ma przegran 30h gry ma trute +9, nikt inny tak nie potrafil, sam gralem na serwie i wiem ze to jest istnie niemozliwe :) 

• Odpowiedzi 642
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie gadzina mial pierwsza trute i dalej nie ma +9 a ten typek gra 2 dni i ma xD

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

Witajcie!

Na serwerze drugim w nocy z soboty na niedzielę o godzinie 3:15 odbędzie się przerwa techniczna mająca poprawić błędy. Potrwa ona ok. 1 godzinę i po niej zostaną przedstawione w tym temacie jej wyniki. 

Podczas tej i każdej następnej przerwie technicznej Wasze konta będą nieaktywne, to znaczy, że podczas logowania będzie występował komunikat "niewłaściwa nazwa konta lub hasło".

Pozdrawiam, Przemek.

------------------------------------------

Zmiany:

- Poprawiono przedłużanie czasu u Zwierzaka

- Poprawiono misję "Zagadkowy Octavio"

- Poprawiono drop z niektórych bossów

- Poprawiono drop i doświadczenie w Grotach Wygnańców

- Poprawiono drop z bossów z Groty Wygnańców oraz zmieniono ich czas respawnu

- Poprawiono doświadczenie w Piekielnych Katakumbach

- Poprawiono okno zwierzaka

- Zmieniono troszkę Metina Morderstwa w DT

- Oraz kilka innych mniejszych zmian...

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Tz moim zdaniem serwer wygląda elegancko ale jeśli na serwerze ''hard'' masz zbroje lepszą niż hwang w isie i każdy sobie lata z milionem dopalaczy i trutami sr 40+ to ja nwm jak mam nazwać ten serwer xD

Opublikowano

Tz moim zdaniem serwer wygląda elegancko ale jeśli na serwerze ''hard'' masz zbroje lepszą niż hwang w isie i każdy sobie lata z milionem dopalaczy i trutami sr 40+ to ja nwm jak mam nazwać ten serwer xD

Jesli dla Ciebie Azraelka, która ma 180 def, jest lepsza niż Hwang, który daje 550, to nie mam pytań :D Azraelka starcza góra do 80tego levela, jest idealna na dropki, Szmaragd i każda zbroja powyżej jest lepsza od niej ;) Zamiast pisać głupoty wpadłbyś do gry i sprawdził jak jest w rzeczywistosci. Hwang jest do zdobycia tylko na Konkursach PvP. Poza tym w ISie jedyny dopalacz który masz to Pierscienie, ich bonusy masz w prezentacji.

zbroje.png

Opublikowano

Dobra tutaj mój błąd bo myślałem ,że jest taka jak na s1 a na s1 dawała chyba trochę inne bony ale to nie zmienia faktu ,że 180 defa i 10 do pż to jest niesamowity kop na 40lvlu i daje niesamowitą przewagę i to moim zdaniem zakłóca całą rozgrywkę.Dla mnie na hardzie jest to nie do pomyślenia ale no róbcie jak chcecie nie mój  serwer

Opublikowano

Witajcie!

Na serwerze drugim w nocy z niedzieli na poniedziałek o godzinie 3:15 odbędzie się przerwa techniczna mająca poprawić błędy. Potrwa ona ok. 1 godzinę i po niej zostaną przedstawione w tym temacie jej wyniki. 

Podczas tej i każdej następnej przerwie technicznej Wasze konta będą nieaktywne, to znaczy, że podczas logowania będzie występował komunikat "niewłaściwa nazwa konta lub hasło".

Pozdrawiam, Przemek.

------------------------------------------------

Zmiany:

- Poprawiono & Zmieniono drop niektórych bossów oraz potworów

- Poprawiono system petów

- Poprawiono drop Kości Palca

- Poprawiono drop ze Szkatułki Azraela

- Oraz kilka innych mniejszych zmian...

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Nie warto. Brak reklamy i brak graczy. 

To jest takie beznadziejne, że pisze się x razy to samo, a niektórzy jakby nie chcą tego do siebie dopuścić i i tak tłuką swoje.

Grubsza reklama wystartuje, kiedy youtuberzy skończą swoje serie z innych serwerów i po wprowadzeniu reszty poprawek.

c:

Opublikowano

Witajcie!

Na serwerze drugim w nocy z środy na czwartek o godzinie 1:20 odbędzie się przerwa techniczna mająca poprawić błędy. Potrwa ona ok. 1-2 godziny i po niej zostaną przedstawione w tym temacie jej wyniki. 

Pozdrawiam, Przemek.

--------------------------------------------

Zmiany:

- Poprawiono Świątynię Smoka

- Poprawiono okno Zwierzaka

- Poprawiono Rękawicę Złodzieja

- Poprawiono drop z niektórych bossów

- Poprawiono misję z Certyfikatami u Biologa

- Poprawiono drop niektórych ulepszaczy

- Oraz kilka innych rzeczy..

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

To jest takie beznadziejne, że pisze się x razy to samo, a niektórzy jakby nie chcą tego do siebie dopuścić i i tak tłuką swoje.

Grubsza reklama wystartuje, kiedy youtuberzy skończą swoje serie z innych serwerów i po wprowadzeniu reszty poprawek.

to znaczy kto ? 

Darek który dostał taki hejty pod filmikiem z zapowiedzią waszego serwera że szkoda gadać?

Nie wiem może tream albo wallander ? Wątpię

Bo jeśli youtuberem nazywasz osobę 500 wyświetleń tygodniowo i jeszcze mu trzeba za to płacić bo nazywa się super reklamą to lepiej usuń ten swój post i daj pan spokój nie prowokuj ;) 

Chyba że jak już pisałem wcześniej parę stron że zatrudnisz jakiegoś vlogera czy kogoś co się nie zna na metinie albo innego majnkraftowicza to może ktoś wbije serwer :) 

Jak na Ascariala pamiętam 2,5k+ osób swoimi czasami na s1 jakieś eventy konkursy nie wiadomo co ale potem to już każdy wie jak to działa ;) 

Się napisałem :D Serwera nie polecam pograłem chwilkę nic tam ciekawego nie ma ... nie no strona fajna ,również sprzedaj w itemszopie :D 

Pozdrawiam eSej ;) 

Opublikowano

Witajcie!

Na serwerze drugim w nocy z czwartku na piątek o godzinie 2:00 odbędzie się przerwa techniczna mająca poprawić błędy. Potrwa ona ok. 45 minut i po niej zostaną przedstawione w tym temacie jej wyniki. 

Pozdrawiam, Przemek.

---------------------------------------

Zmiany:

- Poprawiono Mega Wierzchowce

- Wgrano najnowsze pytania na Konkurs OX i dodano do niego zabezpieczenia

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Zagrałbym gdyby administracja robiła coś w tej prezentacji ale widzę że nic się tutaj nie dzieje :)

Myślę, że Przemek teraz zajmie się swoim serwerem (cra..) więc zainteresować powinna się inna osoba z administracji ;-)

Opublikowano

Myślę, że Przemek teraz zajmie się swoim serwerem (cra..) więc zainteresować powinna się inna osoba z administracji ;-)

Oba równorzędnie, lecz tutaj mam funkcję jedynie technika, więc informuje tylko o przerwach technicznych, ponieważ to do mnie należy.

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Widze że jest coraz to lepiej, oby tak dalej!

Dzieki, staramy się.

Od siebie chcialbym poinformować, że mam już dostep do internetu (Wiekszosc wie o co chodzi). Dziś w godzinach popołudniowych pojawi się kalendarz Eventów na Luty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...