Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial s2 [Dedyk] [Hard/Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak ciężko zobaczyć wyżej? Azprime dał ss'a z jinno

A ciezko mu wstawic screena z komenda ? zajmie mu to 1 min, chyba ze na serwie jest 100 online to mu sie nie dziwie ...

• Odpowiedzi 642
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

malo graczy technik dobry administracja c*****a #1 online to chyba na tym serwerze na oczy nie widzieli 400 graczy to jest nawet za duzo na hardzie kazdy prawie wystawia sklepiki ziom wiec niezaciekawie Balmorka s2 4 luty

Opublikowano

cos zaczynaja dzialac oby to byly dobre zmiany ale nie wiem jeszcze czy jest drop z odrodzonego jaki powienien byc

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Kazdy ma swoja opinie, innym sie podoba, drugim mniej, aczkolwiek nie powinno sie pisac kłamstw tylko po to, aby dać upust swojemu niezadowoleniu. Super, akurat tydzien temu skonczylem 23 lata, pozdrawiam ;)

Opublikowano

Polecam ze względu na to że to jest jeden ze stabilniejszych serwerów... W sumie nie gram, ale może zawitam niedługo. ;)

Dzieki za opinie, staramy się odbudować nadszarpniętą wcześniej reputacje. Fakt, jest może troche bugów, których nie zdołaliśmy wyłapać na becie, aczkolwiek poprawiamy wszystko na bieżąco. Zapraszamy.

Opublikowano

Dzieki za opinie, staramy się odbudować nadszarpniętą wcześniej reputacje. Fakt, jest może troche bugów, których nie zdołaliśmy wyłapać na becie, aczkolwiek poprawiamy wszystko na bieżąco. Zapraszamy.

I właśnie dla tego też polecam... :P

Opublikowano

Kiedy wyniki konkursu? ;C Miały być wczoraj ^^

tenor.gif

Opublikowano

Kiedy wyniki konkursu? ;C Miały być wczoraj ^^

Jutro zrobimy, wczoraj caly czas siedzielismy na bugami, zeszlo nam dluzej niz myslelismy, dzis to samo robimy. ;)

Opublikowano

W sumie to polecam ale czekam aż naprawią wszystkie bugi i dopiero zawitam na nowo :)

Wczoraj byla juz jedna gruntowna przerwa, poprawilismy tyle, ile zdolalismy w jeden dzien zrobic po powrocie z sylwestra. Lecimy dalej z tematem, strone wczesniej mozesz zobaczyc liste zmian.

Opublikowano

Wczoraj byla juz jedna gruntowna przerwa, poprawilismy tyle, ile zdolalismy w jeden dzien zrobic po powrocie z sylwestra. Lecimy dalej z tematem, strone wczesniej mozesz zobaczyc liste zmian.

Spoko ogarnąłem już wcześniej śledzę wszystko na bieżąco :)

Opublikowano

Witajcie!

Na serwerze drugim w nocy z niedzieli na poniedziałek o godzinie 4:30 odbędzie się przerwa techniczna mająca poprawić dotychczasowe błędy. Potrwa ona ok. 1-2 godziny i po niej zostaną przedstawione na forum wyniki. 

Podczas tej i każdej następnej przerwie technicznej Wasze konta będą nieaktywne, to znaczy, że podczas logowania będzie występował komunikat "niewłaściwa nazwa konta lub hasło".

Pozdrawiam, Przemek.

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Kazdy ma swoja opinie, innym sie podoba, drugim mniej, aczkolwiek nie powinno sie pisac kłamstw tylko po to, aby dać upust swojemu niezadowoleniu. Super, akurat tydzien temu skonczylem 23 lata, pozdrawiam ;)

ja nie mowie ze mi sie serwer nie podoba chodzi o te bugi i inne rzeczy ktore strasznie wkuriwialy

Opublikowano

Polecam, stabilny server. Być może zawitam, jak zacznie mi się nudzić. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Ja tam poczekam sobie z 2/3 tygodnie, az wszystko ogarna i wroce do gry, mam nadzieje, ze moje sm nie wyparuja do tej pory :D

Opublikowano

Wiecej niz 500 bedzie, obstawiam ze 800 juz okolo. W m1 juz naprawde sporo sklepow, pare dni temu stalo 10 sklepow i pisaliscie ze 500...

800 ze sklepami i buffami chyba ;) Graczy normalnych jest ok 500 reszta to sklepy, buffy boty lub inne postacie stojące po m1.

Opublikowano

Mam jeszcze pytanie do tworcow. Czy bedzie serwer gdzies reklamowany? 

Serwer jest na bieżąco reklamowany. :)

800 ze sklepami i buffami chyba ;) Graczy normalnych jest ok 500 reszta to sklepy, buffy boty lub inne postacie stojące po m1.

Kiedy mówimy o liczbie graczy online, liczą się wszystkie postacie, które są zalogowane. Znasz jakiś serwer, który przy przedstawianiu liczby graczy online odlicza buffki i sklepy? xD

c:

Opublikowano

mam nadzieje ze naprawicie pd na godzine i drop z odrodzonego bo leci np: dykta helm 41+4... a ze zyklego leca malze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...