Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial s2 [Dedyk] [Hard/Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 642
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogarnijcie % na ulepszenie, jest napisane niby 90% na +1/2/3 a pali jakby bylo 50%

Opublikowano

Oplaca się grać? :)

Oplaca sie. Administracja wziela sie za bugi tylko szkoda, ze serwer nietma reklamy.

Co do bugow to z radami nie wchodza ku. I nwm czemu ale gdy expie z pd jak i bez to mam taki sam exp...

Opublikowano

Co do bugow to z radami nie wchodza ku. I nwm czemu ale gdy expie z pd jak i bez to mam taki sam exp...

To nie jest bug. Rada nie daje 100% szansy na wejscie skilla, aczkolwiek zwieksza szanse na pomyslne wyszkolenie. O PDku wiemy i napisalem o nim wyzej ;)

Pasjonat
Opublikowano

to zmieńcie opis rady albo zmieńcie te procenty. K***a na pl działa rada normalnie, innych serwerach też tylko wy coś odpierdalacie.

Opublikowano

Polecam ze względu na Team. Ostatnio nie miałem czasu i nawet przegapiłem start, ale gram od rana i nie narzekam : ]

Opublikowano

Polecam ze względu na Team. Ostatnio nie miałem czasu i nawet przegapiłem start, ale gram od rana i nie narzekam : ]

Polecać ten serwer ze względu na team? Cyrk.

Opublikowano

to zmieńcie opis rady albo zmieńcie te procenty. K***a na pl działa rada normalnie, innych serwerach też tylko wy coś odpierdalacie.

Zatem zmienimy.

To nie jest bug. Rada nie daje 100% szansy na wejscie skilla, aczkolwiek zwieksza szanse na pomyslne wyszkolenie. O PDku wiemy i napisalem o nim wyzej  ;)

Może ktoś wrzucić zdjęcie z handlowego kanału Jinno m1?

W Shinsoo rowniez stoi pare sklepow.

http://s2.ifotos.pl/img/Screensho_wrxaqsp.png

Opublikowano

ulepszcza dropia gorzenij niz na pl to jest masakra podejrzewam ze jak bym kupil rekawice to by dropilo w chuy ale nie wydam tu nawet zlotowki a za jakis czas gracze beda odchodzi tyle w temacie

aha i jeszcze to

http://forum.ascarial.pl/index.php?/topic/5125-reakcja-azprima-na-buga-w-v2/#entry34538

reakcja azprime na buga typek ladnie powyginany ma beret;p

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Kiedy będzie zwiększony exp?

Dzis podczas przerwy, napisz do Vitrona to powie Ci dokladnie o ktorej się odbedzie.

Opublikowano

ja mam pytanie: kiedy bedzie w IS azraelka?

Zapewne wtedy gdy wezmą się za bugi typu nie zabiera klucza gdy ma się pełen ekwipunek, niedziałające pd itd

Prawdopodobnie dziś.

Opublikowano

Witajcie!

Na serwerze drugim w nocy z soboty na niedzielę o godzinie 1:00 odbędzie się przerwa techniczna mająca poprawić dotychczasowe błędy. Potrwa ona ok. 2-3 godziny i po niej zostaną przedstawione w tym temacie jej wyniki. 

Podczas tej i każdej następnej przerwie technicznej Wasze konta będą nieaktywne, to znaczy, że podczas logowania będzie występował komunikat "niewłaściwa nazwa konta lub hasło".

Pozdrawiam, Przemek.

----------------------

Zmiany wprowadzone podczas przerwy technicznej:

- Zwiększono doświadczenie o 25% na stałe

- Dodano pierwszą poprawkę do stabilności kanałów

- Usunięto ulepszacze z broni na 30 poziom

- Poprawiono wszystkie autopoty (złe podmieniono na dobre)

- Dodano opcje z odzyskiwaniem Mega Wierzchowca u Trenerki

- Dodano poprawkę do Systemu Petów

- Naprawiono drop z metinów na wyższy poziom

- Poprawiono blokowanie opcji gry po przelogowaniu

- Usunięto resp potworów z Tajemniczych Skrzyń

- Poprawiono misję od Niepokaźnego Pieszego

- Zmieniono ceny przedmiotów ślubnych

- Wyrzucono niepotrzebne przedmioty u Wędrującego Domokrążcy

- Zmieniono cenę sprzedaży Zwoju Błogosławieństwa

- Zmieniono minimalny poziom komunikatów odnośnie zdobytego poziomu z 70 na 60

- Dodano poprawkę do WO & DT

- Zablokowano możliwość otwierania kufrów przy pełnym ekwipunku

- Poprawiono blokadę na teleportacje na mapy ze zbyt małym poziomem

- Poprawiono Lochy Małp

- Poprawiono ItemShop

- Naprawiono Eliksiry Poszukiwacza

- Usunięto opcję 'Usuń Przedmiot' u Seon-Hae

- Naprawiono wyświetlanie pozostałych Ksiąg Umiejętności

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

jak zaktualizowac clienta

Pierwszy client byl bez patchera, dzis pojawi się nowy do pobrania juz z aktualizatorem.

Opublikowano

­Info z wczoraj:

"Wieczorem pojawia sie wyniki konkursu z okazji startu s2." Aha, ok. Serwer startował 30 - wyniki miały być w dniu startu, dalej ich nie ma. Obyście nie byli tacy gołosłowni przy wprowadzaniu update'ów ;>

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...