Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronze-Silver-Gold LeonZL

kacperek989

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem kazdy? ;) Nie chce nie wrzucam, kupowalem wardy i vision wardy stawialem pacynki i tyle a ze jungler w uja lecial dostalismy po pizdzie i tyle sie czepiasz jednej gry ;) bez problemu z tego wyjde tylko nie jestem jakim no lifem zeby napierdalac w to po 15 gier dziennie wiec nie wyjde z tego w 2/3 dni ;)

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

No spoko, ale co z wszystkimi grami do s5?

Dokładnie ... ??

A teraz masz zamiar dalej wrzucać gierki, czy już koniec ?

Pomocnik
Opublikowano

A to cos powrzucam po treningu :D

Wrzucaj, ja śledziłem Twoją serię od początku ;) Btw. Nie przejmuj się tym co inni mówią :)

Opublikowano

66830926531918210281.jpg

Od teraz jestem aroganckim sliwerem 4 tym nasusem tylko stakowalem liczylem ze gra potrwa troche dluzej i bede kazdego sciagal na 2 hity ale tak nie bylo :/ 

Pomocnik
Opublikowano

Jak dojdziesz gdzieś tak koło silver 2 to możemy duo pograć :D

Btw. patrz co mi się trafiło na solo Q :D

r1lnav.png

Ten gościu sprawił, że Nasus w 10 minucie był 7/1 B)

Opublikowano

14255878278722150186.jpg

Sobie pomyslicie co mi odje*alo zeby tf do jungli brac ale powiem wam ze sobie radzi do tego jakis dodatkowy fun z gry a w early mega przyjemnie sie nim gra ;p 

Pomocnik
Opublikowano

14255878278722150186.jpg

Sobie pomyslicie co mi odje*alo zeby tf do jungli brac ale powiem wam ze sobie radzi do tego jakis dodatkowy fun z gry a w early mega przyjemnie sie nim gra ;p 

Tf w jungli jest op kikis nim zaorał TSM ;*

Opublikowano

Mam sliwer 5 0 lp :/ nie bede zwalal winy na team bo sam miewam takie gry z takimi statami 1/5 0/5 ale przynajmniej staram sie farmic i cos robic zeby bylo lepiej a jak krde mam kolesia na midzie ktory bierze championa ktory enemy go na lajcie kontruje on ma w 10 min 1/7 i wychodzi z gry to to jest przegiecie paly jakie rady chlopaki :/ 

Pomocnik
Opublikowano

Mam sliwer 5 0 lp :/ nie bede zwalal winy na team bo sam miewam takie gry z takimi statami 1/5 0/5 ale przynajmniej staram sie farmic i cos robic zeby bylo lepiej a jak krde mam kolesia na midzie ktory bierze championa ktory enemy go na lajcie kontruje on ma w 10 min 1/7 i wychodzi z gry to to jest przegiecie paly jakie rady chlopaki :/

Nie dasz rady wygrać 1 na 5. Nie wszystko idzie wygrać, poza tym nigdy nie flamuj i staraj się robić swoje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...