Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronze-Silver-Gold LeonZL

kacperek989

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robie swoje nie raz nawet nie zwracam uwagi co sie dzieje po za moja linia tak sie staram farmic ale jak mi w 15 min pisze ok this over gg swain patrze na typa co to pisze a on ma 0/8 dzisiaj mam zly dzien do grania 7 gier 7 porazek spadek lige nizej do 0 lp :/ mam nadzieje ze szybko uda mi sie wrocic do s4 a najlepiej troche wyzej zaraz postaram sie jakies ss wrzucic ;D 

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

Robie swoje nie raz nawet nie zwracam uwagi co sie dzieje po za moja linia tak sie staram farmic ale jak mi w 15 min pisze ok this over gg swain patrze na typa co to pisze a on ma 0/8 dzisiaj mam zly dzien do grania 7 gier 7 porazek spadek lige nizej do 0 lp :/ mam nadzieje ze szybko uda mi sie wrocic do s4 a najlepiej troche wyzej zaraz postaram sie jakies ss wrzucic ;D

Nie możesz sobie olać innych linii, mówiąc rób swoje miałem na myśli abyś nie przejmował się tym co piszą itp. grając na topie musisz kontrolować całą mapę, gdyż jeden dobry Teleport może wygrać Ci całą grę, albo bardzo pomóc w wygranej. Grając na midzie, musisz schodzić na linie która dostaje w dupe najbardziej a w tym czasie jungler może pomóc innej. Na bocie musisz uważać na dragony, a w jungli musisz się rozglądać po liniach i szukać kto spalił flasha heal tp cokolwiek, gdyż taki gracz może być łatwy do zabicia przy ganku ;)

Opublikowano

36474130184414932950.jpg

ryze jp w early brandowi 2/10 zrobil :v ehh pomagalem mu tylko co jak on zaraz znowu ded i tak w kolko... dedow troche sie nazbieralo bo ktos musial robic za mieso armatnie :) 

Pomocnik
Opublikowano

Też miałem tekiego lose strike'a w goldzie na 15 gier 1 win xD a teraz już idzie, nie poddawaj się, graj !

Pomocnik
Opublikowano

Stary ja do brazu nie chce wracac  xD

To nie jest tak, że masz 0 lp w s5 przegrasz 1 i spadasz do brązu. Ja przegralem z 5 gier mając 0 lp w s5 i nic ;) Później poszedł win strike i odbiłem się od dna ;)

Pomocnik
Opublikowano

Wiem ze nie spadne ^^ shaco to trudna postac ja jej chyba nie ogarnialem patrzac na wypowiedzi innych ;D

Po samych statach nie da się określić, czy ktoś ogarnia czy nie. Aby się tego dowiedzieć, trzeba pooglądać jego gry ^_^

Opublikowano

Porazki przelamane :) 9 gra i pierwszy win dnia ;D gank na 2 lvl izi first blood vayne sie rozkrecila i troche pocarrowala :D

50296079035682019085.jpg

Pomocnik
Opublikowano

Porazki przelamane :) 9 gra i pierwszy win dnia ;D gank na 2 lvl izi first blood vayne sie rozkrecila i troche pocarrowala :D

50296079035682019085.jpg

Dziwny build tej Vayne, ale gz pierwszego wina :D

Pomocnik
Opublikowano

08845705258997054105.jpg

hu hu hu druga riven smurf pocarrowala ;D

WP, dostajesz po 22lp za wina, więc z comebackiem do silvera 4 nie powinieneś mieć kłopotów :)

Opublikowano

Zalezy czy nie bede miec serii takiej jak wczesniej ale tez mysle ze nie bedzie klopotow ;p

na dzisiaj chyba koniec jutro szkola :/

Opublikowano

ladne gierki, do buildow tez nie ma sie co czepiac chyba ze do niektorych. ale tez nie raz popelniam bledy.

powodzenia w platynie dopiero bedziesz mial klopot.

Bullet for my Valentine <3

Pomocnik
Opublikowano

Może znajdź sobie kogoś do duo. Napisz w tym temacie odnośnie szukania osób do gry :), możliwe, że akurat ktoś się zgłosi ^_^

Opublikowano

Jak chcesz być trochę tanky i mieć DMG u pantheona, to nie rób takiego buildu. :x

Rób hydre>bc>buty z rezistami/armorem>omen/malmorius>malmorius/omen. :)

Mam do ~400 gier pantheonem zagranych, więc warto mi zaufać. :) Jak enemy stackuje dużo armora, to możesz zbudować jeszcze LW zamiast bc, jednakże ja podałem Ci build dla offtanka, a nie zabójcy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...