Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronze-Silver-Gold LeonZL

kacperek989

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest braz 4 gralem juz z przedstawicielami tej ligi i powiem ci ze masz pecha xD mozna cie dodawac zagralibysmy cos moze

(Sory pisze telefonem)

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

Jakis tydzien temu z b3 do b1 82 lp w 2 dni wlecialem a potem to juz nizej i nizej :/

98176805554248284370.jpg

Oj ciezko z tymi teamami a moze po prostu nie potrafie carrowac ale na koncu tak bylo ze amumu q + r na mnie malph r i mnie nie bylo a reszte teamu wybila katarinka ;p i jeszcze pant na beszczela mi pente ks :/

Opublikowano

Jaki ty słaby jesteś ;d, kto buduje infinity na lee sinie... Pograj jeszcze 200/300 normali to się nauczysz grać i bez problemu wyjdziesz!

Opublikowano

boże, ja płaczę jak widzę niektóre te screeny, skąd się tacy ludzie biorą. :D 

powodzenia z wychodzeniem xD 

Opublikowano

W złą stronę lecisz kolego, poniżej brązu nie ma już nic xD

btw. gdzie shaco wybył?

Opublikowano

Tez to zauwazylem ze spadam a nie wychodze, shaco bedzie ale chce wszystkiego po troche zebym potem wiedzial jak na te postacie grac a nie brac z byle jakiej strony counterpicki ;p

Opublikowano

Miałeś wychodzić z brązu 2, a teraz jesteś w brązie 4? Czy to inne konto jakieś? (porównuję ss'y z pierwszych postów z tymi z teraz, bo nie obserwowałam cały czas tego tematu)

Opublikowano

­Widzę, że ładnie idzie i nabierasz skilla  ^_^ 

Powodzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...