Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronze-Silver-Gold LeonZL

kacperek989

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzieki no zobaczy sie moze te 2 mecze zagram riven ale jak potem bede musial zejsc na mida a tam kolega 0/10 zrobi to nie bedzie kolorowo :D

Opublikowano

98383818408146436917.jpg

Nareszcie jakis team co nie feedowal chociaz z poczatku bylo 5/1 dla enemy potem ganki zostawianie killi i wyszlo jak wyszlo teraz trzeba nastepna gre wygrac i b3 :)

Opublikowano

90807988122085185424.jpg

Taki uj ze z tego wyjde kassadin jako support po 5 min pisal report tristana bo nie ma heala po 10 min mial 1/9 teemo 1/7 kassa postanowil ze nie bedzie supportowal i 24/7 u mnie na midzie tylko dedal i ks farme ehh 

Opublikowano

Moze popros jakiegos Moda o zmienienie tematu bo widze ze shaco juz nie grasz

Ps.polecam ci granie riven veigarem katarina / akali / LB najlepsze postacie chyba do wyjscia z brazu

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Wiem napisze do jakiegos moda. Gram nimi ale jak koles mi wchodzi na linie z 1/9 i ks farme to ch*ja zrobisz do tego jak znowu dednie mowi ze idzie afk ...

Opublikowano

Wiem napisze do jakiegos moda. Gram nimi ale jak koles mi wchodzi na linie z 1/9 i ks farme to ch*ja zrobisz do tego jak znowu dednie mowi ze idzie afk ...

Najlepiej znalesc sobie kogoś nw grac z kumplem wtedy lepiej sie czujesz jak grasz tzn pewniej  i jeszcze masz pewnosc ze nie bedzie trollował itp

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

89908552408314024174.jpg

Morgana jak poszla afk przesadzila gre ;) z poczatku mialem 16/8 potem dolaczylem do "teamu" ktory chcial ciagle pushowac mida nic wiecej ;)

Opublikowano

Cały czas flameujesz swój team , a musisz też patrzeć na własne błędy. Jeżeli w twoim teamie są same nooby to staraj się dawać im rady co mają robić. Jak ja byłem w brązie to też myślałem , że siedze tam przez "nubski team" , ale zacząłem grać anivią <3 i wyszedłem z B2 bardzo szybko do silvera. Aktualnie mam g2 i ide w góre :) powodzenia.

Opublikowano

Polecam ci grać postaciami z resetami czyli cassio, katarina bo takimi łatwo wykerowac bez skilla.

nie flejmuj teamu bo tylko przez siebie jestes w tej lidze.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Powodzenia bo jutro reset dywizji ^^

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

@DangoPL Nie ma żadnej oficjalnej informacji że jutro jest reset dywizji. To że jest 5,1 patch jutro o 2:30 z rana to nie ma nic do nowego sezonu

ale tym lepiej dla niego że reset bo jak uczy się to gra lepiej i może da mu jakiegoś brąza 1 czy silverka 5.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Raczej mało interesujące jest oglądanie zmagań na bronzie ;x

Wstyd, że mieszkasz w moim mieście xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...