Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronze-Silver-Gold LeonZL

kacperek989

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Reset dywizji jest 21 stycznia . Swoją drogą powodzenia w dobiciu silverka :>

@A i jak zobaczyłem botrka i brutalajzera (nie pamiętam się pisze po ang. xD ) to się popłakałem xD Ziom shen to tank , jedziesz nim full pod tanka. Twoja rola o wbić w team fighta ztauntowac adc/middera i przytankować ich :>

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

Reset dywizji jest 21 stycznia . Swoją drogą powodzenia w dobiciu silverka :>

Moim zdaniem nie ma sensu już teraz wychodzić, chyba że chcemy rameczkę itp. :P

Ja czekam na reset i jazda do Diamondu :D

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Moim zdaniem nie ma sensu już teraz wychodzić, chyba że chcemy rameczkę itp. :P

Ja czekam na reset i jazda do Diamondu :D

jaka rameczkę ? Ramek się juz NIE DOSTAJE .

07b0pe452q46_t.jpg

Opublikowano

Mhm, teraz się juz nie dostaje ramek, na swojej gl postaci wbilem g5 i fajnie złota ramka, a na smurfie 2tyg temu s5 i nie dostałem żadnej nagrody >.<

Opublikowano

Mhm, teraz się juz nie dostaje ramek, na swojej gl postaci wbilem g5 i fajnie złota ramka, a na smurfie 2tyg temu s5 i nie dostałem żadnej nagrody >.<

Bo nagrody się dostaje na zakończenie sezonu...

@topic

Lepiej poczekaj na nowe placementy :P

Opublikowano

Apropo gry w lola, polecam sobie włączyć muzykę , zrelaksować się , nie przejmować się tym , że feedują , trolują , throwują czy chodzą solo . Odpalasz mecz , załączasz muzę i grasz swoje, mi tak o wiele lepiej się gra , to naprawdę dużo daje wbrew pozorom. A co do gry, nieźle Ci poszło :) aczkolwiek Lee sin jest cienki w obecnym patchu czy tam mecie . Teraz królują dpsy , spróbuj sobie zagrać rengarem, jaxem i czymś takim :) Polecam xina <3

07b0pe452q46_t.jpg

Opublikowano

Ale Ty masz dziwne buildy ziom :O wpisz sobie w mobafire buildy albo coś bo niektóre to chyba z księżyca wyciągnąłeś xD

07b0pe452q46_t.jpg

Opublikowano

52830853623464074183.jpg

na tym zakonczymy :) mam pytanko jak mialem b3 to np jak wygram 5 rankedow gdzie normalnie bym byl silver to bede w brazie ? jak wygram 8 moge trafic do s3-2 czy nie ma szans ? 

Opublikowano

52830853623464074183.jpg

na tym zakonczymy :) mam pytanko jak mialem b3 to np jak wygram 5 rankedow gdzie normalnie bym byl silver to bede w brazie ? jak wygram 8 moge trafic do s3-2 czy nie ma szans ? 

bedziesz na 100% nizej niz b3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...