Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronze-Silver-Gold LeonZL

kacperek989

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

o kolega z Lubina :D Dzieki ale raczej do niego nie dojde za szybko bo co wbije s4 to pare meczy i spadam i tak w kolko nie gram jakos mega zle czasem wiadomo zdarzy mi sie dednac 10 razy ale nie ze co mecz jest typ co mi 0/20 na midzie robi ;p 

Opublikowano

Pamiętam swoje czasy w śilwerze,w s4 siedziałem szczególnie długo,aż znalazłem ziomka na suppa(mainuje adc) i win streakiem w 1 dzień wskoczyliśmy do s1 ^_^ .Tak czy tak wystarczy ci parę ładnych gierek wygranych pod rząd i podskoczysz wyżej :)

Opublikowano

38556371018854675349.jpg

10 + za wina -25 za porazke tak jakos srednio widze awans do s4 przy takich ludziach :) w 7 min juz bylo 10 dedow na bocie double kille lecialy ryze tez ladnie polecial wazne ze sie starali chlopaki... zartuje grali bez monitora :) 

Opublikowano

48334402017209949531.jpg

pier*olone brazowe go*na na ch*j to na rankedy wchodzi :/ jak mi lb zaj*bala combo to mi sie w oczach poprzewracalo.... odechciewa mi sie grac w ta gre jak mam co gre takie warzywa :)

Opublikowano

A moze i dobrze ze spadlem zaraz znowu wbije s5 a przynajmniej mmr chyba mi sie poprawi nie? bo tam dostawalem po 10 lp :/ 

Opublikowano

A moze i dobrze ze spadlem zaraz znowu wbije s5 a przynajmniej mmr chyba mi sie poprawi nie? bo tam dostawalem po 10 lp :/ 

Jak będziesz cały czas wygrywać to Ci się poprawi mmr :).

Opublikowano

92962238507133199875.jpg

seria do silverka ;p 

Gz gz xD Możesz też pokazywać damage jaki Ty zadałeś i Twój team? 

Opublikowano

Mowie zeby mi dali mida to wykeruje nie typ sie uparl ze on idzie mida i ch*j (pewnie kupil nowa postac) i polecial ladnie :)

71932624314773894571.jpg

42575375130529024991.jpg

je*bane go*no :)

Opublikowano

38420090195601684866.jpg

sadzilem ze z rana cos ugram a tu takiego jezu trynda dal sie izi zgankowac vi i placze przez pol gry zamiast jebnac warda i sobie na respie biegal j****y smiec :/

ciezko bylo cos ugrac bo adc top i jungle usseles 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...