Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronze-Silver-Gold LeonZL

kacperek989

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miał być tylko Shaco. Nie odwracaj kota ogonem.. 

Granie 1 championem jest problematyczne ;p + shaco to nie postać dla silverków ;D

Opublikowano

Nie no masz problem shaco wyjść z bro? Nie prościej grać np tristaną, w 2 dni wyjdziesz grając na ADC......

Opublikowano

Nie no masz problem shaco wyjść z bro? Nie prościej grać np tristaną, w 2 dni wyjdziesz grając na ADC......

to spadnij, pograj i spróbuj wyjść ;p

Opublikowano

Z tego co masz goraco polecam Xin Zhao, sam nim gram na Silverze 2 i mocno carruje gierki, tylko musisz gankowac duzo, bo ganki to on ma super, a build stosuje taki, jest on zazwyczaj w takiej kolejnosci :

h1ia25.jpg
Wedlug mnie, sa to core itemy na Xina, reszta pod tanka, ale to juz zalezy od enemy teamu, co jest feedniete itd, do deffa polecam : 1rjW3P.jpg
Jesli masz ostrego feeda i przezywasz na luzie teamfighty, polecam zbudowac : 

IKQsRq.jpg
Item na jungle zazwyczaj zmieniam na The Black Cleaver, daje to samo i nawet wiecej.

Opublikowano

Z tego co masz goraco polecam Xin Zhao, sam nim gram na Silverze 2 i mocno carruje gierki, tylko musisz gankowac duzo, bo ganki to on ma super, a build stosuje taki, jest on zazwyczaj w takiej kolejnosci :

Wedlug mnie, sa to core itemy na Xina, reszta pod tanka, ale to juz zalezy od enemy teamu, co jest feedniete itd, do deffa polecam 

Jesli masz ostrego feeda i przezywasz na luzie teamfighty, polecam zbudowac : 

Item na jungle zazwyczaj zmieniam na The Black Cleaver, daje to samo i nawet wiecej.

Napraw too xD

Opublikowano

W B3 jestes ? ;p Sam wpadlem z Silvera 5 do Bronze 3 przez afkerow,trollerow i feederow ;( 

nie grasz jak gówno dlatego spadles 

Opublikowano

z tego brazu to strasznie ciezko wyjsc byl support afk to vayne polaczek pisal do kolegi po polsku ze on tez lepiej pojdzie zeby nie feedowac xD a ostatnia gre gralem 3vs5 xD 

Opublikowano

Graj z kimś duo, najlepiej adc + mid i wyjdziesz w kilka godzin.

<o ile zasługujesz>

Opublikowano

dziwi mnie troche trinity force na shaco, dawno nie grałem, aż tak bardzo zmienił się build na jungle?

Opublikowano

Trochce pogralem innymi postaciami i ujowo bo spadlem do b3 odkad jestem w tym brazie nie spotkalem zadnego ogarnietego kolegi w teamie masakra na swojej lini na lajcie mam 5/1 + schodze i mam 5/8 taki feed zeby z tego wyjsc trzeba sie nameczyc :) i sory ale zapominalem robic ss z gier a troche ich bylo od teraz znowu bedzie maly spamik ss'ami :)

Opublikowano

http://zapodaj.net/640d80d6b4e94.jpg.html

teemo juz w lobby pytal czy ktos ma serie je^any smiec jeszcze ten spam "poland ku*wy" rece nogi i nie tylko opadaja, nawet z nim prawie wygralismy tylko wybyli jinx i lipa tak wiec braz 4 to jest droga bez powortu wchodzisz i nie wychodzisz, jak gralismy rozwazalem wyebanie monitora przez okno jak pisal report all for polish kid ehh. Ktos jakies duo ? nawet nie musisz carrowac wystarczy zebys troche ogarnial i nie dedal ;)

Opublikowano

Zagraj sobie Katariną,Dariusem,Riven(moje propozycje).Mi bardzo fajnie carry'uje sie nimi gry :)

You could be the corpse and I could be the killer
If I could be the devil, you could be the sinner
You could be the drugs and I could be the dealer
Everything you say is like music to my ears

Opublikowano

198491420493855884834.jpg

Słabo się budujesz tym Lee, w dodatku grałeś nim w jungli.

boots-of-mobility.pngskirmishers-sabre-enchantment---warrior.ruby-sightstone.pngravenous-hydra.pngranduins-omen.pngmaw-of-malmortius.pngoracles-lens.png

Tak lataj ;p Jak kupisz sightstone to pamiętaj o zmianie trinketa. ;)

Powodzenia. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...