Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronze-Silver-Gold LeonZL

kacperek989

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

im wiecej gralem tym chu*owszy team ostatnia gra przed chwila kolega na adc w 10 min mial 0/5 a top 2/6 :) skonczylo sie 6 win 4 lose ... i b5 ehhh 

Opublikowano

98834391919772165013.jpg

To sa kur*wa kpiny nie wytrzymam ashe chciala isc na mida jakas nowa meta chyba fizz i heimer tez fizz odrazu mowil ze idzie afk heimer pozniej dolaczyl <3 Tak sie zastanawiam czy dac sobie z tym spokoj a moze robic nowe konto bo z b5 tyle sil chyba nie mam zeby wyjsc :)

Opublikowano

69826806598165407083.jpg

Seria do b4 moze chcieli mnie sprawdzic czy nadaje sie do tego silverka, podwyzszyli poziom :D I jeszcze musze sie pochwalic ze quadra wleciala :D 

Opublikowano

hahahah, ten brąz V mnie rozwalił, ale mam nadzieje, że uda Ci się golda wbić ;)

Opublikowano

98834391919772165013.jpg

To sa kur*wa kpiny nie wytrzymam ashe chciala isc na mida jakas nowa meta chyba fizz i heimer tez fizz odrazu mowil ze idzie afk heimer pozniej dolaczyl <3 Tak sie zastanawiam czy dac sobie z tym spokoj a moze robic nowe konto bo z b5 tyle sil chyba nie mam zeby wyjsc :)

o widze ze grasz na swoim poziomie bobie 

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu nick zmieniał. Pochwaliłeś się "wychodzeniem" z brązu? Ładnie. Twoje pięć minut już się dawno skończyło. Robisz z siebie pośmiewisko  ;)

Opublikowano

Widze kogos tu nakeli w szkole i przyszedl sie wyzyc przez neta :* Nick zmienial bo mnie znajdziesz i reporta mi walniesz czy jak? :/ 

Opublikowano

Widze kogos tu nakeli w szkole i przyszedl sie wyzyc przez neta :* Nick zmienial bo mnie znajdziesz i reporta mi walniesz czy jak? :/ 

Ja się wyżywać przez internet nie muszę ;). Zrobiłeś z siebie idiotę przez ten temat. Nie wiem jak tobie ale mi jakbym napisał taki temat gdzie zrobiłbym z siebie pośmiewisko udając uciekanie z brązu było głupio. I bym nie chciał ktokolwiek rozpoznawał mnie w grze w ten sposób.

"nakeli" a co to? 

A tak dodam jeszcze żeby sobie popatrzyli:

flwyisb.jpg

A czemu ten ss tutaj nie zaistniał jak uciekasz samym shaco? Rozumiem bidulku zrzucili cię na support'a ale że to nie twoja linia musiał iść w sytuacyjne bardzo potrzebne dfg na shaco? Czy to nie był support? Exh taka zmyłka  ;)

Opublikowano

Nie dodaje tutaj wszystkich gier bo mi sie nie chce ssow robic i je wrzucac na hosting ;) No wlasnie niech sie smieja w internecie jestem anonimowy mnie to nie boli jak ktos mi tutaj napisze ze gram jak g)wno ale jak ci cos nie pasi nie musisz tego ogladac ;) nękali pajacu domyslec sie nie potrafisz? :* Jej wycieles moja najgorsza gre w dodatku jako "support" ktory nie zabieral killi to chyba normalne a ze byl afk to nas wybijali i tyle ;)

Opublikowano

­Jakoś nie każda gra zachwyca, możliwe że szybko wyjdziesz z brązu, ale trafiając na taki team gdzie masz 2x AFK to prędko się to nie stanie :D

Opublikowano

Niestety, postaciami, którymi nie da się wykerować gry nie wyjdziesz z bronzu. Ja osobiście polecam tryndę na jungli, którym do max 40 minutowej gry na lajcie można wykerować.

Opublikowano

Nie dodaje tutaj wszystkich gier bo mi sie nie chce ssow robic i je wrzucac na hosting ;) No wlasnie niech sie smieja w internecie jestem anonimowy mnie to nie boli jak ktos mi tutaj napisze ze gram jak g)wno ale jak ci cos nie pasi nie musisz tego ogladac ;) nękali pajacu domyslec sie nie potrafisz? :* Jej wycieles moja najgorsza gre w dodatku jako "support" ktory nie zabieral killi to chyba normalne a ze byl afk to nas wybijali i tyle ;)

Shaco na supporcie? Z Dfg? Dobry wybór! Mogłeś chociaż item pod supporta Kacperku złożyć.

Gorszej wymówki z Hostingiem nie mogłeś wymyślić co nie?  

Opublikowano

Ale ty glupi jestes xD popatrz na historie i zobacz ile gierek jest nie wrzuconych :) Nie gram nigdy na suppie nie wiem co kupowac biore tylko wardy itd a itemki pod siebie :)

Opublikowano

Ale ty glupi jestes xD popatrz na historie i zobacz ile gierek jest nie wrzuconych :) Nie gram nigdy na suppie nie wiem co kupowac biore tylko wardy itd a itemki pod siebie :)

Głupi to ty jesteś  ;) Jak już zakładasz takie tematy to popatrz na inne podobne tematy. Ludzie wrzucają każdą gierkę. Nigdy nie grasz na suppie? I nie wiesz co kupić to się nie dziwię że nigdy nie wyjdziesz z tego brązu. 

Elo  ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...