Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronze-Silver-Gold LeonZL

kacperek989

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2up po co sie napinasz ^^ jak juz mi wypatrujesz ss popatrz na kolegow w teamie ;) jak koles robi 0/10 na topie to koles mnie zdejmie w 2s wiec nie dziwne jak bede miec 0/5 :) 

I nie chce mi sie wrzucac tych ss od czasu do czasu cos sobie wrzuce :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dawno tu nic nie wrzucalem wiec troche pospamie znowu :D

03330737140297607297.jpg

Aktualnie jestem w s4 i powoli lece do gory mmr mi sie troche polepszylo bo dostaje po 19/20 nie tak jak wczesniej po 12 wiec jest ok :D

Opublikowano

Oj poza ta gra morde nic mi dzisiaj nie wychodzi dariusem 6/14 yasuo 1/7 to chyba znak ze na dzisiaj koniec rankedow a ss nawet nie robilem bo wiocha :) najlepsze to ze w teamie renekton full tank wbija jako ostatni a ja pierwszy :)) poza tym w silverku ciezko o junglera z mapa :)

Opublikowano

69852034190804301419.jpg

dawno tu nic nie wrzucalem bo nikt tego chyba nie czyta aczkolwiek czuje sie sam ;D jak widac mmr poprawione gierki wygrywam bo lekki awans jest wiec oby jak najwyzej :D

Opublikowano

18011813554686576149.jpg

kassadin nie taki usseles :D czy pojdzie mi tak gladko do s2 o to jest pytanie :D chociaz ta gra byla calkiem wyrownana nawet z przewaga enemy bym powiedzial :)

Opublikowano

haha 500 farmy nabiłeś w godzinę :D że ci się chciało dziwne że tego wcześniej nie skończyliście btw słabe mmr jak dostajesz tylko +16 na win'a graj z kimś z gold'u duoQ taka rada 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...