Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethoria.pl Source! 26.12.2014 Godz: 19:00 Zaczynamy! [Dedyk] [Medium/Easy]

Asfen.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie tylko Ciebie wkurza. Mi podpadła kilka razy.

Z problemami od forum nie ingeruję także nie do mnie z tym, na pewno się jakoś dogadacie to tylko forum.

O 19:00 odbędzie się przerwa kilka minut.

O 19:30 rundka OX.

Opublikowano

Serwer dogny uwagi. Fajna atmosfera mili ludzie pomocni. Taka rada dla Ciebie nie dodwaj żadnych ułatwień bo stanie się z tego Easy/4Fun. Pozdrawiam

Opublikowano

Pomoże mi ktoś z tym błędem ? http://screenshooter.net/101736783/bejadsi

https://www.youtube.com/watch?v=rXmHZhZCrmc

"Na filmie zapomniałem dodać ze gdy mamy literę "D" i nadal wyskakuje błąd "W stacji nie ma dysku. Włóż dysk do stacji D:" to należny włożyć jakąkolwiek płytę odpalić metina i problem powinien ustąpić po restarcie systemu ."

Myślę, że pomogłem :)

Opublikowano

Loololo Czy jest MASKA u handlarki? O (true) C***A, NIE MA! 

PS kiedy healer będzie mieć naprawione zwiększenie ataku? -,-

Opublikowano

Witam was bardzo serdecznie, dziś o godzinie 2:00 odbędzie się przerwa techniczna.

Zapytacie na ile? Na Godzinę max.

Poprawki:

- Prywatne DT.

- Naprawienie DT.

- DMG Mobów mapa 120.

- Zwiększyć Exp mapa 120.

- Dodać bossy na mapy.

- Poprawić Helera.

- Stackowanie Ksiąg.

- Poprawienie dropu z Smoka.

- Stabilność Channeli.

Oraz inne mniejsze błędy.

Pozdrawiam Asfen.

Opublikowano

Zrócie język między królestwami, bo ten pierścień gówno daje........

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Na mapie od 100 też możecie poprawić exp...Mówiliście, że tylko w av2 bedzie ciezko a potem lepiej, a tutaj tymczasem c**j w dupe

Opublikowano

Na mapie od 100 też możecie poprawić exp...Mówiliście, że tylko w av2 bedzie ciezko a potem lepiej, a tutaj tymczasem c**j w dupe

Na przerwie zwiększę coś tam.

Na samym CH1 w M1 jest 150 osób w jinno.

Opublikowano

Mam pewiem problem a mianowicie, po pełnym patchowaniu nie wykrywa mi pliku Ethoria.exe wie ktoś czym to jest spowodowane?? 

Opublikowano

Mam pewiem problem a mianowicie, po pełnym patchowaniu nie wykrywa mi pliku Ethoria.exe wie ktoś czym to jest spowodowane?? 

Nie musisz patchować klienta na razie. :)

Opublikowano

Nie musisz patchować klienta na razie. :)

To w jaki sposób mam go odpalić skoro w folderze jest tylko Autopatcher-Ethoria? :)

Opublikowano

To w jaki sposób mam go odpalić skoro w folderze jest tylko Autopatcher-Ethoria? :)

Prawdopodobnie anty wirus Ci go usuwa, ponieważ znajduje wirusa.

# Na następnym OX-ie dajcie upieczone piskorze. (dają one niewidzialność na 5/10 minut)

Na tym ox, nie mogłem się ruszyć, pokaz slajdów:(

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Prawdopodobnie anty wirus Ci go usuwa, ponieważ znajduje wirusa.

# Na następnym OX-ie dajcie upieczone piskorze. (dają one niewidzialność na 5/10 minut)

Na tym ox, nie mogłem się ruszyć, pokaz slajdów:(

Pobieram drugi raz i zobaczymy czy to coś zmieni, możliwe, że tak było bo jak pobierają mi się pliki automatycznie leci skan a akurat nie było mnie przy PC. Pozdrawiam! 

Opublikowano

Wie ktos moze czemu mnie caly czas co chwile wylogowuje z serwera internet 20mb nic nie sciagam zadnych programow nie mam wlaczonych net mi tez nie przerywa problem tylko na tym serwerze  o.O

Opublikowano

Wie ktos moze czemu mnie caly czas co chwile wylogowuje z serwera internet 20mb nic nie sciagam zadnych programow nie mam wlaczonych net mi tez nie przerywa problem tylko na tym serwerze  o.O

co masz w syserr.txt klienta?

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...