Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethoria.pl Source! 26.12.2014 Godz: 19:00 Zaczynamy! [Dedyk] [Medium/Easy]

Asfen.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przy 70% na ulepszenie stal na +7 4x spalona <3 so bad

To już niestety miałeś pecha. :)

Serwer oraz channele stoi stabilnie. :)

Opublikowano

Dziś 19:30 2 rundy OX Zapraszamy wszystkich!

Co 3 pytania nagroda.

Dodatkowo Update serwer:

Dziś do wieczora pojawi się:

- Prywatne DT.

- Dungeony wszystkie poprawione.

- Usunięcie CoreDownera.

- Oraz kilka innych mniejszych błędów.

Pozdrawiam Asfen.

Opublikowano

Serwer fajny, gra się przyjemnie ale nagroda za zęby tzn 10 na potwory nie jest zliczana to tabelki bonusów albo wg nie działa o co chodzi ?

Ona wgl nie działa.

@1361622928-U485574.pngAsfen. zrypanie zrobiliście te losy bo np jak miałem 100 prezentów to klikałem fastem a teraz weź np 100 kuponów przeciągaj na npc;/

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

http://www.mpcforum.pl/topic/1409866-highmod-serwer-na-modach

Opublikowano

Ona wgl nie działa.

@1361622928-U485574.pngAsfen. zrypanie zrobiliście te losy bo np jak miałem 100 prezentów to klikałem fastem a teraz weź np 100 kuponów przeciągaj na npc;/

Również wczoraj pisałem z tym do Asfen, niestety nic nie zrobił... :/

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Również wczoraj pisałem z tym do Asfen, niestety nic nie zrobił... :/

Okej postaram się dziś to zrobić.

Opublikowano

Gra do dupy i administracja nie w pożądku. Zostałem skrytykowany, obrażany i wykorzystany przez Kirito. Nie będę już wnikał ,ale apeluję o niegranie na żadnym privie zrobionym przez Kirito.

Opublikowano

Gra do dupy i administracja nie w pożądku. Zostałem skrytykowany, obrażany i wykorzystany przez Kirito. Nie będę już wnikał ,ale apeluję o niegranie na żadnym privie zrobionym przez Kirito.

Sorry ale serwer jest mój nie Kirito, on się zajmuję tylko forum także nie wiem co masz do serwera.

Ciągle odpisujemy oraz coś naprawiamy i działamy..  -.-

Opublikowano

z*******e sa te dungi.. zaden nie jest prywatny + smoka nie idzie ubic.. fail.

tyle bugow od startu - masakra.

Są to bardzo małe błędy które ogarniam od razu, do jutra będzie wszystko w 100% poprawione.

Spokojnie to był start na każdym serwerze parę dni jest poprawek potem wszystko stabilnie. :)

Gra sporo osób.

CH2 Shinsoo M1:

m1b0kh.jpg

Opublikowano

wszystkie dungi beda prywatne? poprawisz odnawianie hp bosow na tych dungeonach? ;p

@Edit

matowe lody z rekawica nie dropia.. ogolnie najlepiej jest poprawic drop tych itemkow do biologa.

Opublikowano

wszystkie dungi beda prywatne? poprawisz odnawianie hp bosow na tych dungeonach? ;p

@Edit

matowe lody z rekawica nie dropia.. ogolnie najlepiej jest poprawic drop tych itemkow do biologa.

Okej o 19 poprawię matowe lody.

Będzie priv DT.

Ja nadal czekam na naprawę Healera, aż wreszcie będzie taki jaki był obiecywany.

Tak do nocy będzie to poprawione już w 100% działać.

Opublikowano

Będzie priv DT.

Aha, już miało być to zrobione na starcie servera, a potem było przekładane na 21, 23, w nocy, na jutro, o 13, dziś, Do nocy (aktualne)

@btw bambo idzie zdobyć skądś indziej jak dt?

Opublikowano

Będzie priv DT.

a co z reszta dungeonow? np od 100? slabo ze nie jest prywatny + odnawianie jego hp.. za duzo ;p

Opublikowano

Sorry ale serwer jest mój nie Kirito, on się zajmuję tylko forum także nie wiem co masz do serwera.

Ciągle odpisujemy oraz coś naprawiamy i działamy..  -.-

Nic nie działacie. Kirito tylko krytykuje i odrzuca ludzi tak jaki moje podanie nad któym się starałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...