Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethoria.pl Source! 26.12.2014 Godz: 19:00 Zaczynamy! [Dedyk] [Medium/Easy]

Asfen.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do 5 grałem bez żadnych problemów. O 2 chyba wyłączył na chwile serwer. 

Serwer off? Na strone 140 onine. 

Mi działa.

Nie wiem co jest, ale w nocy zwrócono mi 3 razy uwage i mówili mi, że mam wh. Gdy bije sie dużego spota w dt albo v2 wygląda to jakby sie używało wh. Nie widać jak się bije moby, a one padają.

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja Cie p******e, że inaczej nie powiem. Asfen, teraz kiedy napiszesz, że naprawisz HEALERA? Była 2 w nocy i c***a, dalej nie ma. Czekam od jebanego startu i Ci przypominam cały ten czas co restart, że nie działa. Napisałeś:

Poprawki:

- Prywatne DT.

- Naprawienie DT.

- DMG Mobów mapa 120.

- Zwiększyć Exp mapa 120.

- Dodać bossy na mapy.

- Poprawić Helera.

- Stackowanie Ksiąg.

- Poprawienie dropu z Smoka.

- Stabilność Channeli.

Oraz inne mniejsze błędy.

Pozdrawiam Asfen.

Nadal nie widać poprawy.

Mały dopisek.

Asfen jak zawsze jest w formie i nie pozdrawiam.

Opublikowano

Przepraszam bardzo wszystkich lecz straciłem o 23:38 internet, nie wiem prawdopodobnie było to ataki na mój internet.

Dopiero o 9:00 go odzyskałem nie miałem dostępu do serwera, za co wszystkich przepraszam.

Dziś już obiecuję że poprawię te błędy które miałem poprawić o godzinie 2:00 w nocy.

Mam nadzieję że mnie zrozumiecie gdyż nic nie mogłem zrobić, ci co piszą że odpuściłem serwera to grubo się mylą i ich pozdrawiam.

Dziś dodam również dodatkowy drop szkatułek z okazji świąt bożego narodzenia.

Życzę wszystkim wesołych świąt i pozdrawiam Asfen.

Mam wszystko wypisane, dziś do wieczora będzie przerwa ostatnia i wszystko będzie naprawione.

O 11:0 zostaną włączony raty 50% na 4 H.

Opublikowano

Przepraszam bardzo wszystkich lecz straciłem o 23:38 internet, nie wiem prawdopodobnie było to ataki na mój internet.

Dopiero o 9:00 go odzyskałem nie miałem dostępu do serwera, za co wszystkich przepraszam.

Dziś już obiecuję że poprawię te błędy które miałem poprawić o godzinie 2:00 w nocy.

Mam nadzieję że mnie zrozumiecie gdyż nic nie mogłem zrobić, ci co piszą że odpuściłem serwera to grubo się mylą i ich pozdrawiam.

Dziś dodam również dodatkowy drop szkatułek z okazji świąt bożego narodzenia.

Życzę wszystkim wesołych świąt i pozdrawiam Asfen.

O 11:0 zostaną włączony raty 50% na 4 H.

Wtf? ! Atak na internety?! Sprawdź lepiej konto bankowe!
Opublikowano

Asfen nie może poradzić sobie z kanałami padającymi, a ma ten sam błąd co ja... ale gdy chciałem mu zaoferować pomoc - olał mnie, także teraz grajcie tak jak na serwerze hamachi, albo jak na tanirusie flourine który jak szedł spać to mu serwer padał. Pozdrawiam :D

up

logowanie i kanały padły, jest 160 osob na serwerze.

nie kozakuj ^^.Ja przy esseni robiłem więc wiem czemu pada.Nic tu nie poradzisz, uwierz.

Nothing.

Opublikowano

Aktualnie na serwerze gra ponad 600+ osób dziękuję za tak wysoką liczbę was.

Dlatego bardziej mobilizuję mnie to do poprawy rzeczy na serwerze, do wieczora będzie godzinna przerwa techniczna.

CH1 M1 Jinno:

Godzina 11:00

kk64j1.jpg

Opublikowano

Jak już "wstałeś" to czemu nie zrobiłeś od razu przerwy? Dalej czekam z expieniem, a zwiększenie healera samo się nie poprawi. Raty nie oddadzą wszystkiego. Serio czekam ostatni dzień na tę przerwę techniczną, bo jeśli teraz tego nie zrobisz, to nigdy nie zostanie zrobione. 

Opublikowano

Jak już "wstałeś" to czemu nie zrobiłeś od razu przerwy? Dalej czekam z expieniem, a zwiększenie healera samo się nie poprawi. Raty nie oddadzą wszystkiego. Serio czekam ostatni dzień na tę przerwę techniczną, bo jeśli teraz tego nie zrobisz, to nigdy nie zostanie zrobione. 

Gdyż sponsor grał skrypty na wznawianie channeli automatyczne.

Przerwa będzie w trakcie świąt, gdzie większość będzie z rodziną spędzać czas tak będzie najlepiej.

Teraz są raty dane aby każdy sobie poexpił, podropił.

Na 100% dziś przerwa się odbędzie i zostaną poprawione rzeczy, skille Helera mam poprawione wymaga to tylko resetu oraz przerwy. :)

Pozdrawiam Asfen.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAsfen.

A drop szkat kiedy zostanie wlaczony? :>

W przerwie dodam lepsze szkatułki + coś dodatkowego na święta. :)

Przerwa godzinny wieczorne.

Opublikowano

jak możesz wprowadź by losy można było oddać np 50 szt a nie po 1 niektórzy w tym ja mają tych losów kilkaset i jakoś nie widzi mi się klikać 1 po 2  np za 50 1 pd na 30 minut itp 

Opublikowano

jak możesz wprowadź by losy można było oddać np 50 szt a nie po 1 niektórzy w tym ja mają tych losów kilkaset i jakoś nie widzi mi się klikać 1 po 2  np za 50 1 pd na 30 minut itp 

Wiem, wiem mam zapisane to.

Opublikowano

Witam was bardzo serdecznie dziś o godzinie 22:00 odbędzie się ponad godzinna przerwa.

Dlaczego aż godzina? Gdyż chcę sam na serwerze potestować przez ten czas wszystko i poprawiać a nie co 5 minut resety.

Jak to mówią raz a porządnie.

Poprawki:

- Poprawione DT.

- Dodanie Prywatnego DT.

- Poprawienie dropu.

- Zwiększyć szansę epików % na ulepszanie.

- Bilety na loterię 50 sztuk sprzedajemy zamiast 1.

- Dodanie nowych szkat serwerowych.

- Ogarnąć channele.

- Ogarnąć dungi Minos/Dung 125.

- Zwiększyć resp mobów + exp na mapie 120.

- Dodanie bossów na nowych mapach.

- Zwiększyć resp metinów.

- Dodać KD +5 do smoka.

- Poprawić cenę u handlarza zbrojami.

- Poprawienie biologa.

- Zrobienie skilla healera.

- Zablokowanie expienia kogoś na nowych mapach.

- Poprawienie skilli WP.

- Dodanie Questa na wytworzenie złotej perły u Hong-Hae.

Jeżeli mi się coś przypomni to dodam tutaj w temacie.

Po tej przerwie mam nadzieję, że będzie wam się grało o niebo lepiej.

Pozdrawiam Asfen.

Opublikowano

Asfen dalej robisz serwery ?

Nie znudziły ci sie jeszcze?

Bo grałem na twojej poprzedniej wersji i padła po tygodniu ; /

Jak widzisz serwer stoi się trzyma i ma się dobrze, gra ponad 800+ osób.

Na dodatek codziennie wszystko poprawiam, jak mówiłem zmieniłem się i nie odpuszczę. :)

Opublikowano

wtf, co jakiś czas mnie wywala z serwera, głównie gdy bije jakieś większe grupki w v2 lochach pająków.

Opublikowano

Czemu nie moge sie zalogować?Chciałem pograć pobieram i nie moge sie zalogować.

Przeinstaluj klienta powinno działać.

wtf, co jakiś czas mnie wywala z serwera, głównie gdy bije jakieś większe grupki w v2 lochach pająków.

Gdyż są ataki + gra 800+ osób czasami może wywalić z serwera.

Przypominam o przerwie o 22:00 więcej na forum serwera. :)

Opublikowano

Jak widzisz serwer stoi się trzyma i ma się dobrze, gra ponad 800+ osób.

Na dodatek codziennie wszystko poprawiam, jak mówiłem zmieniłem się i nie odpuszczę.  :)

Wielkie zaskoczenie na +.
No Asfen zobaczymy, aż pobiore i zagram.

Heniek.

Opublikowano

Przeinstaluj klienta powinno działać.

Gdyż są ataki + gra 800+ osób czasami może wywalić z serwera.

Przypominam o przerwie o 22:00 więcej na forum serwera. :)

pomogło dzieki za szybką odpowiedź

668421422290643422464.png

Opublikowano

Serwer kozak na poprzednich serwerach tego Pana nie miałem przyjemności grać (może to i dobrze czytając wasze komentarze) lecz co do tego serwera to mam tylko jedno ale GDZIE JEST IS :D lub kiedy będzie. Admin sie stara co widać pyta o wszystko graczy zanim zostanie wprowadzone na serwer i bierze ich opinie do serca. Pozdrawiam i zapraszam na serwer ; )

😅

Opublikowano

Serwer kozak na poprzednich serwerach tego Pana nie miałem przyjemności grać (może to i dobrze czytając wasze komentarze) lecz co do tego serwera to mam tylko jedno ale GDZIE JEST IS :D lub kiedy będzie. Admin sie stara co widać pyta o wszystko graczy zanim zostanie wprowadzone na serwer i bierze ich opinie do serca. Pozdrawiam i zapraszam na serwer ; )

ItemShop będzie jutro na 90% już dostępny. :)

Dzięki za opinię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...