Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethoria.pl Source! 26.12.2014 Godz: 19:00 Zaczynamy! [Dedyk] [Medium/Easy]

Asfen.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety ale konsultowałem się z znajomym technikiem, Niestety ale Prywatnego DT nie mogę dodać gdyż jest bug na naszym silniku na którym stoimy czyli 34k, pozostaję mi zwiększyć drop broni 75, dodatkowo dodaję do Smoka drop broni 75! :)

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety ale konsultowałem się z znajomym technikiem, Niestety ale Prywatnego DT nie mogę dodać gdyż jest bug na naszym silniku na którym stoimy czyli 34k, pozostaję mi zwiększyć drop broni 75, dodatkowo dodaję do Smoka drop broni 75! :)

Gdzie jest zwoj do wyciagania spalonych kd?

Opublikowano

przyspiesz resp poczatkowego metka w dt by mozna bylo szybciej wchodzic ;p a smok nie moze byc osobnym dungiem jak reszta?.. + hp za duzo odnawia mu sie.

Opublikowano

czemu dungeony w prezce nie zgadzają się z tym co jest na serwie?..

zamiast smoczej krypty na 100lvl jest komnata minotaura na 105..

na ww tez wejscia nie moge poszukac.

Opublikowano

Teraz po przerwie u Handlarki. :)

No jakos nie ma, jest tylko do wyciagania kd a mi chodzi o tego co czysci sloty spalone.

A nie jednak jest u innego handlarza

Opublikowano

czemu dungeony w prezce nie zgadzają się z tym co jest na serwie?..

zamiast smoczej krypty na 100lvl jest komnata minotaura na 105..

na ww tez wejscia nie moge poszukac.

Yyy jest Beran w podręczniku gracza - Miejsca Specjalne.

Wieża Wygnańców na początku AV1 :)

Serwer Online 4H 50% Rat!

202111419466315405365.png

Można się jakoś wzbogacić takim dropieniem? Jako nowy gracz szukam zarobku.

Można zawartością handlować?

Tak gdyż perły oraz PD są w cenie + wartościowe. :)
Opublikowano

Serwer Asfena = zwinięciem interesu w przeciągu tygodnia/dwóch. Nie polecam. 

Opublikowano

Serwer Asfena = zwinięciem interesu w przeciągu tygodnia/dwóch. Nie polecam. 

Na chwile obecna, poki co ten serwer dla niego nie jest zadnym interesem. Znajdz teraz serwer ktory jest bez IS od pierwszej  minuty online.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Asfen, nic się nie zmieniłeś. Nadal nie umiesz naprawić HEALERA, bo pewnie znajomi tego nie mieli na serwerze, a im się nie chce tego poprawiać, co?

Mam już k***a dość tego ciągłego oszukiwania, że będzie to o tej godzinie i o tej. OD POCZĄTKU SERWERA zapewniałeś mnie, że będzie poprawiony, jeśli nie edytowałeś posta to jest w nim zawarte co powinno być w tej przerwie poprawione. Mam już dosyć ciągłego przedłużania. Jak już mówiłam jeśli nie naprawisz tego teraz, to nigdy tego nie zrobisz, bo jak wszyscy którzy cię choć trochę znają wiedzą, że tego nie potrafisz sam zrobić. Doceniam jakiś wysiłek, który włożyłeś w serwer, ale ja się wiecznie prosić o poprawę jednego z najważniejszych aspektów gry jakim jest klasa postaci. 

Co do serwera, jeśli ktoś chce wbić na kilka dni, żeby zabić czas to śmiało, na dłuższą metę to nie wypali z wiadomych przyczyn. 

Jeśli ktoś chce pograć na dłużej (dłużej niż tydzień) to NIE POLECAM, już nie raz się przejechałam na Asfenie dając mu około 5 szans na jednym serwerze, których było około 3. Zawsze obiecywał poprawę, ale wychodziło jak wychodziło i nic się nie zmieniało. Jak go znam, to w tym wypadku też się nie zmienił.

Jeszcze raz przypominam, że obiecywał poprawę klasy (raz o 19/22/w nocy/13/17?/na jutro/przy resecie/o 22/23godzinie) około 10 razy. To jest już limit, gdyż jak już napisałam: "Jak nie teraz, to nigdy tego nie zrobisz" 

Już wiem, że nigdy nie wolno dawać wielu szans na poprawę swojej osoby, a przynajmniej temu naszemu kochanemu technikowi, jakim jest Asfen aka milion innych nicków.

Nie pozdrawiam.

Opublikowano

ja chyba zrezygnuję z gry na serwerze . Serwer jako sam w sobie mi się podoba ale te ciągłe przerwy techniczne które nic nie wnoszą lub rzeczy których administracja nie potrafi zrobić ale i tak robi przerwy techniczne by niby je zrobić / naprawić więc ja sobie chyba odpuszczę 

Opublikowano

ja chyba zrezygnuję z gry na serwerze . Serwer jako sam w sobie mi się podoba ale te ciągłe przerwy techniczne które nic nie wnoszą lub rzeczy których administracja nie potrafi zrobić ale i tak robi przerwy techniczne by niby je zrobić / naprawić więc ja sobie chyba odpuszczę 

Sorry bardzo ale przerwy techniczne są po to aby coś naprawić tak? Wszystkie rzeczy które wypisałem są zrobione także nie wiem czemu piszesz dlaczego nic nie naprawiam skoro codziennie coś jest poprawiane. :)

Serwer ma 3 dni daj parę dni mu a serwer będzie w 100% zrobiony także spokojnie.

Asfen, nic się nie zmieniłeś. Nadal nie umiesz naprawić HEALERA, bo pewnie znajomi tego nie mieli na serwerze, a im się nie chce tego poprawiać, co?

Mam już k***a dość tego ciągłego oszukiwania, że będzie to o tej godzinie i o tej. OD POCZĄTKU SERWERA zapewniałeś mnie, że będzie poprawiony, jeśli nie edytowałeś posta to jest w nim zawarte co powinno być w tej przerwie poprawione. Mam już dosyć ciągłego przedłużania. Jak już mówiłam jeśli nie naprawisz tego teraz, to nigdy tego nie zrobisz, bo jak wszyscy którzy cię choć trochę znają wiedzą, że tego nie potrafisz sam zrobić. Doceniam jakiś wysiłek, który włożyłeś w serwer, ale ja się wiecznie prosić o poprawę jednego z najważniejszych aspektów gry jakim jest klasa postaci. 

Co do serwera, jeśli ktoś chce wbić na kilka dni, żeby zabić czas to śmiało, na dłuższą metę to nie wypali z wiadomych przyczyn. 

Jeśli ktoś chce pograć na dłużej (dłużej niż tydzień) to NIE POLECAM, już nie raz się przejechałam na Asfenie dając mu około 5 szans na jednym serwerze, których było około 3. Zawsze obiecywał poprawę, ale wychodziło jak wychodziło i nic się nie zmieniało. Jak go znam, to w tym wypadku też się nie zmienił.

Jeszcze raz przypominam, że obiecywał poprawę klasy (raz o 19/22/w nocy/13/17?/na jutro/przy resecie/o 22/23godzinie) około 10 razy. To jest już limit, gdyż jak już napisałam: "Jak nie teraz, to nigdy tego nie zrobisz" 

Już wiem, że nigdy nie wolno dawać wielu szans na poprawę swojej osoby, a przynajmniej temu naszemu kochanemu technikowi, jakim jest Asfen aka milion innych nicków.

Nie pozdrawiam.

Sorry ale zrobienie skilla Helera nie jest prostą rzeczą gdyż trzeba to poprawić w kliencie oraz w bazie serwerowej, zajmuję to też sporo czasu na większości serwerów Heler i tak nie ma poprawionego DMG a mi się to uda do kilku dni poprawić, także nie wiem w czym widzisz problem na dodatek są statusy 120 więc zwiększenie i tak daję do 60 ataku. Tak samo Heler na większości serwerów jest taki jak na PL czyli nie poprawiony...  -.-

Jak widać były problemy z DT oraz parę innych nie będę specjalnie siedział 24/7 aby naprawić Helera zamiast głupiego DT czy też innego ważniejszych jak na razie rzeczy.

Serwer dopiero się rozwija a ty go oceniasz po 3 dniach od startu to naprawdę GZ dla cb.  <_<

zwieksz expa od 130+ bo leci 0.02%.. zostaw tak na 139 ale nie na 130 gdzie do next mapy 10lvli omg..

Exp był zwiększany, ale dziś zwiększę go jeszcze trochę.

Opublikowano

Nie pozdrawiam.

Aż mnie Ch*** strzela jak widzę kogoś takiego jak ty...  

Burzowy Szpon    4    1    1    0    HP    -(50 + 5*lv + (6*iq+6*mwep+number(1,800))*ar*k) * (1-chain*0.13)    40+180*k            10    -(50 +4*lv + (13*iq+13*mwep+number(1,800))*ar*k) * (1-chain*0.13)        ATTACK        NONE                            40+180*k    0    0    MAGIC    7    0.8    2500    0

masz popraw to w chwile... na dodatek są święta Asfen mnie raz czy dwa w ch* zrobił ale tacy jak ty są utrapieniem wielu administratorów. Nie podoba się nie graj. Ja go podziwiam za takie opanowanie. 

Ile było max online?

Opublikowano

Na serwerze gra się bardzo dobrze jest duża liczba graczy i jest z kim pograć. Administracja jest pomocna i zawsze odpisują :). Asfen dobrze prowadzi serwer. Oby tak dalej!

Opublikowano

Burzowy Szpon    4    1    1    0    HP    -(50 + 5*lv + (6*iq+6*mwep+number(1,800))*ar*k) * (1-chain*0.13)    40+180*k            10    -(50 +4*lv + (13*iq+13*mwep+number(1,800))*ar*k) * (1-chain*0.13)        ATTACK        NONE                            40+180*k    0    0    MAGIC    7    0.8    2500    0

masz popraw to w chwile... na dodatek są święta Asfen mnie raz czy dwa w ch* zrobił ale tacy jak ty są utrapieniem wielu administratorów. Nie podoba się nie graj. Ja go podziwiam za takie opanowanie. 

Ile było max online?

Było 912 wczoraj rekord serwerowy gdzie były raty serwerowe. :)

Opublikowano

Ile było max online?

A mnie coś bierze jak widzę kogoś takiego jak ty.

C**j mnie obchodzi burzowy szpon. Jest napisane w prezentacji, albo raczej wstawiony obrazek, jak jest poprawione zwiększenie ataku.

1. nie ma tego co jest w prezentacji

2. Gówno by mnie to obchodziło gdyby K***A NIE WMAWIAŁ MI, ŻE ZROBI TO PRZY NASTĘPNYM RESECIE, CO RESET. Cały czas czekam, aż naprawi, więc nie musi do jasnej cholery (jeśli można użyć tu tego słowa) obiecywać, że będzie poprawione. Powiedziałby, że jest to trudne i zrobi do tygodnia, okej zrobię drugą postać jak naprawi, ale czekam i kurwa doczekać się nie mogę, a zapewnia mnie, że będzie to działać w ciągu najbliższych kilku godzin.

Nie wiem, czy mogę to zaliczyć do hejtów, czy do krytyki. Rozumiem, że ma święta, ale jak mówi, że coś się zrobi, to nie rzuca się słów na wiatr. DZIĘKUJĘ.

Sorry Asfen, ale nie zabieraj się za coś czego nie możesz zrobić, a przynajmniej nie rób graczom nadziei w prezentacji, czy w opisach planowanych popraw, które CHCESZ ZROBIĆ.

To tyle z mojej strony.

Opublikowano

Nie polecam serwa. Administracja jest okrutna

Teraz żeś dojechał chłopie Administracja jest okrutna, proszę o jakieś sugestię dowodziki bo jak na razie ciągle staramy się banować Cheaty: Poprawić serwer do stabilności!

A mnie coś bierze jak widzę kogoś takiego jak ty.

C**j mnie obchodzi burzowy szpon. Jest napisane w prezentacji, albo raczej wstawiony obrazek, jak jest poprawione zwiększenie ataku.

1. nie ma tego co jest w prezentacji

2. Gówno by mnie to obchodziło gdyby K***A NIE WMAWIAŁ MI, ŻE ZROBI TO PRZY NASTĘPNYM RESECIE, CO RESET. Cały czas czekam, aż naprawi, więc nie musi do jasnej cholery (jeśli można użyć tu tego słowa) obiecywać, że będzie poprawione. Powiedziałby, że jest to trudne i zrobi do tygodnia, okej zrobię drugą postać jak naprawi, ale czekam i k***a doczekać się nie mogę, a zapewnia mnie, że będzie to działać w ciągu najbliższych kilku godzin.

Nie wiem, czy mogę to zaliczyć do hejtów, czy do krytyki. Rozumiem, że ma święta, ale jak mówi, że coś się zrobi, to nie rzuca się słów na wiatr. DZIĘKUJĘ.

Sorry Asfen, ale nie zabieraj się za coś czego nie możesz zrobić, a przynajmniej nie rób graczom nadziei w prezentacji, czy w opisach planowanych popraw, które CHCESZ ZROBIĆ.

To tyle z mojej strony.

Tak jak pisałem wycofałem z prezentacji to gdyż na Becie normalnie było zwiększone, lecz skille reszta skilli Helera się bugowała musiałem zejść z tego do poprawnego działania Helera.
Dziwne że nawet na PL te skille nie są odbugowane a to ciekawe, jestem ciekawy czy to tak łatwo jest poprawić hmm.
Pisałem że poprawię DMG Helerowi ale nie skille.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...