Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethoria.pl Source! 26.12.2014 Godz: 19:00 Zaczynamy! [Dedyk] [Medium/Easy]

Asfen.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podłączam się do pytań osób wyżej.

Moglibyście naprawić wybieranie postaci (po której jest rlg)

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

coś się popsuło,  nie można się zalogować ;)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Ja już tak od jakiegoś czasu mam z tym logowaniem.. Jak się próbuje zalogować po wybraniu postaci wywala do chaneli.. ;/

BvB////Ac Milan 

Opublikowano

Coś nie pykło ?Ojoj.Asfen podnoś channele bo chcemy grać.Jeśli serwer będzie Ci tak ciągle padać to nie licz na graczy :rolleyes:

Czekam aż poddupas @Grafiese napisze o moich serwerach,ale ja wiedziałem co mam w plikach o Was tego powiedzieć nie można.Szkoda mi najbardziej siwego,który jest głównym twórcą tych plików bo u osoby z "czystą kartą" grało może ~300 online a u takiego noskilla gra 600 bo obiecał,że się zmieni a wszyscy wiemy jak skończy ten serwer.

Nothing.

Opublikowano

Coś nie pykło ?Ojoj.Asfen podnoś channele bo chcemy grać.Jeśli serwer będzie Ci tak ciągle padać to nie licz na graczy :rolleyes:

Czekam aż poddupas @Grafiese napisze o moich serwerach

Skończ robić z siebie pajaca, bo nic nie zrobiłeś do tej pory z serwerem, za bujną masz wyobraźnie.

Serwer bedzie online jak Bartek wstanie, poza tym postaram mu sie pomóc z kanałami jak wejdzie bo wiem gdzie chyba moze lezec problem.

Opublikowano

jakim cudem jest 68 graczy online ?? i patrze to z topki gracze mają ostatnią aktywność np. 10:08

JAKIM CUDEM!?!?!? jak nie działa logowanie :/

Nie wszystkich wywaliło, tylko z danych map powyrzucało.

Opublikowano

Przepraszam za komplikacje z serwerem nie długo wszystko będzie w najlepszej gotowości aby móc grać na serwerze 

Czekam aż poddupas @Grafiese napisze o moich serwerach,ale ja wiedziałem co mam w plikach o Was tego powiedzieć nie można.Szkoda mi najbardziej siwego,który jest głównym twórcą tych plików bo u osoby z "czystą kartą" grało może ~300 online a u takiego noskilla gra 600 bo obiecał,że się zmieni a wszyscy wiemy jak skończy ten serwer.

poco mam pisać o twoich serwerach jak ja cie randomie nawet nie znam :D nie bądź taki chop siup

Opublikowano

Niektorzy maja problemy z graniem (wiekszosc), niektorzy (nieliczni) nie tak jak np. ja bo sobie normalnie gram.

Trzeba czekac az Asfen wbije i to naprawi, ma tez od razu naprawic/poprawic kilka innych rzeczy od razu takze zobaczymy. Tak jak np. zrobic zeby rosy byly tylko max czy powiekszyc staty do 120 tak jak to mialobyc od poczatku.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Skończ robić z siebie pajaca, bo nic nie zrobiłeś do tej pory z serwerem, za bujną masz wyobraźnie.

Serwer bedzie online jak Bartek wstanie, poza tym postaram mu sie pomóc z kanałami jak wejdzie bo wiem gdzie chyba moze lezec problem.

Nie ma jak Bartek wstanie... wzial odpowiedzialnosc na siebie, zeby kierowac serwerem to teraz musi stawac na glowie zeby wszystko bylo okej. Nie bedziemy sobie czekali, zeby pograc az wstanie.

Opublikowano

Można zmienić płeć (w grze) oraz czy jest możliwość zmiany profesji (mam 75 lvl, u starszej pani byłem i tam tylko status się cofa)?

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Opublikowano

Można zmienić płeć (w grze) oraz czy jest możliwość zmiany profesji (mam 75 lvl, u starszej pani byłem i tam tylko status się cofa)?

Jezeli ta opcja u Starszej Pani nie dziala to zostanie ona naprawiona. Bedzie mozliwosc zmiany statusu do 90lv u niej. Pozniej juz nie bd mozliwosci.

Opublikowano

Nie ma jak Bartek wstanie... wzial odpowiedzialnosc na siebie, zeby kierowac serwerem to teraz musi stawac na glowie zeby wszystko bylo okej. Nie bedziemy sobie czekali, zeby pograc az wstanie.

wychodzi na to że to serwer hamachi jest :P 

Kto spi do 11:00 ? chyba jakis nierób. 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

Jezeli ta opcja u Starszej Pani nie dziala to zostanie ona naprawiona. Bedzie mozliwosc zmiany statusu do 90lv u niej. Pozniej juz nie bd mozliwosci.

Status u niej działa, mi chodzi o profesję.

Opublikowano

Status u niej działa, mi chodzi o profesję.

Chodzi Ci np. z bm na wp?

Wlasnie ta opcja bedzie wprowadzona i bedzie mozna zmieniac do 90lv. 

Pozdrawiam. :)

Opublikowano

Jedno mnie wkurw... siedzi taki Ronaldo sobie, YoungCR7... i se siedzi , nie raczy zadzwonic do spiocha i go obudzic... SKoro takiej czynnosci nie umie zrobic to niech sobie idzie w fife polamic a nie opiekowac sie serwerem skoro nie umie po administratora zadzwonic...

Opublikowano

Jedno mnie wkurw... siedzi taki Ronaldo sobie, YoungCR7... i se siedzi , nie raczy zadzwonic do spiocha i go obudzic... SKoro takiej czynnosci nie umie zrobic to niech sobie idzie w fife polamic a nie opiekowac sie serwerem skoro nie umie po administratora zadzwonic...

Z Young'a taki Gm, że głowa mała ; >. Znam go  wielu serwerów i jego logika i zachowanie nie jest godne GM :)

Co do Asfena pewnie nikomu nie podał swojego numeru z administracji albo ma wyciszony telefon ; ).

Opublikowano

Nie zdziwilbym sie jakby jego nr nie mial. :> Nawet Kirito nie ma co jest dla mnie smieszne bo uwazam ze zwlaszcza on powinien miec bo jak cos z serwerem jest to ludzie od razu leca na forum a on jest glownym adminem. Wspolczuje Ci Kirito. :D

@UP 

Jak Asfen wstanie... Czytaj kilka postow do gory a nie spamisz niepotrzebnie.

Opublikowano

To sie nazywa "profesjonalna opieka 24/7" ... Zamiast zajmować sie serwerem to debile w nocy raty zmieniali, 30% a zaraz 200% ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...