Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethoria.pl Source! 26.12.2014 Godz: 19:00 Zaczynamy! [Dedyk] [Medium/Easy]

Asfen.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAsfen.

Ile to będzie trwało?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Ładnie wygląda ale po kopiuj wklej nie dziwie się, że taki efekt końcowy i Asfen Head Admin więc nie wiem czego się spodziewać czy w piątek bez bugów czy maszyna syf i przez ddosy padnie ...

Póki co neutral.

PS: nie spodobało mi się kiedyś jak chwaliłeś się ile to zarobiłeś na swoim serverze z IS'a a to były tak marne pieniądze, że aż wstyd się było tym szczycić ... $$$ tylko w głowie w takim wieku nie dziwie się ale dla paru stówek robić z siebie pośmiewisko to już wstyd.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Po przeczytaniu dedyka wydaje mi się spoko serwer, ale jedno mnie rozczarowała, oczywiście zbroje, są do "dupy" za przeproszeniem ;) 

Opublikowano

Zmieńcie te skile.

Nie ma sensu by z 17 pkt wchodziło na G1 a potem kamola czytać, daj najlepiej na P i nie będzie narzekania ludzi :)

Pomyślimy nad tym rano.

Dzisiaj do wieczora wszystkie błędy które zostały, zostaną poprawione i będzie już wszystko okej.

Rano dam rozpiskę co zostało zrobione.

Opublikowano

Nie moge wejść na postać zajeb****.. CH4 i CH1 nie działa a jak loguje sie na ch 2 lub 3 to mnie wyrzuca przy wybraniu postaci -,-

ravia4.gif

Opublikowano

Zmieńcie te skile.

Nie ma sensu by z 17 pkt wchodziło na G1 a potem kamola czytać, daj najlepiej na P i nie będzie narzekania ludzi :)

Wedlug mnie jest sens. Jezeli mental bedzie chcial silne na g1 a nie na P? Zreszta mozna zrobic skile od razu na P a najwyzej dodac zwoj cofania do g1.

zqsU1gH.png

Opublikowano

ten serwer to kupa co do logowania do gry.... reszta jest ok i tak rezygnuje z tego serwera.Nie mam zamiaru bawić sie w lgoowania. 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...