Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethoria.pl Source! 26.12.2014 Godz: 19:00 Zaczynamy! [Dedyk] [Medium/Easy]

Asfen.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co niby chcecie w WP zmieniać?! Jest dobrze jak jest proszę o kontakt z administracja chce wiedzieć co wam niby nie pasuje w skillach wp!!!!

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przykro Nam z powodu padniętego logowania, ale Asfen jest poza domem, więc nie ma jak wejść na kompa.
Wróci o +/- 21:00 i odpali na nowo, a o 22:00 odbędzie się przerwa konserwacyjna.
Przepraszamy za zaistniałą sytuacje.

Opublikowano

Przykro Nam z powodu padniętego logowania, ale Asfen jest poza domem, więc nie ma jak wejść na kompa.

Wróci o +/- 21:00 i odpali na nowo, a o 22:00 odbędzie się przerwa konserwacyjna.

Przepraszamy za zaistniałą sytuacje.

To nie lepiej teraz to przerwe zrobic? nie oplaca sie odpalac na chwile i znow przerwa.

Opublikowano

To nie lepiej teraz to przerwe zrobic? nie oplaca sie odpalac na chwile i znow przerwa.

Zasugeruję to Asfenowi.

W sumie masz rację, nie opłaca się odpalać all na niecałą godzinę, lepiej od razu zrobić przerwę.

Śmieszne to jest.

Serwer nie jest stabilny, szkoda czasu czekać.

Zawiodłem się na serwerze.

Trzeba znaleźć inny.

Żegnamy.

Serwer już działa

Opublikowano

Serwer jest bardzo fajny (choć potrzebuje naprawy stabilności), administracja też coś cały czas robi a co do zaistniałej sytuacji to każdy też ma własne życie a poza tym są święta więc logiczne że jeżeli jest jeden technik to i tak nie będzie siedział i pilnował 24/7...

Opublikowano

Witajcie.
Na pewno będziecie bardzo zdenerwowani z powodu udostępnionej przeze mnie Wam informacji, a zatem przejdę do rzeczy.

Sponsor zrobił logowanie na dane IP do maszyn, jest problem ponieważ mam zmienne IP i teraz muszę czekać na Sponsora aż wróci i da mi dostęp.
Przerwa zostanie zrobiona nie o 22:00, a o 23:00 około. Chyba lepiej że jest później bo mniej osób będzie siedziało.
Rozumiem Wasze zdenerwowanie z powodu dzisiejszej cofki, lecz nie było to spowodowane przeze mnie.
Poszedł atak na porty logowanie i padły, potem padł serwer i nie zapisała się baza. Serwer się automatycznie podniósł i wystąpiła cofka o około 30-45 minut, nie każdego cofło, ale niestety jednak cofło.
Bardzo mi przykro z tego powodu, chciałbym Wam to jakoś wynagrodzić. W najbliższym czasie możecie się spodziewać niespodzianki.
Na razie będę chciał poprawić działanie serwera.
Na pewno się nie poddam, bo zależy mi na Was(graczach) i nie chodzi tu o hajs bo jak sami zauważyliście nie było IS na starcie i będzie on wprowadzony później.

Nasz ADMINISTRATORarrow-10x10.png Forum organizuje dla Was konkursy w których możecie wygrać Smocze Monety i rangę na forum.
Na pewno konkursów z darmowymi Smoczymi Monetami będzie więcej. Chcemy Wam wynagrodzić problemy z serwerem i postaram się je naprawić.

Mam nadzieję że zostaniecie i będziecie Nas wspierali.

Pozdrawiam Administrator Asfen wraz z Zespołem Ethoria.pl

Opublikowano

Skąd brać magiczne kamienie?

może warto je dodać z losów bo bodziami ulepszać to mnie zaraz c**j strzeli. 70% na +9 a i tak pali po 4-5 razy

Z Misji/Metków/Bossów.

Dodam do losów możliwe. :)

Opublikowano

Z Misji/Metków/Bossów.

Dodam do losów możliwe. :)

serwer już działa ? bierz się za robotę a nie jakimis eventami forum ....

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Dobra miara się przebrała idę z tego serwa pomimo że zrobiłem już w miarę dobre eq ale to przechodzi już granice więcej przerw niż gry..

Asfen nie wiem czy kiedykolwiek miał jakiś swój serwer ale zakładam ze jest to pierwszy i chyba ostatni przynajmniej dla mnie jak granie na jego serwerach.. Nie zobowiązuje się to tego co zapowiada. Przerwy które mają trwać po 10min trwają po 40 jak nie więcej.. Niby coś naprawial no właśnie niby bo ludzie od tygodnia narzekają na poszczególne rzeczy a on tylko zapowiada ze to zrobi po czym jest kilka przerw a problem dalej ten sam co chwilę inny bug wychodzi na światło dzienne.. Tak jak już ktoś we wcześniejszych postach pisał ponad 70% rzeczy ma Buga więc nie wiem kto wpadł na tak genialny pomysł z startem. Przyznam iż sam pomysł na serwer był znakomity ale nie jeśli jest wystartowany z takimi butami i jak się dowiedziałem była beta tego serwera tylko nie wiem po co skoro i Tak jest tyle błędów ze glowa boli.. Nie polecam pomimo znakomitego pomysłu na serwer może gdyby ktoś inny to ogarnął i wystartował od Nowa bez bugow miałby szanse na spora liczbę graczy..

Tego posta pisze tylko i wyłącznie przez to ze mam dość tych bugow i czekania w nieskończoność aż ktoś się tym zajmie

Pozdrawiam!!!

Ps. To jest moje zdanie na temat tego wszystkiego nikt nie musi się z tym zgadzać to jest tylko i wyłącznie moja opinia

Opublikowano

Dobra miara się przebrała idę z tego serwa pomimo że zrobiłem już w miarę dobre eq ale to przechodzi już granice więcej przerw niż gry..

Asfen nie wiem czy kiedykolwiek miał jakiś swój serwer ale zakładam ze jest to pierwszy i chyba ostatni przynajmniej dla mnie jak granie na jego serwerach.. Nie zobowiązuje się to tego co zapowiada. Przerwy które mają trwać po 10min trwają po 40 jak nie więcej.. Niby coś naprawial no właśnie niby bo ludzie od tygodnia narzekają na poszczególne rzeczy a on tylko zapowiada ze to zrobi po czym jest kilka przerw a problem dalej ten sam co chwilę inny bug wychodzi na światło dzienne.. Tak jak już ktoś we wcześniejszych postach pisał ponad 70% rzeczy ma Buga więc nie wiem kto wpadł na tak genialny pomysł z startem. Przyznam iż sam pomysł na serwer był znakomity ale nie jeśli jest wystartowany z takimi butami i jak się dowiedziałem była beta tego serwera tylko nie wiem po co skoro i Tak jest tyle błędów ze glowa boli.. Nie polecam pomimo znakomitego pomysłu na serwer może gdyby ktoś inny to ogarnął i wystartował od Nowa bez bugow miałby szanse na spora liczbę graczy..

Tego posta pisze tylko i wyłącznie przez to ze mam dość tych bugow i czekania w nieskończoność aż ktoś się tym zajmie

Pozdrawiam!!!

Ps. To jest moje zdanie na temat tego wszystkiego nikt nie musi się z tym zgadzać to jest tylko i wyłącznie moja opinia

Wyjdź i nie wracaj nikt Cię tu nie trzyma ..... 

sygnafranc.png

Opublikowano

Dobra przerwa o godzinie 23:00 odbyła się pomyślnie.

Poprawki:

- Dodano wytwarzanie złotej perły u Heuk-Young.

- Dodano drop broni 75 z Berana-Setaou.

- Dodano Bossa na mapie 140 + drop z niego.

- Dodano do loteri: Lizak do PVP, Magiczne Metale, PD 30 min + Rękawiczki 30 minut.

- Zwiększono Exp na mapie 120+.

- Zmniejszono DMG mobów na mapie 100/120.

- Dodano stackowanie Owoców, różnych itemów.

- Dodano KD +5 do smoka + Metale.

- Zwiększono szansę epików z 55% na 75%.

- Dodano księgi języków [Jinno, shinsoo do Handlarki]

- Zmniejszono ceny zbrojek u Handlarza Zbrojami.

- Dodano do loteri również Kawałek Kamienia.

- Poprawiono drop na mapach.

- Poprawiono bonusy Biologa + Nagrody.

- Dodano drop prezentów z mobów.

To na tyle w tej przerwie techniczne, mam nadzieję że na plusik! :)

Codziennie będę starał się coś poprawiać!

Serwer Online z Ratami 50% na 4H!

Miłej gry życzy Asfen.

Opublikowano

"- Poprawiono bonusy Biologa + Nagrody."

a co z tymi którzy zrobili juz biologa?

Będą poprawione.

Ile jest % na bron 75 ze wyleci ze szkaty ripa?

Hmm 2% na trutkę reszta broni 75 to 4%.

Opublikowano

No Asfen , nie dałeś lipy teraz :D 

Z*********e teraz jest <3:D

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...