Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethoria.pl Source! 26.12.2014 Godz: 19:00 Zaczynamy! [Dedyk] [Medium/Easy]

Asfen.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A Ja sobie bonowałem :c

@RuntimeError jaki to bs?

Straciłem na serwer dużo czasu była cofka dobra zaczynam grać ale po 2 cofce (przy 2 starcie serwera - dziś) cofło mi trutę to koniec.

Nie polecam serwera bugi nadal są.

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wszystko w temacie. ;) A ja myślałem że to bedzie dobry serverek i poświęciłem tyle czasu na niego. :<

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

Panowie czemu serwer off, mógłby ktoś wyjaśnić mi całą sytuacje ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Reakcja asfena

919611419639526770658.png

153131419639526770658.png

Takze chyba dobrze, ze stało sie to teraz niz pozniej.

Teraz to na pewno zagra ktoś na jego serwerze hahahahaha

Opublikowano

Z tego co zrozumiałem grając tutaj od początku, Asfen zajebał grafikę Harnasiowi czy z jakiegoś innego servera, Dzisiaj był włam około 24 Harnaś się włamał albo i nie Harnaś (Ja tylko sklejam to co się działo na servie) Koleś o nicku Harnaś wbił 180 z instantu i pokazał Trute na wołaj wszyscy już załamani że włam... i tak się stało, gracz o nicku Harnaś zrespił Ripy w m1 i inne bossy, Forum padło, wszędzie było przekierowanie na newlongju wszystko spierdolone po 10 minutach zabawy server wyjebało i postawiono na nowo i rzekomo wszystko zostało usunięte. Po 30 minutach skarg i płaczu na wołaj graczy że server jest zjebany i że ludzie dostali bryłki i truty około 00:50 Ktoś z panelu Admina napisał ze Przeprasza i zamyka server i tak wyszło ;<

Sporo czasu poświeciłem, po raz kolejny dowód na to aby wgl w tą grę nie grać, tylko oszustwa, kradzieże i tylko hajs i hajs....

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

Myślałem, że to wszystko co piszecie o Asfenie to tylko zagrywki konkurencji ale niestety się myliłem. 

Powróciłem po bardzo długiej przerwie od metina specjalnie bo spodobał bardzo mi się ten serwer...

2 najgorzej zagospodarowane w czasie dni. 

185241494535326637230.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...