Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arutan.pl - Tylko u nas realne nagrody! Start już jutro! godz. 18:00 [Dedyk] [Hard]

Mikolajek1233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Szoluś

To, że przy poprzednich serwerach dzieciaki z administracji dawały nagrody, żeby zachęcić graczy, a po miesiącu specjalnie padali, to nie znaczy, że tutaj tak będzie.

Jaki jest sens wkładania tylu pieniędzy i czasu w serwer, żeby po miesiącu go zamknąć, bo szkoda im będzie 2 tysięcy na nagrody ?

Gratuluje inteligencji, ciekaw jestem co będziecie pisać, jak rzeczywiście za miesiąc dadzą nagrody :)

Pewnie, że sami sobie LvL wbili, bo przecież HEJT zawsze musi być :)

• Odpowiedzi 302
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nagrowy wygraja postacie teamu serwera.(zł) Jak wierzycie w to ze dostaneicie jakis haj to mam beke xD

Po czym to wnioskujesz? Znasz ich? Rozmawiałeś z nimi? Czy po prostu zazdrościsz, że prawdopodobnie wyjdzie fajny serwer, na którym i tak nie wbijesz TOP, to lepiej napisać, że i tak nikt nie dostanie nagrody, czyż nie? ;-)

Opublikowano

Nagrowy wygraja postacie teamu serwera.(zł) Jak wierzycie w to ze dostaneicie jakis haj to mam beke xD

Administracja nie będzie miała prywatnych postaci, najpierw się rozeznaj co do teamu a potem pierdol głupoty.

graphic.png

Opublikowano

kiedy start?

Edit : ok widzimy sie jutro haha :D jutro startuja 2 serwery, zobaczymy ktory mnie bardziej zaciekawi ;' ) ,ale chyba tutaj wpadne do top 1 bo jakiegos suprisa :D.

Na pewno w ten drugi serwer musisz wpakować 100 zł żeby nie odstawać(pety.kostiumy, wierzchowce), a tutaj wlozysz 30 zł, albo nawet i 10 zł i można przyzwoicie pograc .

Opublikowano

Na pewno w ten drugi serwer musisz wpakować 100 zł żeby nie odstawać(pety.kostiumy, wierzchowce), a tutaj wlozysz 30 zł, albo nawet i 10 zł i można przyzwoicie pograc .

Szczerze nie trzeba wykładać nic. Pd, rękawice, rady, zwoje i inne potrzebne rzeczy dostępne w grze. I to w cale nie jest o nie tak trudno. 

graphic.png

Opublikowano

Serwer na tydzień, dwa :) Topka zgarnie nagrody reszta ludzi się rozejdzie na inne serwery.

No no wbij tu maxa w tydzień to ci k***a złoty posąg postawie :D .

Opublikowano

Serwer na tydzień, dwa :) Topka zgarnie nagrody reszta ludzi się rozejdzie na inne serwery.

Żałosny gimbol. Jesteś nikim a hejterzy na tak niskim poziomie tylko cieszą:).

Opublikowano

Po czym to wnioskujesz? Znasz ich? Rozmawiałeś z nimi? Czy po prostu zazdrościsz, że prawdopodobnie wyjdzie fajny serwer, na którym i tak nie wbijesz TOP, to lepiej napisać, że i tak nikt nie dostanie nagrody, czyż nie? ;-)

Nie zagram tam.

Opublikowano

Jesli start odbedzie sie bez wiekszych problemow ten server ma szanse zjesc wszystkie servy startujace w grudniu.

Widzimy sie jutro o 18, bedzie pompa xD

ZR_o79.gif

Opublikowano

Jesli start odbedzie sie bez wiekszych problemow ten server ma szanse zjesc wszystkie servy startujace w grudniu.

Widzimy sie jutro o 18, bedzie pompa xD

Ja już przeczuwam silne ataki konkurencji . Zobaczymy na jakim poziomie stoją zabezpieczenia, ale z tego co wiem, nie ma się co obawiać . 

Opublikowano

Sztylety się przerabia normalnie a z tego co mi wiadomo złodziej będzie podkręcony na tyle żeby klimat nadal był i żeby mental nie odstawał 

A zrobiliście coś, żeby szaman nie odstawał?

Opublikowano

Na starym plu szaman nie odstawał to i tu nie będzie :D.Tutaj będzie bardzo ciężko zrobić sobie full eq z ludem i magią więc postacie magiczne będą świetnie się sprawdzać ;) A jeśli chodzi o expa to jedynie co można zrobić dla szamana to zwiększyć ilość marmurków poli do zdobycia ;) 

ps Nie jestem w teamie ;p

Opublikowano

Ale teraz zaszaleliście z tymi nagrodami,szykujcie je już bo za dwa dni będzie topka,max lvl teraz na is mogą spokojnie,ktoś może wydać 500 złoty na is bo mu się to zwróci z nawiązką jak zrobi top lvl... a co do serwera nic ciekawego,jakoś nikt nigdy nie potrafi zrobić serwerów z klimatu 2010,i raczej już nie będzie potrafił,zagrał bym gdyby medale konne czytało się bez ograniczeń czasowych,brak konia bojowego strasznie odstrasza mnie jak i co niektórych,no cóż nie zagram,ale mogę polecić.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Ale teraz zaszaleliście z tymi nagrodami,szykujcie je już bo za dwa dni będzie topka,max lvl teraz na is mogą spokojnie,ktoś może wydać 500 złoty na is bo mu się to zwróci z nawiązką jak zrobi top lvl... a co do serwera nic ciekawego,jakoś nikt nigdy nie potrafi zrobić serwerów z klimatu 2010,i raczej już nie będzie potrafił,zagrał bym gdyby medale konne czytało się bez ograniczeń czasowych,brak konia bojowego strasznie odstrasza mnie jak i co niektórych,no cóż nie zagram,ale mogę polecić.

Akurat jeśli o to chodzi to wychodzisz na niezłego ignoranta bo przez 1 miesiąc w isie beda tylko takie itemy jak pd czy rekawiczka
Opublikowano

Kazdy tylko o topkach sropkach a nikt nie pisze ze fajny serw z kilkoma zmianami jak dla mnie i mozna pograc nie dla topki ale dla rywalizacji jak doczytalisci jakies nagrody mozna zdobyc w inny sposob i pewnie zobaczymy co i jak :)  a kto ma zdobyc topke to zdobedzie 

1098661510207295168367114346251903210680

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...