Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z Tiverią?

7Tech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat ''Ciekawe ss z forum'' też wyczyszczony, ale pewnie nie ma to związku z tym, że w temacie pojawiło się kilka ssów pokazujących żałosne zachowanie Bladora xD xD

Jakbyś zaczął patrzeć obiektywnie na sprawę, to może dostrzegłbyś, że z forum poznikały wszystkie tematy z wyjątkiem propozycji bystrzaku, więc swoje teorie spiskowe zachowaj dla siebie :)

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No widzisz... 3 lata bez nowości a serwer stał i stał :)

Nie kompromituj się... 150 graczy, a wieczorami było jeszcze lepiej. Widać jesteście z adminem siebie warci. Zacytuje jeszcze raz to zdanie po 2/3 miesiącach jak nikogo nie będzie na serwerze bo chcieliście "starą srivke". 

Opublikowano

To wyjaśnij bystrzaku dlaczego poznikały. Tylko ekipa tiverii wypowiada się pozytywnie o bladorze, i ty mi mówisz o obiektywizmie :)

Opublikowano

Forum otwarte na nowo, ale zaraz pewnie znowu będzie zamknięte za spam, bo jakiś typ się nie potrafi zachować...

33yhxkk.jpg

W kwestii zachowania tego osobnika mam podobne zdanie do Pana który pisał co myśli, gdy jeszcze nie dostał rangi.

629951437260294949271.png

Proponuję dać sobie spokój z odpowiadaniem na zastrzeżenia graczy dotyczące zachowania Waszego 'technika'. Rozumiem, że dostałeś rangę i siłą rzeczy nie możesz tutaj negatywnie wypowiadać się o 'administracji..', ale wypisywanie takich bzdur, że w tym temacie jest prowadzona luźna pogawędka i nic nie stoi na przeszkodzie aby technik zachowywał się tak jak zachowuje jest po prostu bezsensu. 

Prawda jest taka, że obecna 'administracja' a raczej 'technik', bo generalnie HASKI w ogóle się nie udziela (co również daje do myślenia) jest po prostu słaba i jeśli ktoś cenił sobie tiverię za stabilność i dobrą administrację to tej tutaj na dzień dzisiejszy nie zastanie, dlatego też nie polecam tego serwera. 

Dodam, że chodzi mi jedynie o administracje, nie moderatorów, bo akurat o Aqualite złego słowa powiedzieć nie mogę, Ciebie w sumie nie znam, ale kogo obchodzą moderatorzy.. Ten serwer ma stać, być stabilny i z administracją która trzyma poziom, obecna niestety albo w ogóle nie wypowiada się na forum (jak już to robi to z błędami ortograficznymi) albo wypowiada się aż nadto - robiąc z siebie pośmiewisko.

A tak już nawiasem mówiąc, to nieźle spierdolili renomę jednego z najlepszych i najstarszych privów w polsce.

Opublikowano

Nie przesadzaj że najstarszych, dużo przed nim było setki privów ;)

Opublikowano

W kwestii zachowania tego osobnika mam podobne zdanie do Pana który pisał co myśli, gdy jeszcze nie dostał rangi.

629951437260294949271.png

Minęło trochę czasu i sytuacja nieco się zmieniła. Od razu zaznaczę, że nie chodzi tu o moją rangę.

Opublikowano

Tak swoją drogą dlaczego Blador odchodzi od projektu tuż po zakończeniu bety?

#rein

Opublikowano

@PurpleSlayer Reasumując potem będziecie szukać nowego człowieka który będzie sprawował pieczę na serwerze od strony technicznej, blador zmieni nick, czy w ogóle nikogo takiego nie będzie? :)

Opublikowano

@PurpleSlayer Reasumując potem będziecie szukać nowego człowieka który będzie sprawował pieczę na serwerze od strony technicznej, blador zmieni nick, czy w ogóle nikogo takiego nie będzie? :)

Z tego co wiem od Haskiego, po starcie ma być nowa osoba od spraw technicznych.

Opublikowano

nie polecam, bedzie gora 100-150 graczy na start z czego 50 to tzw "starzy gracze", ktorzy zniszczyli poprzednia odslone przez bs'y, bugowanie bossow w scianach itd. 

Opublikowano

nie polecam, bedzie gora 100-150 graczy na start z czego 50 to tzw "starzy gracze", ktorzy zniszczyli poprzednia odslone przez bs'y, bugowanie bossow w scianach itd. 

150 graczy? haha chyba 1500 + ;x

Opublikowano

Dzieki. Jestes takim autorytetem dla wszystkich tutaj, ze kazdy wezmie pod uwage twoje zdanie.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Dobry tok myslenia hahaha

Opublikowano

Info od HASKIEGO:

Z powodu problemów z organizacją jak i nieporozumienie z webmasterem chciał bym z przykrością poinformować o przeniesieniu terminu startu serwera, chciał bym wszystkich bardzo przeprosić za zaistniałą sytuacje i prosić was o wyrozumiałość, do końca czekaliśmy na odpowiedz od webmastera z nadzieją ze jednak upora się ze wszystkim ale jednak to nie możliwe, zależy nam na tym by wszystko było wykonane na 100% dlatego też decyzja o przeniesieniu startu na przyszły tydzień. Między czasie powstanie prezentacja na MPC Forum jak i prezentacja video + reklama tak by każdy usłyszą o Tiveri.

Tiveria.pl 

Start : 04.08.15 - GODZINA 18-20

Oczekujemy :)

Opublikowano

A ja mam prośbe żebyście pod prezentacja SIE NIE WYPOWIADALI SPIERDOLEŃCE.... Chcecie ludzi to sie nie odzywać jedno wasze zdanie i wszystko sie wali . REASUMUJĄC MORDA W KUBEL i grzecznie czekac ;)

Opublikowano

Prawda jest taka, że serwer może wystartować w ciągu chwili. nie chodzi tutaj o urlop czy c**j wie co Wy tam wymyślacie,  jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. serwer nie wystartuje póki haski nie zapłaci dla Technika pieniędzy za pracę którą wykonał.

Opublikowano

Przeciez z ta administracja nawet kontaktu nie ma, jezeli wysatruje to nawet nie bedziecie wiedziec co ejst 5 bo 0 odzewu.

Witam serdecznie.

Z powodu problemów z organizacją, jak i nieporozumienie z webmasterem, chciałbym z przykrością poinformować o przeniesieniu terminu startu serwera. Chciałbym wszystkich bardzo przeprosić za zaistniałą sytuacje i prosić was o wyrozumiałość, do końca czekaliśmy na odpowiedz od webmastera z nadzieją, że jednak upora się ze wszystkim, ale jednak to nie możliwe. Zależy nam na tym, by wszystko było wykonane na 100% dlatego też zapadła decyzja o przeniesieniu startu na przyszły tydzień. W międzyczasie powstanie prezentacja na MPC Forum jak i prezentacja video + reklama tak by każdy usłyszał o Tiverii.

Od Haskiego z ich forum Dziękuje dobranoc :)

Opublikowano

Ma byc w piątek najprawdopodoniej ale o ktorej godz to nie mam pojecia . Co do stratu napewno bedzie jakies info

Opublikowano

tak jako kolega wyżej ^  start w ten piątek.  słyszałem, że godziny wieczorne
@. Szukamy osób do gildi z ts`em :)

073b5b336753a2ce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...