Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O godzinie 20:30 odbędzie się krótka przerwa techniczna w celu poprawienia paru błędów.

Opublikowano

Jestem pod wrażeniem co do mapy i mini-mapy(większość serwerów robi je paskudne i nieprofesjonalne). Moje oczy zaczęły się uśmiechać :O Serdecznie pozdrawiam i polecam serwer :)

Opublikowano

Trzeba jakoś uratować ten serwer, bo szybko traci na graczach, a od strony technicznej jest na prawdę fajny.

Polecam.

Opublikowano

Serwer upada a ZabQ zamiast go reklamowac i zajac sie nim woli nagrywac inne gry. Jego postawa budzi we mnie odrazę.

To była tylko przecież kwestia czasu kiedy tak się stanie, Znając ZabQ :P

Opublikowano

Serwer nie jest zły, ale postawa administracji rzeczywiście tragiczna. Jak ognia będę unikał serwerów zabqa.

I jego samego w sumie też :D

Wszystko dla kasy by oddał ;P

Szkoda że jak coś komuś fajnie wyjdzie to nie tej osobie co potrzeba :p

Opublikowano

Serwer nie jest zły, ale postawa administracji rzeczywiście tragiczna. Jak ognia będę unikał serwerów zabqa.

za kazdym razem serwery zabqa upadaja, za kazdym razem ludzie spamuja, ze serwer i tak padnie bo zabq go zaniedba ale gracze tylko wyzywaja ich od hejterow

tu jest klasyczny przyklad tego jak zabq dba o serwery

Opublikowano

Licznik został wyłączony, zapewne dlatego, że rzadko liczba graczy wynosiła ponad 50. Aktualnie w godzinach szczytu mamy mniej osób, niż jeszcze niedawno o 4 nad ranem.

Nie ma co się oszukiwać, serwer pada.

Opublikowano

Opłaca się zaczynać tu grać czy nie warto??

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Opłaca się zaczynać tu grać czy nie warto??

Nie warto, administracja olała już ten serwer i nic tam nie robią...pewnie zrobią następny serwer w późniejszych czasach i powiedzą, po raz nie wiem który, że to już ostatni raz, do tego zrobią taki by trzeba było parę zł wydać :).

Raczej ci nie polecam serwera, na chwile obecną, forum też już świeci pustkami a licznika ile osób na serwerze niema.

Opublikowano

Czyli sprawdziło się to co pisałem kilka miesięcy temu - ZabQ olał serwer jak hajs się skończył i tyle.

Jeszcze raz szczerze nie polecam tego, jak i następnych projektów tej ekipy (nno chyba, że bez żaby w teamie, wtedy będzie git). Jak będzie następny serwer od ZabQa to przypomnę wszystkim o malestii ;)

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...