Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old-CavalosMT2.eu [Dedyk] [Easy]

Jemilo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo te yangi się nie zamieniają, sam musisz iść i kupić u handlarki bryłki ;)

Pisali, że dodali samo zamienianie się yang na bryłki -.-

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

• Odpowiedzi 579
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skille są od razu na P? Ile max ludzi? Ok skille doczytałem.

Skile za 50kk robić na G u npc koło handlary, później na P za pomocą kd.

Max ludzi do 500

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Tylko że to jest zbugowane i nie zamienia 

Teraz już działa, jak masz w eq 400kk to zmienia na bryłkę z automatu.

Serwer ma jedną wielką wade, gra na nim mało osób ;/

Słaba reklama, problemy przy starcie, dużo osób w topce niestety nie wpływają dobrze na opinie serwera a szkoda, bo serwer jest po prostu bajka :)

Gdyby grało na nim z 600 osób + <3

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Można prosić o skan ponieważ moje dwa najlepsze antywirusy wykazują coś w kliencie a posiadam Kaspersky i Avasta

Opublikowano

Nie wierze, jeszcze tydzień temu z głupa wpisałem w google cavalosmt2.eu bo miałem taką ochote i nic, dzisiaj z nudów wbijam na mpc i co widze ? :D Ściągam i zaczynamy powrót do starych czasów  ; )

Opublikowano

Jaki bs działa na tym serwie, i czy na 103 lvl mogę gdzieś pd dropnąć ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Jaki bs działa na tym serwie, i czy na 103 lvl mogę gdzieś pd dropnąć ?

Lepiej zrobić dropka 75 i pod świątynię co godzinkę około 10 pd-ków.

Czemu biologvjest zbugowany ? Robi sie tylko do matowych lodow !

Podobno ma być naprawiony...

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Grają tu jeszcze ludzie?

Grają, w godzinach szczytu jest po 500 online, a dopiero dziś rusza reklama na yt ;)

ktoś tam napisał u góry, że max to 500 na ludzi ? :O :O Nie wiem z jakiej choinki sie on urwal xD

Może wam to przybliżę z perspektywy bm'a i jego broni ;3

Najwiecej luda daje świety, bo wbudowane ma 30 na ludzi  + 10 w 1-5 (40)

bransa ( 10 )

kolce (10)

tarcza (10) 

Razem mamy 70 - gdzie tu do 500 ? ;o

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Grają, w godzinach szczytu jest po 500 online, a dopiero dziś rusza reklama na yt  ;)

ktoś tam napisał u góry, że max to 500 na ludzi ?  :O  :O Nie wiem z jakiej choinki sie on urwal  xD

Może wam to przybliżę z perspektywy bm'a i jego broni ;3

Najwiecej luda daje świety, bo wbudowane ma 30 na ludzi  + 10 w 1-5 (40)

bransa ( 10 )

kolce (10)

tarcza (10) 

Razem mamy 70 - gdzie tu do 500 ? ;o

U jakich YTuberów wykupiona reklama, skąd masz takie informacje? ;)

Co do bonu na ludzi zgadzam się, nie można mieć 500 w ekwipunku.

Opublikowano

Powiem i ujme to jednym słowem, ten serwer to jedno wielkie pobugowane G***o. Nie ma się co oszukiwać , ciągle wywala błąd c++ administracja nic z tym nie robi, a jesli gracze cos potrzebuja chca tylko za to hajsy + jest/są osoby które mają cos z navi(kto nie napisze)[Te osoby które wiedzą to wiedzą] im lepiej wiecie tym lepiej spicie, poza tym bug za bugiem, te bugi z expem co ludzie wbijali na poczatku i masa innych, jesli myslicie ze to stary Cavalos ostro się mylicie, poza tym administracja nie ogarnia, sa osoby z WH nie banuja ich...[Całe top] leciało na zbugowanych pelerynach z bs i z wh.

To nie hejt tylko prawda bo poswiecilem sporo czasu na tym serwerze ale udalo mi sie od niego uwolnic bo konto poszlo w las.

Stanowczo odradzam serwera.

PS. TO NIE SĄ PLIKI STAREGO CAVALOSA, TYLKO PIERWSZE LEPSZE Z NETA EDYTOWANE.

Opublikowano

Powiem i ujme to jednym słowem, ten serwer to jedno wielkie pobugowane G***o. Nie ma się co oszukiwać , ciągle wywala błąd c++ administracja nic z tym nie robi, a jesli gracze cos potrzebuja chca tylko za to hajsy + jest/są osoby które mają cos z navi(kto nie napisze)[Te osoby które wiedzą to wiedzą] im lepiej wiecie tym lepiej spicie, poza tym bug za bugiem, te bugi z expem co ludzie wbijali na poczatku i masa innych, jesli myslicie ze to stary Cavalos ostro się mylicie, poza tym administracja nie ogarnia, sa osoby z WH nie banuja ich...[Całe top] leciało na zbugowanych pelerynach z bs i z wh.

To nie hejt tylko prawda bo poswiecilem sporo czasu na tym serwerze ale udalo mi sie od niego uwolnic bo konto poszlo w las.

Stanowczo odradzam serwera.

PS. TO NIE SĄ PLIKI STAREGO CAVALOSA, TYLKO PIERWSZE LEPSZE Z NETA EDYTOWANE.

1. Administracja pracuje cały czas nad serwerem dla twojej świadomości.

2. Wskaż choć jedną osobę która ma eq z navi!

3. Zapłać za maszynę to usuniemy IS ze strony, po za tym wszystko co jest w IS można zdobyć w grze co weekend z eventów m.in idol,ox.

4. Wybacz ale na słowo nie banujemy a jedynie po okazaniu dowodu w postaci ss,filmu że łamie ten ktoś regulamin.

5. Zbugowane peleryny? wytłumacz mi na jakiej zasadzie jest ten bug bo z tego co mi wiadomo to pelerynki są nieskończone.

6. PS. wszystkie pliki metina są z neta, a 2 jak nie grałeś na cavalosie to się nie odzywaj.

Na resztę odpowiedzi szkoda słów. Powiem tyle, że ciekawe masz historie.

Opublikowano

Pan Jemilo się pokazał, szkoda że do moich wypowiedzi się nie potrafiłeś odnieść . Odpowiedz mi tylko na jedno pytanie mistrzu : 5 Listopada na swoim koncie Facebook'a była informacja o zakończonych beta testach oraz tym że wszelkie błędy zostały wyeliminowane - jakim cudem przez ponad miesiąc czasu nie potraficie ogarnąć biologa z " matowymi lodami " ?! 

poza tym : na 10 prób teleportu do miasta ogląda się pulpit, serwer easy a bony nie wchodzą w maksymalnych wartościach, z metinów w czerwonym lesie dropi sam syf, ludzi jest mało, a wy dalej pracujecie  :D sam się wygadałeś że maszyna to relikt przeszłości, dobrze wiedzieć że zbieracie fundusze na powrót do przyszłości . Jak już wrócicie nie zdziwcie się że brakuje ludzi, gdyż dawno będą grać na innych serwerach, a po waszym zostanie tylko wspomnienie  :)

Opublikowano

Pan Jemilo się pokazał, szkoda że do moich wypowiedzi się nie potrafiłeś odnieść . Odpowiedz mi tylko na jedno pytanie mistrzu : 5 Listopada na swoim koncie Facebook'a była informacja o zakończonych beta testach oraz tym że wszelkie błędy zostały wyeliminowane - jakim cudem przez ponad miesiąc czasu nie potraficie ogarnąć biologa z " matowymi lodami " ?! 

poza tym : na 10 prób teleportu do miasta ogląda się pulpit, serwer easy a bony nie wchodzą w maksymalnych wartościach, z metinów w czerwonym lesie dropi sam syf, ludzi jest mało, a wy dalej pracujecie  :D sam się wygadałeś że maszyna to relikt przeszłości, dobrze wiedzieć że zbieracie fundusze na powrót do przyszłości . Jak już wrócicie nie zdziwcie się że brakuje ludzi, gdyż dawno będą grać na innych serwerach, a po waszym zostanie tylko wspomnienie  :)

Jak napisałem administracji, że co drugą teleportacje występuje error to napisali "niedługo będzie patcher i poprawi wszystko"... Już 8 dzień po tym, a nic w tym kierunku nie zostało zrobione. 

250 poziom idzie wbić w dwa dni, więc sam serwer jest na maksymalnie tydzień, może dwa B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...