Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old-CavalosMT2.eu [Dedyk] [Easy]

Jemilo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko byłoby ok, niestety jestem rozczarowana totalnie. Mapa od 180 poziomu jest niedopracowana, resp mobów odbywa się bardzo długo (powyżej 5 min), nie opłaca się expić w jednym miejscu. Potwory są za duże, które tworzą ogromne lagi. 

c8f7.png

• Odpowiedzi 579
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko fajnie i pięknie, ale liczba graczy ( 150+ ) odstrasza tak, że narazie nie zassysam serwera ;/

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

@Vassopent juz masz 200 z ranca a w godzinach szczytu jest 300+, czemu nie moge napisac tematu na forum w dziale Kupię? ;o

A jest planowana jakaś reklama która ma na celu zachęcić lud do grania na serwie ?:)

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Witam.

Mam problem przy włączeniu serwera.

Przy instalacji wyskakuje mi aż dziwne " 69 " błędow.

Czy jest szansa, że ktoś już wypakowanego wrzuci mi na jakiś hosting?

Z góry dziękuje!

Opublikowano

Najważniejsza rzecz jaka powinni dodać to automatyczne kupowanie bryłek bo trzeba co chwile isc do M1 kupic brylki 

To i kilka rzeczy jest już dodane wystarczy restart serwera, a zrobimy go prawdopodobnie w godzinach wieczornych :)

Pasjonat
Opublikowano

Pobieram clienta i już się nie mogę doczekać kiedy pogram <3

Stary, dobry easy :) Brakowało mi takich serwerów.

Opublikowano

Niby prawie 400 graczy a w Jinno M1 CH1 pustki jak cholera, może z 20 osób.

O gospodarce nawet nie wspomne, zero sklepów..

Ale mimo wszystko sobie zagram. 

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Niby prawie 400 graczy a w Jinno M1 CH1 pustki jak cholera, może z 20 osób.

O gospodarce nawet nie wspomne, zero sklepów..

Ale mimo wszystko sobie zagram. 

Licznik na stronie nie liczy tylko Jinno CH1 m1, ale wszystkie mapy i CH

Opublikowano

Licznik na stronie nie liczy tylko Jinno CH1 m1, ale wszystkie mapy i CH

Ja wiem o tym :D Tylko jak na tyle graczy to myślałem, że będzie więcej ludu w m1 jak to zawsze bywa.

A zero sklepów czym jest spowodowane ? Gospodarki tutaj nie ma?

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Nie żebym się czepiał ( mi to osobiście pasuje ) jest napisane, że to serwer easy a ludzie którzy szukają takiego easy mogą być zawiedzeni.

Pierwsze, yang niedopasowany na 30 poziomie nie byłem w stanie wybonować eq do expa, wbicie nawet tego 60 poziomu zajęło troche czasu, gdzie na prawdziwym easy powinno zająć kilka minut.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Pisałem że do tej samej wody 2x nie wchodzę, ale pomyślałem może warto dać szansę i ... klapa na całej linii ! Serwer był wyłączony tyle czasu, a nie jest zrobione nic, poza dodaniem rat na 50% i zmianą ceny 200szt zmianek z 3kk na 2kk. Na 10 prób teleportacji do miasta, 8 to oglądanie pulpitu - tak tak zaraz rozlegną się hejty że tylko ja to mam, dziwne że na innych serwerach tego nie doświadczam . Lecimy dalej, po co u instruktorów instrukcje jak u Zosi możemy mieć skile na G1 zaraz ? kolejny absurd to roski w ilości szt 2 ! tak na serwerze są tylko 2 roski na szybkość ataku i obronę z czego ta pierwsza jest na 3 min, druga na 2 min - serwer easy, a dla takiego BM ubicie metka graniczy z cudem bo przecież ani roski na wartość ataku czy na szansy na krytyczne uderzenie. Metiny w red lesie i drop z nich to już przegięcie na całej lini, dzisiaj w nocy pojeździłem sobie, pobiłem i zwątpiłem, leci taki syf że szkoda zachodu na to . Kolejna ciekawostka to " Truciak " w dalszym ciągu jest tylko dla wojownika choć przekonywali że się to zmieni, biolog z matowymi jak nie działał tak nie działa nadal, bony nie wchodzą w max wartościach - np. absorbcja HP to 10,15, HP 2000,2500, wartość ataku zostawiliście na +30 chociaż wcześniej można było próbować na +100, dex, int etc +10,+12, wbicie um 20+ to kwestia kilku dni itd. Sam sobie w brodę pluję że się dałem skusić, 5 listopada na swoim Facebook'u pisaliście o tym że beta zakończona i czas na poprawę błędów, brawo minął miesiąc, a wy nadal nie potraficie ogarnąć połowy rzeczy np. biologa. jednym słowem: żenada ! 

Opublikowano

Nie podoba się to wypad. Mi osoby scie serwer bardzo podpasowal. Mówisz ze nic nie zmienili. Chcesz się dowiedzieć o zmiach to zapraszam ts. Co do clienta to wina Windowsa. Poszukaj sobie laskawie w Google komendy do konsoli cmd i usuń ten błąd. Z metinow nie leci syf tylko przydatne rzeczy. Truta została tylko dla woja bo tak było na Starym cavalos. Jeżeli nie potrafisz grać BM to się nie dziw ze masz takie problemy. Bony bardzo latwk się robi więc nie Wiem z czym ten problem.

Ogólnie stwierdzam ze twój komentarz zawiera wiele niedopowiedzen wynikających z braku informacji z twojej strony.

Polecam i pozdrawiam !!

Opublikowano

do UP

Napisałeś co miałeś napisać oparte na Twoich domysłach, ja podałem fakty ! Wyobraź sobie że BM potrafię grać i nie tylko nim ale Ty zapewne wiesz o tym więcej niż ja - ciekawe  :D tak czy siak, napisałem co miałem napisać bo od tego służy forum, a jak chcesz wyganiać innych tylko dlatego że mają inne zdanie, to pora wybrać się do specjalisty . Jak już tak pouczasz, to może wciskaj częściej " alt " .

i prawdziwa perełka :

" Ogólnie stwierdzam ze twój komentarzzawiera wiele niedopowiedzen wynikających z braku informacji z twojej strony. "

Muszę to sobie w sygnaturę wrzucić bo turlam się ze śmiechu  xD

Opublikowano

Teraz przerwa na serwerze więc zadam kilka pytań.

Czy jest dziś ox ? ( dużo ludzi pisze, że o 20 a żadnych info o tym nie ma )

Od którego poziomu są schody ?

Skąd wezmę stalki/bronie 75 lub bronie 65 ? ( mam 70 poziom i expie z fms )

Na czym idzie zarobić ? ( tutaj kompletnie nie wiem, bo nie ma sklepów na serwerze ) 

Czy perły są do czegoś potrzebne i ile są warte ?

Jakie bony na mape 95 ?

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Teraz przerwa na serwerze więc zadam kilka pytań.

Czy jest dziś ox ? ( dużo ludzi pisze, że o 20 a żadnych info o tym nie ma )

Od którego poziomu są schody ?

Skąd wezmę stalki/bronie 75 lub bronie 65 ? ( mam 70 poziom i expie z fms )

Na czym idzie zarobić ? ( tutaj kompletnie nie wiem, bo nie ma sklepów na serwerze ) 

Czy perły są do czegoś potrzebne i ile są warte ?

Jakie bony na mape 95 ?

O ox nic nie słyszałam, aczkolwiek może być w planach. 

Schody są do 130 lvl, później exp leci bardzo szybciutko.

Stalki i broń zdobędziesz z metinów, które respią się koło świątyni. (85i90)

Sklepów na serwerze nie ma, gdyż gospodarki opiera się na bryłkach. 

Perły dropią ze szkatułek, a szkatułki na mapach + 95lvl. 

c8f7.png

Opublikowano

O ox nic nie słyszałam, aczkolwiek może być w planach. 

Schody są do 130 lvl, później exp leci bardzo szybciutko.

Stalki i broń zdobędziesz z metinów, które respią się koło świątyni. (85i90)

Sklepów na serwerze nie ma, gdyż gospodarki opiera się na bryłkach. 

Perły dropią ze szkatułek, a szkatułki na mapach + 95lvl. 

Wracając do tych metków koło świątyni, ubiłem chyba dwa na 65 poziomie i zero dropa, pytałem się kilka osób to jeden mówił, że najlepiej bić je na 87 poziomie a jeden na 90...

Jak wygląda sprawa z tymi metkami, standardowo tak jak z zwykłymi czy ... ?

A i skąd pd ?

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Wracając do tych metków koło świątyni, ubiłem chyba dwa na 65 poziomie i zero dropa, pytałem się kilka osób to jeden mówił, że najlepiej bić je na 87 poziomie a jeden na 90...

Jak wygląda sprawa z tymi metkami, standardowo tak jak z zwykłymi czy ... ?

A i skąd pd ?

Z tych nowych metinów nic nie dropi. Bij te 85-90 z lasu, z nich dropią: pd, truty, stalki i dużo pereł.

Do administracji: niektórym (w tym mi) nie zamienia yang mając 1.9kkk, naprawicie to jakoś? Tak samo metiny (pod świątynią) z których nie ma dropu..

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Z tych nowych metinów nic nie dropi. Bij te 85-90 z lasu, z nich dropią: pd, truty, stalki i dużo pereł.

Do administracji: niektórym (w tym mi) nie zamienia yang mając 1.9kkk, naprawicie to jakoś? Tak samo metiny (pod świątynią) z których nie ma dropu..

Bo te yangi się nie zamieniają, sam musisz iść i kupić u handlarki bryłki ;)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...