Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old-CavalosMT2.eu [Dedyk] [Easy]

Jemilo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 579
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

licznik znacznie podkręcony online do 80os max w dzien

nbie wliczając eventow gdzie każdy 3-4 konta odpala

Człowieku w dzień ciężko o metina pod świątynią, a jest ich około 40 na każdym ch. 

Ludzie cały czas expią, a pd się sprzedaje jak tanie bułeczki. 

Stali gracze cavalosa są i będą. Serwer nie ma znacznych problemów i będzie stał bardzo długo. 

Jeżeli ktoś nie wie co jest za serwer cavalos, to niech lepiej nie wchodzi, tu się wszystko opiera na pvp i wojnach gildii. 

c8f7.png

Opublikowano

Luuudzie, naprawcie to wywalanie z klienta przy teleportacji... Na tę chwilę nie mogę ocenić serwera.

Edit: Póki co jest ok, serwer stabilny, exp szybki, pvp szykuje się znakomite :) Ale zróbcie coś z tym wywalaniem, bo chyba nie tylko ja się na to skarżyłem (w Dolinie wywala mi clienta).

Edit2: Wszystko działa jak należy, oprócz dropu z metków z doliny. Coś się stało?

Polecam serwer, życzę dynamicznego rozwoju.

Opublikowano

Nie wiem czemu ten server nosi nazwę cavalosa przecież to jest jakiś zwykły easy server cavalos to był server hard/medium i był to klasyczny priv.Chcecie aby na waszym serverze grało ponad 400 osób to zróbcie klasycznego cavalosa identycznego jak był z max 99 lvl bez żadnych nowości 

Opublikowano

Nie wiem czemu ten server nosi nazwę cavalosa przecież to jest jakiś zwykły easy server cavalos to był server hard/medium i był to klasyczny priv.Chcecie aby na waszym serverze grało ponad 400 osób to zróbcie klasycznego cavalosa identycznego jak był z max 99 lvl bez żadnych nowości 

Hahaha cavalos to był server hard/medium z 99lvl? haha to mi teraz poprawiłeś humor.

Opublikowano

Luuudzie, naprawcie to wywalanie z klienta przy teleportacji... Na tę chwilę nie mogę ocenić serwera.

Edit: Póki co jest ok, serwer stabilny, exp szybki, pvp szykuje się znakomite :) Ale zróbcie coś z tym wywalaniem, bo chyba nie tylko ja się na to skarżyłem (w Dolinie wywala mi clienta).

Edit2: Wszystko działa jak należy, oprócz dropu z metków z doliny. Coś się stało?

Polecam serwer, życzę dynamicznego rozwoju.

Coś nam nawala pewien plik, pracujemy nad jego rozwiązaniem :)

Tu Cię zmartwię, stary Cavalos to był serwer easy/4fun a max lvl to był 250 z czego 250lv można było wbić w 1 dzień na 1 mapce, my to teraz co nieco zmieniliśmy.

Opublikowano

Ja ciągle gram i stwierdzam, że bardzo mi się tu podoba. Czekałem na ten serwer bardzo długo i nie przestanę grać jeżeli Team cały czas stara się, aby umilić nam grę. Polecam wszystkim.

Shinsoo :))

Opublikowano

Ja bym może zagrał na waszym serwerze. Bardzo podobają mi się serwery z " Pakietami" 6/7, aczkolwiek nie wiem, czy sobie tam poradzę. W takim wypadku mam Kilka pytań :

• Gdzie dropne trute i po ile ona chodzi?
  • Czy Klasy postaci Są Zbalansowane, czy jest klasa dominująca?
  • Dam radę solo ubić Bossy/ zrobić Dungeon?
  • Gdzie najlepiej dropić kasę?
  • Na czym najlepiej zarobić?
  • Czy Gospodarka serwera utrzymuje się na dobrym poziomie?
  • Czy Administracja Olewa serwer i czy jest otwarta na  propozycję graczy?
  • Na serwerze są Banowani gracze, którzy używają nielegalnego oprogramowania ?( Czyt. Botów)
  • Czy na serwerze są organizowane eventy typu: Event Zuo, Event OX, Szukanie GM itp?
  • Z ilu obecnie członków składa się Team Serwera?

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Generalnie jest to mój pierwszy serwer po powrocie do metina po kilku latach i jestem 100% zadowolony.

Po kilku failach przy starcie, gdy zdarzało się, że serwer był wyłączony kilkanaście godzin wszystko już śmiga ładnie a serwerjest nadal dopracowywany. 

Gra się miło, nie jest za łatwo i trochę trzeba poexpić, ale nieciężko zdobyć dobry ekwipunek. Jedyne czego mi brakuje to graczy- serwerowi brakuje troszkę reklamy i ludzie sa uprzedzeni przez troszke nieudany start, ale trzeba to zmienić! Zapraszam i polecam serdecznie!

// cóż troszke sie pozmienialo, zdecydowanie nie na lepsze, chociaz roznie na to mozna patrzec. zagrajta i przekonajta sie sami

Opublikowano

Mam pytanie.Dlaczego Sura nie może ubrać truty? Jest jakaś inna broń dla sury? Nie chcę popylać cały czas w fmsie... 

Tak, jest miecz szponu ducha ;-)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Generalnie jest to mój pierwszy serwer po powrocie do metina po kilku latach i jestem 100% zadowolony.

Po kilku failach przy starcie, gdy zdarzało się, że serwer był wyłączony kilkanaście godzin wszystko już śmiga ładnie a serwerjest nadal dopracowywany. 

Gra się miło, nie jest za łatwo i trochę trzeba poexpić, ale nieciężko zdobyć dobry ekwipunek. Jedyne czego mi brakuje to graczy- serwerowi brakuje troszkę reklamy i ludzie sa uprzedzeni przez troszke nieudany start, ale trzeba to zmienić! Zapraszam i polecam serdecznie!

Dzięki za miły komentarz :)

Opublikowano

Zapraszam wszystkich do gry!!!!

:)

Ile graczy jest średnio online?

Warto grać?

300-400

Czy warto grać to już zależy od Ciebie :)

Nareszcie prawdziwy easy, mam nadzieję, że nie zawiodę się po prezentacji

Pytanie, jest balans klas?

Wydaje mi się, że tak dobre eq + umiejętność grania daną klasą postaci i jesteś najlepszy :)

Opublikowano

Balans jest :) serwer spoko gram od dzisiaj i mam juz 105 lv :D nawet fajnie leci :P kasa  tez spoko . serwer typu lanerisa naprawde spoko easy :) 

Opublikowano

Troszkę ciężko jest wbić perfecty trzeba mieć dużego farta, lecz tak to polecam :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Troszkę ciężko jest wbić perfecty trzeba mieć dużego farta, lecz tak to polecam :)

Nom troszkę trzeba się pomęczyć bo zbyt szybko ten serwer by się znudził

serwer świeci strasznymi pustkami, na ch1 w m1 o 16 biły się 4 osoby ;)

Powaga? to chyba serwery pomyliłeś :D tu masz ss z ok 12.30 Chunjo8948814199466691126191.jpgA tu masz o tej samej z Shinsoo

123014581_wrrqxpr.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...