Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Conflict Online 2.0 » Cap 100 » Play2Win » Secure » AutoEvents

pumczas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 604
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja miałem  przez system   lub zobacz czy masz wolne miejsce na dysku  lub wypakuj na inna partycje np d/e

Pobrałem jeszcze raz z innego źródła i działa. Coś było nie tak z plikiem, może po pobraniu antivirus mi coś usunął za pierwszym razem.

77678022723864382104.png

Opublikowano

BarraBraVa wpada na ten server 5-go : ) 

Szukamy ludzi jak i gildi do unii : ) najlepiej polskich : )

można było nas spotkać głównie na arderbanie :D i betach conflict :D ( ostatnie dni beta )

osobiście nie mogę się doczekać :D jak dla mnie server trafiony w dziesiątke dla mnie :D z capem itd

¤¤ I`m Alpha NOW ! ¤¤

Opublikowano

Hmm, moje jedyne zmartwienie to to, że na x60 100lvl wbije się w sekundę i później może się znudzić :D

Ale chyba wbiję po latach dla zabawy, obczaić co i jak :D

Opublikowano

BarraBraVa wpada na ten server 5-go : ) 

Szukamy ludzi jak i gildi do unii : ) najlepiej polskich : )

można było nas spotkać głównie na arderbanie :D i betach conflict :D ( ostatnie dni beta )

osobiście nie mogę się doczekać :D jak dla mnie server trafiony w dziesiątke dla mnie :D z capem itd

Mam to samo ;D  

Opublikowano

Nie marudzić :P

Serwer nastawiony na late game, dużo fajnych i ciekawych rzeczy, widać że osoby odpowiadające za serwa to profesjonaliści. :)

Do zobaczenia 5. 

14mxpnc.jpg
Opublikowano

A coś wiadomo o której godzinie start?? podobno o 6 ale nikt nie wie czy 6 rano czy 18 wieczór 

Podobno 6:00 pm czyli po naszemu 18 :)

Opublikowano

Mój ukochany cap 100. Serwer zapowiada się ciekawie, z miła chęcią wrócę do silka. Mam nadzieję że znajdzie się jakieś miejsce w polskiej gildii. 

Stoją jeszcze w polskich miastach szyderstwa tamtej wojny - A Stolica chce odnawiać pomnik 4 śpiących
Może jeszcze wystawicie pomnik dla Enkawudzistów. Szacunek dla Esesmanów, wkroczy do młodych umysłów
Może róbcie defilady dla czerwonoarmistów - Za Katyń, za Łagry, przez lata wiele przysług..

Ku Waszej pamięci - Żołnierze Wyklęci!

Opublikowano

dziala ten servver?

xLftoj3w677jqY5S.jpg

Gdy będziesz się chciał poddać,

Pomyśl o osobach, które chcą to zobaczyć.
Nie daj im tej przyjemności!

Opublikowano

Ciekawe czy suny będą w npc do 8d.

Sunów w ogóle nie ma, a itemy dostajesz +3 z 3int/str, max dura w blue. Poza tym w broni masz max att rate, a w secie max parry rate

673971417726771787366.png

598191417726771787366.png

Nawet jeżeli weźmiesz sosa z npc to i tak zmieni Ci się przy auto eq na +3

sensei_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...