Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ardanis [Dedyk] [Easy]

DriftyBoy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 836
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przeczytałem całą prezkę i bardzo zaciekawił mnie ten serwer.

Graczy na prawdę jest 600+ czy kręcony licznik? Bo nie wiem czy pobierać wgl.

Można handlować za PLN? Allegro, PSC itp.

@DriftyBoy

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Graczy na prawdę jest 600+ czy kręcony licznik? Bo nie wiem czy pobierać wgl.

Można handlować za PLN? Allegro, PSC itp.

Handlować można raczej na swoją rekę.

Licznik prawdziwy raczej bo widziałem z OX'a film u typka jakiegos 2 dni temu :D

Opublikowano

Graczy na prawdę jest 600+ czy kręcony licznik? Bo nie wiem czy pobierać wgl. Nic nie podkręcamy.

Można handlować za PLN? Allegro, PSC itp. W regulaminie mamy taki handel zabroniony. 

@DriftyBoy

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Graczy na prawdę jest 600+ czy kręcony licznik? Bo nie wiem czy pobierać wgl. Nic nie podkręcamy.

Można handlować za PLN? Allegro, PSC itp. W regulaminie mamy taki handel zabroniony. 

@DriftyBoy

A nie warto byłoby zastanowić się nad zezwoleniem na taki handel? To ruszy handel między serwerowy oraz taki normalny

Opublikowano

@DriftyBoy

Szkoda.. to pewnie nie zagram.

Opublikowano

A nie warto byłoby zastanowić się nad zezwoleniem na taki handel? To ruszy handel między serwerowy oraz taki normalny

Chodzi głównie o handel na portalach aukcyjnych. Dodatkowo w regulaminie mamy że możesz handlować postacią z poziomem 150+. Cała reszta jest w zasadzie dozwolona a nieraz nawet pomagam przy wymianie ;)

Opublikowano

Chodzi głównie o handel na portalach aukcyjnych. Dodatkowo w regulaminie mamy że możesz handlować postacią z poziomem 150+. Cała reszta jest w zasadzie dozwolona a nieraz nawet pomagam przy wymianie ;)

To na waszym miejscu wyrzuciłbym pkt. o handlu z regulaminu. Po prostu handel dozwolony i tyle.

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo przez ostatni czas było +/- 200  osób - mniej więcej 2-3 tygodnie. Jeżeli teraz lookam i jest 650 + to nie ufam temu licznikowi. Jak dla mnie podkręcone liczniki. Z chęcią bym to sprawdził.

...................\/...................

Opublikowano

Przecież możesz handlować, co się zrażasz ;)

To taki punkt i tak nie sprawdzają :D

Nie zrażam się.

@DriftyBoy

Skoro tak to czemu tego nie wywalicie z regulaminu? Czyli jeśli napisałbym temat na forum, że chciałbym coś kupić za PLN to dostanę bana czy nie?

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo przez ostatni czas było +/- 200  osób - mniej więcej 2-3 tygodnie. Jeżeli teraz lookam i jest 650 + to nie ufam temu licznikowi. Jak dla mnie podkręcone liczniki. Z chęcią bym to sprawdził.

Inwestujemy cały czas w reklamę i jak widać przynosi skutki.

Nie zrażam się.

@DriftyBoy

Skoro tak to czemu tego nie wywalicie z regulaminu? Czyli jeśli napisałbym temat na forum, że chciałbym coś kupić za PLN to dostanę bana czy nie?

Nie dostaniesz bana ale temat trafi do kosza. Myślę że jednak to zmienimy.

Opublikowano

Łał widziałem te dzieciaki co macie wprowadzać! Zayebiaste! :D

Jutro wrzucę prezkę z dzieciakami bo już będę miał modele :D

Opublikowano

Jutro wrzucę prezkę z dzieciakami bo już będę miał modele :D

Super. Już niedługo wbijam. Dokończe swoje serie i wbijam ostro. :3 

Aaaa mam pytanie czy grając bodziakiem mogę wziąć all skille na P oprócz berka? Np. berka na G1 dać?

Opublikowano

No właśnie pobieram, zobaczymy  co to za serwer :)

@EDIT. Mam problem, gdy odpalam klienta zdaje się, że wszystko działa, lecz po zalogowaniu odrazu wywala mi clienta z znakami zapytania. Pomoże ktoś ? ;x

x

Opublikowano

Server przezentuje sie... WOW. Pytanie tylko czy opłaca się zaczynać?? Jak już multum osób ma 250 LvL i sie podobno nudzi na serverze. Mógłbym dostać ss-a z m1 w godzinach szczytu?? Zeby było z kim grać:)

UggNk9.gif

Opublikowano

Server przezentuje sie... WOW. Pytanie tylko czy opłaca się zaczynać?? Jak już multum osób ma 250 LvL i sie podobno nudzi na serverze. Mógłbym dostać ss-a z m1 w godzinach szczytu?? Zeby było z kim grać :)

Niedługo ma być aktualizacja z zwiększeniem maxymalnego poziomu.

Ludzie trochę gra, lecz większość expi/dropi, więc w miastach aż takiego tłoku nie ma.

Opublikowano

900 ludzi on-line? Pare dni temu bylo 600 ^^ Coś dziwnie szybko rośnie :D Nie wiem jak Wy ten serwer reklamujecie, ale jeśli na prawdę nie kręcicie licznika to zaraz pobieram. :D

P.S. Wystarczy, że patcherem zaaktualizuje clienta czy muszę dodatkowo jakieś łatki pobrać?

Opublikowano

900 ludzi on-line? Pare dni temu bylo 600 ^^ Coś dziwnie szybko rośnie :D Nie wiem jak Wy ten serwer reklamujecie, ale jeśli na prawdę nie kręcicie licznika to zaraz pobieram. :D

P.S. Wystarczy, że patcherem zaaktualizuje clienta czy muszę dodatkowo jakieś łatki pobrać?

Wystarczy patcherem przelecieć :)

Co do serwera polecam, dużo osób.

Opublikowano

Moim zdaniem 900 osób jest tutaj niemożliwe. Żaden porządny, znany youtuber nie nagrywa z tego serwera, a gracze od tak z dnia na dzień w takiej dużej ilości na serwer nie przychodzą. Może i serwer zły nie jest, ale wątpię w prawdziwość licznika. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...