Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ardanis [Dedyk] [Easy]

DriftyBoy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 836
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie dropi truta?

Gdzie najlepiej expić na 90 ?

Truta dropi ze szkaty rippera, śmierci, baronównej, lodowej wiedźmy :)

Do 100 poziomu expisz na grocie v2 (na zinach szybki exp, tylko eq trzeba ladnie zrobic)

Opublikowano

Po dłuższej grze dochodzę do wniosku, że BALANS POSTACI jest tutaj kompletnie skopany. MENTAL i BM tutaj maja istny raj jeśli chodzi o arenę PVP.

Jak nie wierzycie, to wejdźcie na serwer i zobaczcie jak dużo mentali i bmów najebało tam ;)

Serwer nie nadaje się do PVP bo tylko dwie klasy są silne.

Mówię tutaj oczywiście o full alchemii, podobnym eq z bonami (różnica to bony statystyk - dla innej klasy inne punkty). 

Jak zestawimy (full alchemia i eq z bonami identyczne):

Sura Wep/Archer/Dagger/Body/Szaman vs BM  = Wygra BM.

Sura Wep/Archer/Dagger/Body/Szaman vs Mental = Wygra Mental.

jqeuR.png

Opublikowano

Balans to masakra gram tu od samego poczatku i moge tylko potwierdzic to co pisze UP. A najgorzej to jest z Bodym i szamanami.

Opublikowano

@DriftyBoy

Doczekam się odpowiedzi tutaj lub na Waszym forum w końcu na PW? Brałem 2 razy udział raz zajałem 4  miejsce, a ostatnio 2 i nie ma z Tobą żadnego kontaktu...

A tylko u ciebie można nagrode odebrać.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Każda postać jest dobra jeśli się umie grać.

To prawda, ale na tym serwerze te zdanie nie ma racji bytu. Tutaj zdecydowanie BM i Mental rządzą. Reszta klas jest gorsza. Ktoś tutaj zapomniał o zbalansowaniu tych wszystkich nowych przedmiotów i klas postaci. 

Pewnie to efekt uboczny wymieniania tylu rzeczy na nowe w tym metinie Ardanis. 

Dziś był OX i moim zdaniem jest beznadziejny gdyż pada tam pytanie:

O czy X?

Te pytanie jest loterią... jak dobrze wybierzesz, to przechodzisz dalej. Imho bez sensu. 

jqeuR.png

Opublikowano

To prawda, ale na tym serwerze te zdanie nie ma racji bytu. Tutaj zdecydowanie BM i Mental rządzą. Reszta klas jest gorsza. Ktoś tutaj zapomniał o zbalansowaniu tych wszystkich nowych przedmiotów i klas postaci. 

Pewnie to efekt uboczny wymieniania tylu rzeczy na nowe w tym metinie Ardanis. 

Dziś był OX i moim zdaniem jest beznadziejny gdyż pada tam pytanie:

Te pytanie jest loterią... jak dobrze wybierzesz, to przechodzisz dalej. Imho bez sensu. 

Otóż tu się mylisz, każda profa jest dobra poza healerem. Co do OX'a to jestem akurat zadowolony takim pytaniem, gdyż bez takiego pytania, to jest bieganina - każdy za każdym i weź tu coś wygraj. 

Opublikowano

Witamy, od dzisiaj do niedzieli możecie cieszyć się większą ilością SM za tą samą ceną w naszym Item Shopie!

Dodatkowo do IS wprowadziliśmy nowe pierścienie oraz lizaki! Dodają one dodatkowe bonusy postaci,

serdecznie zapraszamy, naprawdę warto!:)
baner_20_bonusu.jpg

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ogólnie grałem jakoś 1 miesiąc temu na serwie i tu pytanie do Driftiego czy jest możliwe byś wysłał mi na pw zapomniany login lub hasło do postac o nicku Quiety, napisałem ci na forum 7dni temu ale do tej pory nie odczytales. Tak ogolnie polecam serwer jeden z najlepszych easy, bardzo duzo systemow i nie jest na 1 dzien.

Opublikowano

Ogólnie grałem jakoś 1 miesiąc temu na serwie i tu pytanie do Driftiego czy jest możliwe byś wysłał mi na pw zapomniany login lub hasło do postac o nicku Quiety, napisałem ci na forum 7dni temu ale do tej pory nie odczytales. Tak ogolnie polecam serwer jeden z najlepszych easy, bardzo duzo systemow i nie jest na 1 dzien.

Polecam Ci wejść na tsa podanego na stronie, tak najszybciej rozwiążesz ten problem

Opublikowano

Weekend pełen wrażeń!

banner_20_bonusu.jpg

Witamy, od dzisiaj do niedzieli możecie cieszyć się większą ilością SM za tą samą ceną w naszym Item Shopie!

Dodatkowo do IS wprowadziliśmy nowe pierścienie oraz lizaki!

Dodają one dodatkowe bonusy postaci, serdecznie zapraszamy, naprawdę warto!

Sobota:

Godzina 14:00 --> Smocze Wyzwanie

- Za zniszczenie Smoczego Serca i Czerwonego smoka nagrodą jest ZUO

Godzina 17:00 --> OX 3 rundy

Godzina 20:00 --> ZUO *

- Pustynia ch1 dla mocniejszych

- Pustynia ch2 dla słabszych

* Pod warunkiem wykonania Smoczego Wyzwania

Niedziela:

Godzina 13:00 --> Obrona Kamieni Metin

- Pustynia ch1

Godzina 17:00 --> Wojna Królestw

- Od godziny 15:00 do 22:00 będą leciały z mobów Skrzynie Eventowe.

Godzina 20:00 --> OX 2 rundy

Opublikowano

Licznik podkręcony.. No szkoda.. Ne uwierze, że na tym serwie jest 1k graczy a o 22 bylo 826.. Jest według mnie z 500 os..

d2dp.png

Opublikowano

Drifty, kiedy zrobisz balans <lol2?

Bo osobiście gram hellerem , alchemia zrobiona i bije po 7k  to w chuu duzo. ;)

ale mimo to polecam. ;-)

Opublikowano

Drifty, kiedy zrobisz balans <lol2?

Bo osobiście gram hellerem , alchemia zrobiona i bije po 7k  to w chuu duzo. ;)

ale mimo to polecam. ;-)

Balans jest przeprowadzany ciągle na serwerze testowym, więc za jakiś czas można się spodziewać zmian

Opublikowano

Serwer dobry wbijać , wbijać !! :D

Mam pytanko jakie bony na mapkę od 120 lvla ?? wszystko ok ale jak te małe z (maczug) mi pierdykną to pół hp schodzi .. :D

Serwer Polecam :D

Opublikowano

Nowy odcinek od Adasia, zapraszamy serdecznie, zawsze jest szansa na zgranięcie SM!
Można zobaczyć ile jest też ludzi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...