Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ardanis [Dedyk] [Easy]

DriftyBoy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 836
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W dzień licznik pokazuje 500 góra 550 a w rzeczywistości jest 250 / 270 max 300 ponieważ jest pomnożony razy 2.

W m1 owszem jest sporo sklepów (około 15) lecz jeśli chodzi o ilość graczy jest zupełnie inaczej. W shinsoo nie ma ani jednej gildii która miała by minimalne szanse na wojnie. Nie ma ani jednej gildii... shinsoo w najlepszej godzinie liczy z 10/15 osób :D.Obecnie wojny na 250 lvlu mogą zaoferować tylko 2 gildie ponieważ inne nie mają żadnej szansy więc jak widać nawet nie ma jak się pobić na wojnach.

Nie klam bo nasza gildi w shinsio ZawszeNaTak pokonała Doom :) ! Więc mamy dobrych ludzi :P 

Opublikowano

Gazik  wywalili cie TEAM  ( to nawet DB ) ale poco serwej najpierw polecasz a teraz hejtujesz , gram na nim i nie jest licznik podkręcony :)

Wiesz tyle ile zjesz. 500 na liczniku a w m1 jinno łącznie wszystkich 60 osób? Shinsoo max 15/20? Exp drop lub afk? aż 400 osób? Nie wydaje mi się ^^ Tak jak napisałem wiesz tyle ile zjesz więc nie wypowiadaj się na temat, na który nie masz pojęcia. Gdy były najlepsze chwile serwera gdzie ponowna reklama przyniosła na liczniku 1,2/1,3k w rzeczywistości było 600/650 osób. Uważasz że dobrze? hmm codziennie były sprawdzane przeze mnie boty, na supporcie czekało się max 4h na odp. kto napisał to pomogłem więc jeśli nie znasz mojej osoby i tego co i jak robiłem to nie wypowiadaj się.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Gazik i teorie spiskowe o.O 

Po tym co zrobiłeś uważam że jesteś kawał c***a i resztę buca ^_^ Tak nie obgadywałem Cię po kontach i nie obrażałem jak ty dzieciaku. Powiedziałem to publicznie gdzie każdy sobie to przeczyta a nie usłyszy od kogoś jak ja słyszałem że gazik powiedział że jestem taki i taki :(. Przeczytałeś książkę którą ci wysłałem chrześcijaninie za piątkę? Pewnie nie twoje podejście do życia to "nie chce mi się", więc żyj tak sobie i niczego nie osiągnij :D 

Pewnie dostanę warna :( 

Do Administracji prosiłbym o zamknięcie tematu i chciałbym otworzyć nowy z odświeżoną prezentacją oraz nowościami z update ;) 

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Po tym co zrobiłem? To co zrobiłem nie umywa się do tego co ty zrobiłeś. Jeżeli lojalna ci osoba, która ciągle pomaga i stara się aby wszystko działało i funkcjonowało jak najlepiej jest dla ciebie nikim to ok. Widać jakie masz podejście do ludzi. "a nie usłyszy od kogoś jak ja słyszałem że gazik powiedział że jestem taki i taki" fajnie, że wierzysz w to co ktoś ci powie zamiast prosto w oczy się zapytać. Fakt święty nie byłem lecz ty tak samo więc radzę też spojrzeć na siebie kolego. Dam Ci radę na przyszłość uważaj na osoby, z którymi masz bliski kontakt ponieważ one też nie są świętoszkami i też wielokrotnie fajne rzeczy na twój temat mówiły. Obrazy wyzwiska? Pryszcz, opowiadały mi nawet o twoim życiu prywatnym im mówiłeś to w zaufaniu a mi one przekazywały jak by to nic nie znaczyło. Masz szczęście, że jestem na tyle ogarniętą osobą w przeciwieństwie do nich takie sprawy zachowuje dla siebie. Uwierz wiem wiele lecz nie martw się zachowam to dla siebie i nie będę jak osoby, z którymi często rozmawiasz. Pewnie wiesz o kim mówię i jeśli one to przeczytają też się domyślą i od razu się wykręcą ale to standard. Co do religii tą książkę raczej powinieneś zachować dla siebie ponieważ ja wierzący jestem. "chrześcijaninie za piątkę"? Nie rozumiem o co Ci człowieku chodzi jestem normalnym człowiekiem jak każdy ochrzczony po komunii a to że co niedzielę nie jestem w kościele nie oznacza tak jak to napisałeś że jestem "chrześcijaninem za piątkę". To co osiągnąłem i osiągnę jest moją prywatną sprawą więc odpuść sobie, bo to cię chłopie nie dotyczy. Gdybyś naprawdę mnie znał wiedział być że "podejście do życia to nie chce mi się" to głupie gadanie i tyle. Tak na koniec jeśli ktoś chce się wypowiedzieć do tego co napisał Drifty lub ja niech zamilknie, bo pewnie nie zna sprawy tak jak powinien i komentarz będzie zbędny. Tyle ode mnie jeśli chcesz kontynuować tą rozmowę znasz mój numer gadu tel lub też inny rodzaj kontaktu. Lecz teraz na poważnie uważaj to co słyszysz od innych osób, bo zmienić zdanie z prawdziwego na takie aby pasowało dla własnej wygody jest bardzo łatwo a co za tym idzie prawda jest omijana BookieM.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Opłaca się zaczynać na serwerze?

W jaki czas wbiję +/- 250lv?

Potrzeba ostre eq na Atlantydę?

1. Na dłuższą metę nie jakikolwiek brak balansu i mała ilość online/za dużo nasrane na serwie.

2. Jak się zepniesz + eq to maksymalnie tydzien.

3. Trochę moby biją ale wystarczy to co jest u handlarzy i fms 40%+

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...