Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ardanis [Dedyk] [Easy]

DriftyBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Npc teleporter ten co na plu..

Wybierz kazda opcje jak trudno.

To nie działa, wyskakuje, że nie mam 100 lvl.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

• Odpowiedzi 836
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie działa, wyskakuje, że nie mam 100 lvl.

Czego płaczesz ?? wbij normalnie lvl ,a nie szukasz ułatwienia ...No cóż po 2 dniach grania powiem tak :

Administracja się stara .

.Częste eventy Wojny królestw !!!!!!

.Serwer stabilny

.Duża liczba online 

Nic tylko grać :D

Opublikowano

Czego płaczesz ?? wbij normalnie lvl ,a nie szukasz ułatwienia ...No cóż po 2 dniach grania powiem tak :

Administracja się stara .

.Częste eventy Wojny królestw !!!!!!

.Serwer stabilny

.Duża liczba online 

Nic tylko grać :D

Koleś, jak Ci coś nie pasuje to nie komentuj..

@ Wszystko jak do tej pory jest okej, graczy jest sporo, tylko niektórzy mieli łatwiej przy wbijaniu lvl :>

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Koleś, jak Ci coś nie pasuje to nie komentuj..

@ Wszystko jak do tej pory jest okej, graczy jest sporo, tylko niektórzy mieli łatwiej przy wbijaniu lvl :>

Ja expiłem w av2 i jakoś nie narzekałem exp leciał przyjemnie 

Opublikowano

Mam kilka pytan.

1.Czy sa jakies bugi?

2.Czy jest balans klas?

3.Czy admin interesuje sie serverem?

4.Czy server jest pod IS?

5.Czy polecil / polecila bys mi ten server?

6. Ocen server od 0-10.

Opublikowano

Zaczynam grać na serwerze mam nadzieje że się nie zawiodę.

Podrzuci ktoś jakiś fajny zarobek na początek i kim się opłaca grać jeżeli chodzi o pvp/wojny.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Mam kilka pytan.

1.Czy sa jakies bugi?

2.Czy jest balans klas?

3.Czy admin interesuje sie serverem?

4.Czy server jest pod IS?

5.Czy polecil / polecila bys mi ten server?

6. Ocen server od 0-10.

1. Sa drobne ale są naprawiane co chwile

2. Klasy są jeszcze wyrównywane.

3. Tak.

4. Nie wszystko z IS mozna w grze zdobyc

5. Polecić napewno.

6. 8/10

Zaczynam grać na serwerze mam nadzieje że się nie zawiodę.

Podrzuci ktoś jakiś fajny zarobek na początek i kim się opłaca grać jeżeli chodzi o pvp/wojny.

Całe eq na dorp yang i dropić yangi w v3 pajakow lub grocie av2. Ewentualnie metki w red lesie i sprzedawać perły itp. Postać pvp/wojny? Dagger, wp, bm, mental, heller dobrze się sprawują.

Opublikowano

Z prezki.. serwer poprostu MEGA ! Ale już tyle widziałam "za*ebistych prezek, lecz zawsze gdy weszłam na serwer .. rozczarowanie !" Myślę, że kolejnym razem się nie zawiodę ! :/ Co mówicie ?

orww.png

Invoria    S2      <3

Opublikowano

Z prezki.. serwer poprostu MEGA ! Ale już tyle widziałam "za*ebistych prezek, lecz zawsze gdy weszłam na serwer .. rozczarowanie !" Myślę, że kolejnym razem się nie zawiodę ! :/ Co mówicie ?

Sam wbiłem na serwer i nie żałuje administracja się stara co jest wielkim plusem nie robi tego na pokaz tylko z przyjemności.

Na serwerze jest co robić zapraszam wszystkich na prawde super serwer.

Zasysam clienta, prezka propsuje sporo roboty widać nie ma opierdzielania się, oby wobec serwera też go nie było. :)

Administracja się nie opierdziela wszystkie bugi naprawiają natychmiast.

Szukam kogos do wspolnej gry! 

Napisz na pw coś więcej o sobie może zagramy razem .

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Graczy jest coraz więcej,nie trzeba inwestować w is,wojny gildi odbywają się co chwile co chcieć więcej ? dobrej administracji tutaj to znajdziesz zapraszam.

PS:Szukam gildi jak coś pisać w grze PanKaczor lub tu pw.

Opublikowano

Mam parę pytań : 
- W ile wbije max?
- Ile graczy w godzinach szczytu? (weekend)
- Łatwo z ulepszaniem?
- Jaka jest najlepsza profesja do PvP ?
- Częste eventy?

Z góry dzięki za odp daje +  ;)

Opublikowano

A no może wpadne :) jest tutaj 6/7?

6/7 nie ma i nie będzie.

Mam parę pytań : 

- W ile wbije max?

- Ile graczy w godzinach szczytu? (weekend)

- Łatwo z ulepszaniem?

- Jaka jest najlepsza profesja do PvP ?

- Częste eventy?

Z góry dzięki za odp daje +  ;)

Nie wiem w ile wbijesz max lvl ale myślę że jak bd miał pd z is + pd w grze eq na exp to w pare dni.

W godzinach szczytu jest około 600/700 graczy.

O ulepszacze nie jest ciężko a poza tym w m1 sprzedają eq na 136/99 więc nie trzeba ulepszaczy bo eq dropi.

Najlepszą profesją do pvp jest moim zdaniem dagger/mental.

Eventy są organizowane dość często.

Opublikowano

Fajnie opinie wyczytuje, zabieram się za grę i dam @Edita

@Edit

Mam pytanko da sie zmienic zeby m1 bylo jak na normalnym metinie niz takie jak wy macie? Bo nie podoba mi sie wyglad miast.

pryzmat.jpg
Opublikowano

Fajnie opinie wyczytuje, zabieram się za grę i dam @Edita

@Edit

Mam pytanko da sie zmienic zeby m1 bylo jak na normalnym metinie niz takie jak wy macie? Bo nie podoba mi sie wyglad miast.

M1 jest nowe moim zdaniem wygląda super.Niestety nie można zmienić.

Opublikowano

Widze ze jest strasznie duzo opini na + co rozni ten serwer od innych gdzie jest duzo hejtow etc dlatego mam kilka szybkich pytan i kto wie, moze sam zawitam na serwer bo szczerze mowiac wyglada bardzo ciekawie. :)

1. Administracja zajmuje sie serwerem? Chodzi mi o eventy jak i o naprawianie bugow etc?

2. Czy na serwerze znajduje sie duzo misji?

3. Co z balansem klas na serwerze na wyzszych poziomach? Zbalansowane czy bardziej przewaza/waja jakies klasy/a?

4. Na stronie widze ze licznik trzyma sie okolo 500 w godzinach popoludniowych, czy tyle faktycznie gra? + Czy bedzie/jest jakas reklama?

5. Ta ''zmiana skilli'' u starszej pani do 140lvl dziala dokladnie tak samo jak zmiana klasy z np. bm na wp? + Co trzeba dac w zamian?

6. Czy ta wyzej wspomniana ''zmiana skilli'' nie wplywa zbyt negatywnie na gre? W sensie ze niektorym klasa sie gra duzo latwiej niz innym. (Chodzi mi tutaj o wyzsze poziomy. Np. taki BM ktorym nie bedziemy musieli expic na poczatku bo bedziemy mogli grac WP.- Mam nadzieje ze zrozumiale to wyjasnilem. :P)

7. Ile czasu zajmie +/- wbicie 140lv a ile max lv?

8. Serwer jest pod IS czy raczej wszystko mozliwe do zdobycia w grze?

9. Kd+5 dropia czy tylko mozna je zrobic z kd+4 ktore jak mniemam sa u NPC?

10. Jaki wplyw na gre maja nowe bony wspomniane w prezce? 

11. W jaki sposob dziala tombola?

No zrobilo sie troche wiecej niz sadzilem ale mam nadzieje ze ktos bedzie w stanie odpowiedziec w raz z dodaniem swojej skromnej opini o serwerze.

Z gory dzieki. ;)

Opublikowano

Widze ze jest strasznie duzo opini na + co rozni ten serwer od innych gdzie jest duzo hejtow etc dlatego mam kilka szybkich pytan i kto wie, moze sam zawitam na serwer bo szczerze mowiac wyglada bardzo ciekawie. :)

1. Administracja zajmuje sie serwerem? Chodzi mi o eventy jak i o naprawianie bugow etc?

2. Czy na serwerze znajduje sie duzo misji?

3. Co z balansem klas na serwerze na wyzszych poziomach? Zbalansowane czy bardziej przewaza/waja jakies klasy/a?

4. Na stronie widze ze licznik trzyma sie okolo 500 w godzinach popoludniowych, czy tyle faktycznie gra? + Czy bedzie/jest jakas reklama?

5. Ta ''zmiana skilli'' u starszej pani do 140lvl dziala dokladnie tak samo jak zmiana klasy z np. bm na wp? + Co trzeba dac w zamian?

6. Czy ta wyzej wspomniana ''zmiana skilli'' nie wplywa zbyt negatywnie na gre? W sensie ze niektorym klasa sie gra duzo latwiej niz innym. (Chodzi mi tutaj o wyzsze poziomy. Np. taki BM ktorym nie bedziemy musieli expic na poczatku bo bedziemy mogli grac WP.- Mam nadzieje ze zrozumiale to wyjasnilem. :P)

7. Ile czasu zajmie +/- wbicie 140lv a ile max lv?

8. Serwer jest pod IS czy raczej wszystko mozliwe do zdobycia w grze?

9. Kd+5 dropia czy tylko mozna je zrobic z kd+4 ktore jak mniemam sa u NPC?

10. Jaki wplyw na gre maja nowe bony wspomniane w prezce? 

11. W jaki sposob dziala tombola?

No zrobilo sie troche wiecej niz sadzilem ale mam nadzieje ze ktos bedzie w stanie odpowiedziec w raz z dodaniem swojej skromnej opini o serwerze.

Z gory dzieki. ;)

1.Administracja bardzo zajmuje się serwerem bugi naprawiane natychmiast,dość często eventy.

2.Na serwerze nie jest za dużo misji przynajmniej na początku.

3.Narazie kosa to dagger/mental ale cały czas balans jest robiony.

4.Na serwerze gra ponad 500 graczy napewno a co do reklamy nagrywa kei i zakręcony.

5.Możesz zmienić z bodego na mentala itp koszt to 315k.

6.Nie wpływa bo do 140 lvl jest tylko potem już zostajesz np na bodym i nie możesz zmienić.

7.do 140 lvl to jest chwila czasu od 90 do 100 w atlantydzie leci gorzej ale na mapie od 100 do 120 w 30 max wbijesz a od 120 trochę ciężej leci.Max lvl kwestia paru dni.

8.Serwer nie jest pod is bo kostiumy/pety/fryzury ludzie sprzedają a i nawet wyrzucają.

9.Kd u npc sa +4 a tak poza tym z metinów lecą kd +4/+3 ulepszasz do +5 kd łatwo zrobić.

10.Co do tego ci nie powiem ale jest to wyważone bo każdy dostaje te same bony.

11.Masz sm i losujesz itemek.

Co do serwera bardzo polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...