Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ardanis [Dedyk] [Easy]

DriftyBoy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 836
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile czasu zajmuje średnio rozwinięcie postaci wraz z eq, biologiem, wszystkimi potrzebnymi misjami?

Tak na pawdę nie można tego określić. To zależy od gracza. Jeśli jesteś dobrym zawodnikiem to w jeden dzień wbijesz 200 poziom. Z eq będzie trochę więcej zabawy ale nie jest to aż tak trudne.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ile czasu zajmuje średnio rozwinięcie postaci wraz z eq, biologiem, wszystkimi potrzebnymi misjami?

Zależy od nakładu twojego czasu do 200 lvla całe eq perf a nawet 5x setów zajmie ci maksymalnie 7dni. Od 200 zaczynają się już schody bo jest mniejszy % na ulepszenie i ciężej o ulepszacze z bossów.

Opublikowano

Serwer posiada ts'a ? jak tak ip proszę w spoilerze.

Tak posiada

...

Łał! Widzę przybywa ludzi i to sporo. Czy są jakieś eventy w weekendy?

Są co weekend i czasami w tygodniu.

Po 2 dniach grania stwierdzam, że serwer kozacki. Wbijać, bo warto :)

Myślę że warto mamy trochę nowości :D

Opublikowano

mam pytanie wczoraj grałem grałem, nagle wywaliło i nie mogę się zalogować (błąd łączenie z serwerem) (nie mogę spatchować klienta, jakiś komunikat o NET framework), jest możliwe dodanie jakiejś najnowszej łatki ?

Opublikowano

Nie potrzebne są żadne udogodnienia, łatwo się wybić.

Na start dostajesz kostium 3k hp 10potwory na 24H.

Dokładniej Cię poprawię :P
Losowo dostajemy kostium, fryzurę, zwierzątko lub wierzchowca a bony dokładnie takie jak napisałeś.

mam pytanie wczoraj grałem grałem, nagle wywaliło i nie mogę się zalogować (błąd łączenie z serwerem) (nie mogę spatchować klienta, jakiś komunikat o NET framework), jest możliwe dodanie jakiejś najnowszej łatki ?

Tak łatki znajdziesz na naszej stronie najlepiej pobrać wszystkie. Jeśli chodzi o patcher to wymagany jest NET Framework też podaję linka.

http://www.ardanis.mgames.pl/pobierz.php
http://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=30653

Opublikowano

Dokładniej Cię poprawię :P
Losowo dostajemy kostium, fryzurę, zwierzątko lub wierzchowca a bony dokładnie takie jak napisałeś.

Tak łatki znajdziesz na naszej stronie najlepiej pobrać wszystkie. Jeśli chodzi o patcher to wymagany jest NET Framework też podaję linka.

http://www.ardanis.mgames.pl/pobierz.php
http://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=30653

Planujecie jakieś eventy na jutro(niedziele) bo weekend ;p

Opublikowano

Planujecie jakieś eventy na jutro(niedziele) bo weekend ;p

Za kilka minut Woja Królestw a o 20:10 OX'y!

Opublikowano

Ile mogę mieć petów na raz? 

@Adaś . możesz mieć 1 albo do pvp, albo na potwory jeśli Ci o to chodzi nie mozna buggowac z tego co mi wiadomo :)

Moim zdaniem cudny serwer dobrze rozwiniety (alchemia, drogi wojownika,najemnika,odkrywcy, biolog do 250lvl, i ponoć mozna miec dziecko jeśli ma się rozwinięte zielarstwo na P ! Serwer bez zadnych buggów !!! Gra się super, rynek w jinno rozwinięty oby co raz wiecej ludzi przybywało ! Grałam na naprawdę wielu serwerach i ten mi przypadł do gustu jak żaden inny ;) ! Pozdrawiam i Polecam tym którzy nie wiedzą gdzie zagrać ! :) Aha i moim zdaniem to bardziej medium :) A Mediumy wiadomo najlepsze ;P !

orww.png

Invoria    S2      <3

Opublikowano

@Adaś . możesz mieć 1 albo do pvp, albo na potwory jeśli Ci o to chodzi nie mozna buggowac z tego co mi wiadomo :)

Moim zdaniem cudny serwer dobrze rozwiniety (alchemia, drogi wojownika,najemnika,odkrywcy, biolog do 250lvl, i ponoć mozna miec dziecko jeśli ma się rozwinięte zielarstwo na P ! Serwer bez zadnych buggów !!! Gra się super, rynek w jinno rozwinięty oby co raz wiecej ludzi przybywało ! Grałam na naprawdę wielu serwerach i ten mi przypadł do gustu jak żaden inny ;) ! Pozdrawiam i Polecam tym którzy nie wiedzą gdzie zagrać ! :) Aha i moim zdaniem to bardziej medium :) A Mediumy wiadomo najlepsze ;P !

Dzięki wielkie.

Już w tym tyg lub następnym zamierzam zacząć z serią ;3

Opublikowano

Dziękuję za miłe słowa oczywiście wynagrodzimy to licznymi eventami z zabawami.

Dzięki wielkie.

Już w tym tyg lub następnym zamierzam zacząć z serią ;3

Oo w razie pytań zapraszam na pw w związku z seryjką.

Opublikowano

Z ilu osób się składa administracja? Do jakiej grupy wiekowej się owe osoby zaliczają?

Administracja ma 20+ nie będę wymieniał kto ile ma dokłądnie  :P 

w ile wbije maksymalny poziom?

Tak na pawdę nie można tego określić. To zależy od gracza. Jeśli jesteś dobrym zawodnikiem to w jeden dzień wbijesz 200 poziom. Z eq będzie trochę więcej zabawy ale nie jest to aż tak trudne.

Opublikowano

ile jest osób online tak w godzinach szczytu oraz wieczorem i rano ?

Co z trutą i stalką ? 

Jaka jest reklama ? ( jeśli odpiszesz że reklama jest u jakiś Adasi i innych takich zawodników to lepiej napisz ''XXX'' i się nie pogrążaj) 

Proszę o odpowiedz :)

Opublikowano

ile jest osób online tak w godzinach szczytu oraz wieczorem i rano ?

Co z trutą i stalką ? 

Jaka jest reklama ? ( jeśli odpiszesz że reklama jest u jakiś Adasi i innych takich zawodników to lepiej napisz ''XXX'' i się nie pogrążaj) 

Online masz na stronie.

Coś Ci w youtuberach nie pasuje? Bo widzę, że kleisz urazę. Bynajmniej do mnie..

Truta dropi z metków ;)

Opublikowano

ile jest osób online tak w godzinach szczytu oraz wieczorem i rano ? Polecam naszą stronę na której mamy licznik.

Co z trutą i stalką ? Stalki z metinów 85 i 90 a z większym plusem to mapy 100+. Truta z rippera lodowej wiedźmy generałów w av2 i bossy do 140 poziomu.

Jaka jest reklama ? ( jeśli odpiszesz że reklama jest u jakiś Adasi i innych takich zawodników to lepiej napisz ''XXX'' i się nie pogrążaj) Nie wiem co masz do Adasia ale trudno on też będzie u nas nagrywał. Od jutra mamy serię u Małysza coś też u Dariusza się pojawi jeśli chodzi o większych youtuberów. Oczywiście większość youtuberów też tych mniejszych zawsze pomoże jak będzie ich dużo. Mamy też banery na kilku stronach oraz rozkręcamy nowego fp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...