Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ardanis [Dedyk] [Easy]

DriftyBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok dzieki. Pozniej na pewno wbije i wyprobuje serwer. :)

Ostatnie pytanie jeszcze mam tylko, skad pasy?

Pasy sprzedają w m1 ale chyba się je gdzieś wytwarza ale gdzie to nie wiem :D

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

• Odpowiedzi 836
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Długo czekałem na taki serwer, dla mnie wszystko jest w punkt. Szkoda tylko że tyle tych fryzur i kostiumów, to troche odstrasza. Ale napewno wbije na serwer.

Opublikowano

Suuper serwer jak i administracja. Ładniutkie forum 

Nic dodać, Zapraszam!

Długo czekałem na taki serwer, dla mnie wszystko jest w punkt. Szkoda tylko że tyle tych fryzur i kostiumów, to troche odstrasza. Ale napewno wbije na serwer.

Nie ma dużo fryzur, bo są tylko na 8h i znikają :)

A serwer genialny

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

Opublikowano

Zassysam i zobaczymy jak serwer wygląda, dużo pozytywnych opinii słyszałem, więc zobaczymy jak jest w rzeczywistości. 

Szkoda, że tak mały graczy jest ( bynajmniej według licznika )

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Serwer jest naprawde bardzo, bardzo fajny, wspanialy nawet. Liczba graczy wogole nie jest adekwatna do serwera. Może za duzo ludzi nie ma, ale serwer jest bardzo dobry i wlasnie to mnie dziwi. Administracja musi zainwestowac w reklame, ludzie szukają serwerów, ale wchodzac na strone widza mala ilosc graczy a to ich przeraza. NIE BÓJCIE SIE WCHODZIC NA TEN SERWER, JEST NAPRAWDE DOBRY, DLUGO SZUKAŁEM SERWERA I WKONCU ZNALAZLEM. SERDECZNIE ZAPRASZM  ^_^  ^_^

@Edit

CO DO ILOSCI OSOB NA SERWERZE COS KOLO 400-500:)

pryzmat.jpg
Opublikowano

Gdzie dropią ulepszacze na miecz bojowy i stalkę ?

Skąd można trutę dropnąć?
Gdzie są jakieś wejścia na dungi ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Gdzie dropią ulepszacze na miecz bojowy i stalkę ?

Skąd można trutę dropnąć?

Gdzie są jakieś wejścia na dungi ?

1. Na przerobienie broni zbroji na 100 ulepszacze lecą z bossów mapa 100.

2. Riper, Mapa 140 bossy, baronówna (szkatułka) lub kupić od graczy.

3.Teleportacja>Rajdy

Opublikowano

Jak narazie jedna mała uwaga, od 80 do 95 wbijałem równą godzinkę z eq pod expa ( bonus doś ) i PD, więc jako na serwer easy to tragiczny wynik, dodam, że goniłem po spotach jak głupi, nie czekałem aż się potworki pojawią... boje się co będzie na wyższych poziomach.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Jak narazie jedna mała uwaga, od 80 do 95 wbijałem równą godzinkę z eq pod expa ( bonus doś ) i PD, więc jako na serwer easy to tragiczny wynik, dodam, że goniłem po spotach jak głupi, nie czekałem aż się potworki pojawią... boje się co będzie na wyższych poziomach.

Jeśli chodzi o exp to jest dobrze. Gorzej właśnie z respem mobów, wydaje mi się że powinien być szybszy

Opublikowano

Tak w skrócie. Żaden przedmiot nie ma takich bonusów. Ten przedmiot przestał istnieć(jego czas się skończył), dlatego może coś takiego wyświetlać. Informacje dotyczące każdego przedmiotu w sklepie zawierają id przedmiotu oraz adres w pamięci obiektu, który przechowuje informacje o bonusach i kieszeniach. Metoda, która usunęła ten przedmiot(ponieważ skończył czas) zwolniła miejsce w pamięci, które potem zostało nadpisane przez cokolwiek innego. Taka sytuacja nie jest pożądania, ale na razie musimy się z tym pogodzić.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jak tam serwer ? opłaca się na nim grać??? może trzeba wystartować z nową reklmą ;) , bo serwer wydaje sie być naprawdę ciekawy <3 

Modki to dźiffki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...