Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ardanis [Dedyk] [Easy]

DriftyBoy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 836
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja p*******, takich jak In3spector powinni banować na stałe. Takiego cebulactwa w stylu " BO MI SIĘ KUHWA NALEZY REKOMPENSATA" jeszcze nie widziałem. Oni mają też swoje zycie prywatne w przeciwieństwie do ciebie ;).

Sam gram z przyjacielem na nim i szczerze polecam. 

jqeuR.png

Opublikowano

Można zdjęcie z m1? Ile ludzi w godzinach szczytu? W ile wbije max lvl? Ciężko o eq? Jaka klasa króluje w pvp?

Zdjęcie z m1 (samo sarthal, tylko na ch1, dodam, że na każdym innym ch jest podobna ilość ludzi)

05442205032499632672.png

zvohjptak793.png

W sobotę było 1360 na liczniku o ile się nie mylę, co było z resztą widać w grze

Powiem tak co do expa, w jeden dzień jak będziesz dużo grał i poświęcisz swój czas, to wbijesz 200lvl. Nie można jednak zapominać o eq, biologu..

Eq na 136 lvl dropnąć lepiej (leci na mapie 200)

Czemu na 136 lvl, a nie przerabiać? Bo na +0 na 136 lvl eq nic nie daje, żadnych bonusów, więc można śmiało wymieszać perfecty, potem je przerobić. Myślę, że dosyć szybko wbrew pozorom można wbić eq ;)

Teoretycznie wszystkie klasy są wyrównane, gdyż jest balans, który urozmaica rozgrywkę.

Jednak myślę, że dobrym rozwiązaniem na te czasy jest wojownik mental

Opublikowano

Jest balans postaci?  ;) Widzę że z is'em można dodatkowo ze 90% na ludzi wycisnąć  o.O Ktoś nie ładujący w item shop ma szanse w pvp? 

Opublikowano

Jest balans postaci?  ;) Widzę że z is'em można dodatkowo ze 90% na ludzi wycisnąć  o.O Ktoś nie ładujący w item shop ma szanse w pvp? 

Wszystko co jest dostępne w isie, dropi w grze, nawet są lepsze kostiumy dostępne w dropie w grze niż w is :)

Więc nie ładując w is, możesz tak samo być dobry ;)

Wystarczy pochodzić na bossy i otwierać szkatułki emocji III

Opublikowano

Wszystko co jest dostępne w isie, dropi w grze, nawet są lepsze kostiumy dostępne w dropie w grze niż w is :)

Więc nie ładując w is, możesz tak samo być dobry ;)

Wystarczy pochodzić na bossy i otwierać szkatułki emocji III

Przejrzałem trochę forum i zauważyłem że raczej słabo dropia te szkaty i kostiumy są tylko na 12h. Czas leci jak jest założony czy cały czas? Dodatkowo wyczytałem również że brak balansu, mental pro. Może admin się wypowie czy coś będzie z tym robione? 

Opublikowano

Pety na 35 dni ? i za 700 SM ?  to drogo.. 

I to samo doładowanie SM lepiej się opłaca przez SMS a nie przelewem a na większości serwerów więcej SM dają za przelew.... 

@Edit ceny w IS strasznie drogie... 

................

Opublikowano

50zł masz 1700sm przelew , starcza na najlepszego peta i najlepszy kostium

Uważasz ze 50 zł za peta i kostium to mało ;) ? Widzę druga invoria s2  o.O

Opublikowano

Uważasz ze 50 zł za peta i kostium to mało ;) ? Widzę druga invoria s2  o.O

Ale nie musisz tego kupować :P

To jest dodatek do gry, dostępny po prostu na dłuższy czas, niż z gry. W grze masz dostępne kostiumy i fryzury do 3 dni :)

A w is na 30 dni po prostu.

Opublikowano

Ale nie musisz tego kupować :P

To jest dodatek do gry, dostępny po prostu na dłuższy czas, niż z gry. W grze masz dostępne kostiumy i fryzury do 3 dni :)

A w is na 30 dni po prostu.

Tu nie chodzi o to czy trzeba kupywać czy nie ale o to że jak już wcześniej napisałem mając is'a można wyciągnąć ponad 100% na luda wiec w porównaniu do kogoś kto nie korzysta to raczej słabe szanse ma :P Mega przepaść miedzy takimi osobami kumasz? 

Opublikowano

Tu nie chodzi o to czy trzeba kupywać czy nie ale o to że jak już wcześniej napisałem mając is'a można wyciągnąć ponad 100% na luda wiec w porównaniu do kogoś kto nie korzysta to raczej słabe szanse ma :P Mega przepaść miedzy takimi osobami kumasz? 

Wystarczyło by żeby obnizyli ceny rzeczy w IS o jakieś 20 - 30% i już było by inaczej. Bo żeby kupić chociąz jedną rzecz musze kupić sm za 20-30 zł .. to jest porażka.. A lepiej sprzedać większą ilość po  10zł niż kilka po 20-30zł.. 

................

Opublikowano

Wystarczyło by żeby obnizyli ceny rzeczy w IS o jakieś 20 - 30% i już było by inaczej. Bo żeby kupić chociąz jedną rzecz musze kupić sm za 20-30 zł .. to jest porażka.. A lepiej sprzedać większą ilość po  10zł niż kilka po 20-30zł.. 

Myślę że cena za kostium jakieś 12-15 zł jest spoko, ale 30 zł za kostium na 35 dni to trochę porażka. Admin oczywiście na żadne zadanie pytanie, ani o drogim isie ani o balansie nie odpowie bo woli wstawiać odcinek youtuber'a. Dobrze że na komplementy parę stron wcześniej tak ochoczo odpisywał  ^_^ Chyba że to już starość i widzi się wybiórczo :D Dziwne podejście do możliwe że przyszłych graczy. 

Opublikowano

Myślę że cena za kostium jakieś 12-15 zł jest spoko, ale 30 zł za kostium na 35 dni to trochę porażka. Admin oczywiście na żadne zadanie pytanie, ani o drogim isie ani o balansie nie odpowie bo woli wstawiać odcinek youtuber'a. Dobrze że na komplementy parę stron wcześniej tak ochoczo odpisywał  ^_^ Chyba że to już starość i widzi się wybiórczo :D Dziwne podejście do możliwe że przyszłych graczy. 

Serwer z czegoś musi się utrzymywać, prawda? Itemy z is (kostium, pet, fryz) są dostępne w grze z czasem 12h. 

Opublikowano

Polecacie serwer?

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Nie odpowiadam co do isa, bo jeżeli jest tak ustawione, to już tak zostaje :)

W ten weekend będzie 15-25% zniżki na SM. :)

Dodatkowo planujemy pare ciekawych rzeczy :)

Więc na ten weekend, napewno będziecie mogli skorzystać z takiej oferty :) Myślę, że warto,

a is jest dodatkiem jedynie, który utrzymuje serwer, nikt nikomu nie rozkazuje kupować przedmioty z is, wszystko można zdobyć w grze 

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie odpowiadam co do isa, bo jeżeli jest tak ustawione, to już tak zostaje :)

W ten weekend będzie 15-25% zniżki na SM. :)

Dodatkowo planujemy pare ciekawych rzeczy :)

Więc na ten weekend, napewno będziecie mogli skorzystać z takiej oferty :) Myślę, że warto,

a is jest dodatkiem jedynie, który utrzymuje serwer, nikt nikomu nie rozkazuje kupować przedmioty z is, wszystko można zdobyć w grze 

A balans? 

Opublikowano

A balans? 

Już ci mówiłem.. Na forum to raczej więcej ludzi jest, którzy tak piszą, bo nie mają full alchemi i się spinają, że ich mental składa z full alchemią :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...