Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ardanis [Dedyk] [Easy]

DriftyBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dropią te skarpetki ? bo nie wiem cz grac

Dropia i warto grac.

Jak tam serwer ? opłaca się na nim grać??? może trzeba wystartować z nową reklmą ;) , bo serwer wydaje sie być naprawdę ciekawy <3

Oplaca jak najbardziej do 200 nie masz problemu z eq po 200 już trudniej się robi, tym bardziej że aktualnie trwa event świateczny jeszcze.

• Odpowiedzi 836
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo fajnie się prezentuje serwer z samej prezentacji.

Aż pobiorę clienta, szkoda tylko że client waży aż 1.44 GB.

No cóż, miejmy nadzieję że się nie zawiodę i te 1.5gb nie pójdzie na marne :D

Opublikowano

To prawda . 145 wbity , serwer bardzo ciekawy .

Exp jest dopasowany , pod koniec progu danej mapki jest ciężej .

Brak bonów w eq+0 = bardzo dobry pomysł . 

Wiele ciekawych rozwiązań ;)

Jak narazie - polecam 

Modki to dźiffki

Opublikowano

witam  mam taki problem wszedlem na Mape Świat i metek sie wylaczyl mam spatchowany i nie wiem co jest prosze o pomoc ;/

Opublikowano

Zapraszamy na serwer! Już w najbliższym czasie dosyć ciekawy update... Po więcej informacji zapraszamy na 

Ponadto już w najbliższym czasie wiele konkursów na nowym fanpage!
 ...

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

O widzę, że serwer "odżywa" być może w takim razie zawitam bo nie ukrywam, lubię serwery gdzie często są update'y ;p. Dodatkowo ciekawie przygotowana rozgrywka.

Opublikowano

Sciagam,  mam nam nadzieję, że warto.

Jak pobierzesz, zagrasz chwile, to wypowiedz się tutaj jak możesz co fajnego zauważyłeś itd, chciałbym wiedzieć czy warto, bo po prezce sądzę, że tak

Opublikowano

Coś czuje lekki come back :) Serwer był fajny ale coś mnie odstraszyło...

Co takiego? Zmienimy to! 

Szykujemy już zwiększenie poziomu co za tym idzie nowe mapy sety itd. Myślę że o 20 poziomów. Żeby wam się nie nudziło po wbiciu kolejnego max'a będziemy zwiększać poziom co jakiś czas. Za pierwsze miejsca będą oczywiście nagrody. Nagrody będą też za np. zebranie jako pierwszy cały nowy set. 

Opublikowano

Co takiego? Zmienimy to! 

Szykujemy już zwiększenie poziomu co za tym idzie nowe mapy sety itd. Myślę że o 20 poziomów. Żeby wam się nie nudziło po wbiciu kolejnego max'a będziemy zwiększać poziom co jakiś czas. Za pierwsze miejsca będą oczywiście nagrody. Nagrody będą też za np. zebranie jako pierwszy cały nowy set. 

Kiedy ma być ten update?

Opublikowano

Gracze online: 263 - TERAZ

Gracze online: 384 - PO POŁUDNIU...

Zawsze jest tak mało graczy? Po co tam grać skoro nie ma z kim.

No właśnie o to chodzi. Jak ludzie tak nie będą gadali i zaczną wbijać, a jako że to jest easy i łatwo się wybić to co za problem.. Zaczna wbijać to bedzie i 800 online

Opublikowano

serio to jeszcze stoi ? :O

Czemu miałoby upaść? Zwiększamy za niedługo poziom więc się pojawią gracze ;) i odnawiamy reklamę.

Opublikowano

A kiedy poprawicie bilans? Miedzy innymi dmg Archera. Bije wiecej niz mental, szkoda tylko, ze mental nie trafia za kazdym razem.

Czy tylko Archera mamy poprawić?

Mam pytanie. Kogo zamierzacie brać do reklamy, o której wcześniej wspomniałeś? Jak bardzo zamierzacie odświeżyć serwer?

Np. u MalyszSQuad będzie dziś GP a jak skończy serie to będziemy mieli my u niego. Cały czas nawiązujemy kontakt z youtuberami choć długo odpisują. Mamy też gp u TreamProduction. 
Jeśli jakiś youtuber chce współpracować proszę o kontakt. 
Chcemy odświeżyć serwer na tyle że coraz więcej osób będzie się pojawiało przez reklamę i wprowadzać częste update żeby gracze się nie nudzili.

Opublikowano

Czy tylko Archera mamy poprawić?

Np. u MalyszSQuad będzie dziś GP a jak skończy serie to będziemy mieli my u niego. Cały czas nawiązujemy kontakt z youtuberami choć długo odpisują. Mamy też gp u TreamProduction. 
Jeśli jakiś youtuber chce współpracować proszę o kontakt. 
Chcemy odświeżyć serwer na tyle że coraz więcej osób będzie się pojawiało przez reklamę i wprowadzać częste update żeby gracze się nie nudzili.

O u małysza. To  całkiem ciekawie, zawitam chyba :)

Pytanie, bronie 75 skąd zdobędę?

Opublikowano

O u małysza. To  całkiem ciekawie, zawitam chyba :)

Pytanie, bronie 75 skąd zdobędę?

Generał w grocie z szkatułki, mapa 140 z bossów lub odkupić od graczy aktualnie truty są bardzo tanie.

Opublikowano

Generał w grocie z szkatułki, mapa 140 z bossów lub odkupić od graczy aktualnie truty są bardzo tanie.

A na serwerze są jakieś gildie topowe? W sensie, że już się takie ekipy wyłoniły? Czy dopiero się tworzą i nowi gracze spokojnie dadzą radę?

Opublikowano

A na serwerze są jakieś gildie topowe? W sensie, że już się takie ekipy wyłoniły? Czy dopiero się tworzą i nowi gracze spokojnie dadzą radę?

Gildie na tyle są już rozwinięte że nowy gracz dochodząc do jakiejś gildi spokojnie sobie poradzi ponieważ dostaje dodatkowe bonusy z gildii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...